bakusiowa Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Z Rybnika jest Alicja i zerduszko. Napiszcie do nich. Ja teraz zmykam bo jadę ze swoim psem do dermatologa do Żyrardowa. Quote
bora1 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='fioneczka']mi nie o pokłony chodzi tylko o potwierdzenie na wątku ;) http://www.dogomania.pl/threads/221204-spóźniliśmy-się-sunia-wydana-bez-sterylizacji-do-pilnowania-posesji?p=18428292&viewfull=1#post18428292 jak możesz zacytuj post 118 i potwierdź wpłatę rozliczenie w #240 uaktualnione ;) A czemu post 118 jak tam nic takiego nie ma ? :-o Quote
bea100 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 I ode mnie też (pocztą) dzisiaj poszedł grosik :) Quote
tobciu Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='fioneczka']mi nie o pokłony chodzi tylko o potwierdzenie na wątku ;) http://www.dogomania.pl/threads/221204-spóźniliśmy-się-sunia-wydana-bez-sterylizacji-do-pilnowania-posesji?p=18428292&viewfull=1#post18428292 jak możesz zacytuj post 118 i potwierdź wpłatę [quote name='bora1']rozliczenie w #240 uaktualnione ;) A czemu post 118 jak tam nic takiego nie ma ? :-o Bora1 - fioneczce chodzi o to, ze jak na podanym przez Nia watku bedziesz potwierdzac wplate, to zacytuj post #118 (post z tego podanego watku). Czyli bedac na tym poscie #118 kliknij "Odpowiedz z cytatem" wowczas tekst tam wpisany pojawi sie w takich nawiasach [quote name='fioneczka..............[/QUOTE'], i pod spodem wpiszesz normalnie swoj tekst :) Quote
tobciu Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Nie znam nikogo ze Slaska co moglby sprawdzic dom, ale poszperam po watkech w woj. slaskim. Trzymam kciuki !! Quote
asia-s Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Bora1 - popros moda o "doklejenie" dla Ciebie dodatkowego postu np. nr 2 na pierwszej stronie - robia to bez problemu moja deklaracje wyslalam dzisiaj Quote
bakusiowa Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 (edited) tobciu napisał(a):Nie znam nikogo ze Slaska co moglby sprawdzic dom, ale poszperam po watkech w woj. slaskim. Trzymam kciuki !! Piszesz aby szukać kogoś ze Śląska a przecież napisałam że Alicja i zerduszko są z Rybnika. Zadzwoniłam w odpowiednie miejsce i dowiedziałam się o osoby przeprowadzające wizyty mieszkające w Rybniku. Wątpię aby na dogomani był ktoś z samej Czerwionki. Myślałam że zanim wrócę z Żyrardowa to już to załatwicie. Edited January 23, 2012 by bakusiowa Quote
bakusiowa Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 krycha napisał(a):poprosze o numer konta Bora1, pisałam wczoraj do Ciebie abyś wysłała konto do dogomaniaczki o nicku krycha. Quote
bora1 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 bakusiowa napisał(a):Bora1, pisałam wczoraj do Ciebie abyś wysłała konto do dogomaniaczki o nicku krycha. wysylalam, no ale zrobie to jeszcze raz skoro nie doszlo :roll: Quote
bora1 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 bakusiowa napisał(a):Piszesz aby szukać kogoś ze Śląska a przecież napisałam że Alicja i zerduszko są z Rybnika. Zadzwoniłam w odpowiednie miejsce i dowiedziałam się o osoby przeprowadzające wizyty mieszkające w Rybniku. Wątpię aby na dogomani był ktoś z samej Czerwionki. Myślałam że zanim wrócę z Żyrardowa to już to załatwicie. pisalam pw "A gdzie ta wizyta? Najszybciej w weekend. Agucha też jest z Rybnika" - zerduszko a Wy jak wiecie kto skad i wogole to chyba napisac pw do kogos to nie jest taka wielka sztuka, najbardziej nielubie jak ktos zalatiw wszystko czyimis rekami :/ Quote
bora1 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 asia-s napisał(a):Bora1 - popros moda o "doklejenie" dla Ciebie dodatkowego postu np. nr 2 na pierwszej stronie - robia to bez problemu moja deklaracje wyslalam dzisiaj Klaudia miala to zalatwic, ja jestem skarbnikiem a widze ze wszystkie zlatwienia kompletnie teraz na mnie spoczely, urde skoro tu jestescie dluzej i dzialacie to moze byscie pomogly a nie tylko wymagaly !!! Quote
karolina175 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Moja deklaracja poszla dzisiaj :) A jak ktos zaklada watek powinien sie nim zajac chociaz na poczatku tak jak juz Tobciu pisala, a rzeczywiscie widze ze wszystko spadlo tu na Bora1..... Lecz ja juz sie nie wypowiadam bo bedzie ze atakuje wszystkich :) Oby tylko pies nie ucierpial Quote
bakusiowa Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 bora1 napisał(a):pisalam pw "A gdzie ta wizyta? Najszybciej w weekend. Agucha też jest z Rybnika" - zerduszko a Wy jak wiecie kto skad i wogole to chyba napisac pw do kogos to nie jest taka wielka sztuka, najbardziej nielubie jak ktos zalatiw wszystko czyimis rekami :/ Bora1, nie załatwiam Twoimi rękami tylko wyjeżdżałam właśnie do innego miasta do weterynarza. Napisałam od razu wiadomość aby sprawa była załatwiona jak najszybciej. Gdyby nie ten wyjazd a był na konkretną godzinę to na pewno sama napisałabym pw do tych osób. Quote
