Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosia. napisał(a):
Nie wiem czy dobrze rozumiem ,Budrys i Zamber nie są w schronie razem z Bruderem ???

nie nie są, mieszkają w obecnych domach, ale ludzie się nie odzywają.
Bruder wrócił do schroniska, bo zwolniło się miejsce, ludzie zabrali innego psiaka, który był spokojny wobec kur, a na jego miejsce po prostu wszedł Bruder.

Z moich obserwacji to niestety pies nie do mieszkania, bardziej kojcowy.
Na smyczy nie ma tragedii, ale czasami przypomina sobie o człowieku na końcu smyczy i chcąc się podzielić radością naprawdę wysoko potrafi skoczyć... Mi kiedyś ucho podrapał :roll:...

• 5 weeks later...
Posted

I pusto...
Budrysek domu nie szuka - jakieś problemy wewnątrz rodziny, ale grunt że zostaje :)
Co do Zambera, jego pani sobie ładnie pogrywa, ale ja nie będę z siebie robić frajera i niech sobie psa sama ogłasza...

Pozostaje więc Bruder, który obecnie przebywa w schronisku i to jemu proponuję poswięcić wątek...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Gosia.']Szkoda ,że ludzie nie chcą przygarniać piesków ... u nas jest tak samo ,same boroczki :(
U Zambera cos się złego dzieje ?[/QUOTE]
Kobieta nieodpowiedzialna,zadzwoni raz na 2 m-ce z natychmiastową chęcią oddania psa, żenada po prostu.
W wolnej chwili przekształcę ten wątek na wątek Brudera,

Posted
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Wtopa, duża.

Bruder ma DS już od dłuższego czasu. Początkowo był okres próbny, ale pręgus zadomowił się na stałe :-).
Ma fantastycznego kolegę i teren do biegania.
Wszystko, czego tylko Bruderowi potrzebne było do szczęścia ma :-)!!!

Posted

Nooooo pięęęęęęknie !!! WIELKA WTOPA !!! :razz: chyba lubie poniedziałki ,bo właśnie dzisiaj przeczytałam tę radosną wieść :multi: !!! cieszę się ogromnie !!! bardzo często zaglądałam do Bruderka ,oby było już tylko dobrze !!!

Posted

[quote name='Gosia.']TAK , wyczekał się chłopak ! fajnie ,fajnie ,fajnie :multi: a będą jakieś wiadomości z domku ?[/QUOTE]
Nie naciskamy, ale mamy nadzieję że tak ;-)

Posted

pewnie kiedyś tam wstąpimy, o ile pamięć mnie nie myli jakiś czas temu chyba dzwonili, że Bruder sprawuje się bardzo dobrze, pilnuje się na spacerach i fantastycznie dogadał się z drugim psem.
Tylko nie pamiętam kiedy dokładnie był telefon od nich;/