bora1 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 karolina175 napisał(a):Moja deklaracja poszla dzisiaj :) A jak ktos zaklada watek powinien sie nim zajac chociaz na poczatku tak jak juz Tobciu pisala, a rzeczywiscie widze ze wszystko spadlo tu na Bora1..... Lecz ja juz sie nie wypowiadam bo bedzie ze atakuje wszystkich :) Oby tylko pies nie ucierpial gdyby nie ja i goscia determinacja to wogole Nestor by nie mial szansy na dom, taka prawda! Karolina jest ok tylko ciezko mi i przykro ze wszyscy na mnie wsiadaja, a tak naprawde to ja tu goscinnie jestem, moge facetowi powiedziec gdzie pies jest i po niego pojedzie, ale wole najpierw to sprawdzic i nie olewam wszystkiego jak niektorzy :/ Quote
bora1 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 bakusiowa napisał(a):Bora1, nie załatwiam Twoimi rękami tylko wyjeżdżałam właśnie do innego miasta do weterynarza. Napisałam od razu wiadomość aby sprawa była załatwiona jak najszybciej. Gdyby nie ten wyjazd a był na konkretną godzinę to na pewno sama napisałabym pw do tych osób. bakusiowa to nie bylo konkretnie do Ciebie poprostu wszyscy tu mi pisza zrob to, napisz to tid tip a moga tak naprawde sami to zrobic. zreszta niewazne szukajmy tej osoby a nie zajmujmy sie glupimi dyskusjami Quote
Krejzo Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Zaglądam z zaproszenia. Na koniec miesiąca zrobimy bilans księgowy i coś postaramy się wrzucić do skarbonki Nestorka. Jak na razie jesteśmy na szerokim minusie :/ Quote
karolina175 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 bora1 napisał(a): Karolina jest ok tylko ciezko mi i przykro ze wszyscy na mnie wsiadaja, a tak naprawde to ja tu goscinnie jestem, moge facetowi powiedziec gdzie pies jest i po niego pojedzie, ale wole najpierw to sprawdzic i nie olewam wszystkiego jak niektorzy :/ Rozumiem cie w zupełnosci :) Dlatego ja pisalam ogolnie nie w Twoja strone, wiem ze jestes tu goscinie tak jak i ja :) Wiec napisalam zebyscie nie odbieraly tego jako atak tylko rade ciotki zlo :razz: Nie bierz tak wszystkiego do siebie bo ci glowa peknie:eviltong: Ludzie sie denerwuja poprostu ze jeszcze nie zalatwione wszystko do konca ale tak odrazu sie nie da nie oszukujmy sie :) Quote
bora1 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 jesli sie nit nie znajdzie do tej wizyty to ja moge jechac ale za zwrot kosztow gazu Quote
tobciu Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Uspokajamy emocje ! :loveu: "Peace and love !" :) bora1, kochana, dziewczyny nie atakuja Cie. :) W sumie na chwile obecna chyba masz najwiecej wiadomosci - to stad ta presja by dzialac. :) Jak rozumiem zerduszko w sobote moglaby ta wizyte zrobic ? Tak ? Nie wpisywac juz prosby po innych watkach w woj. slaskim ? bora1 - jak sie uda (oby, oby, oby) to Nestor bedzie zawdzieczal ocalenie przede wszystkim Tobie. :) Quote
bora1 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 mi na nim bardzo zalezy bo ja sie w nim zaochalam od razu, byl by u mnie na dt ale moja suka go nie zaakceptowala, ja tu nie chce zadnej wdziecznosci czy cos, poprostu chce zeby mial dom,a wydaje mi sie ze tam bedzie mial jak w raju. gosciu jest ok 50-tki ma synow 18 i 19 lat. w okresie zimowym mieszkaja w mieszkaniu w bloku, a w okresie cieplym w domu prywatnym z duza ogrodzona dzialka. gosc wie ze nestor nieulozony, ze nie umie na smyczy chodzic a i tak od 19.01 "walczy" o niego. Quote
karolina175 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [B]Moze yoga sie nam wszystkim przyda ?:lol:[B] Cnotą ludzka jest cerpliwosc ktorej na watku brakuje:eviltong: A tak na powaznie rzeczywsicie uspokojmy emocje:) Jak nie wyjdzie wizyta od zerduszko tak? ( mam nadzieje ze nic nie pokrecilam) moze zebrac jakies pieniadze na transport i tak jak proponowala Bora ona pojedzie na wizyte :) Quote
bakusiowa Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 bora1 napisał(a):jesli sie nit nie znajdzie do tej wizyty to ja moge jechac ale za zwrot kosztow gazu Na pewno wizyta będzie zrobiona. Trzeba umieć zrobić wizytę przedadopcyjną bo ludzie są różni i potrafią się maskować. Ja przynajmniej nie odważyłabym się. Domek musi być najlepszy na świecie. Quote
bora1 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 udalo sie, sabinka40 pojedzie na wizyte :D dostala nr tel do P. Andrzeja i maja sie umowic na konkretny dzien, jek bede cos wiecej wiedziec to napisze od razu <jupi> Quote
sabinka40 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Pojadę, bo sprawa pilna....Nestorek jest prześliczny i tak pięknie się uśmiecha na tych zdjęciach, jak mogłabym odmówić:razz: Oby tylko ten domek okazał sie kochający, trzymajcie wszyscy kciuki mocno, a ja jutro zadzwonię i się umówię na wizytę. Quote
Recommended Posts