tatankas Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Przyszło kolejne zapytanie o Twista,przesłałam Ewie,może jak nie Twista to innego psiaka ludziom zaproponuje ;) Quote
Ekiana Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Twist już na nowym tymczasie. Dostałam smsa z pozytywną recenzję :) W domu jest ok. 12-14 kg. kot :) Czyli większy od Twista :) i będzie jeszcze malutka sunia. Myślę, że wszystkim będzie przyjemnie. Quote
ludwa Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Znaczy w tym dt? O matko, nikt mi o tym nie powiedział, bo bym się dłuuuugo zastanawiała....Przecież biedny Twiścik będzie zastraszony przez tego kota;) A to jakiś rasowy, czy po prostu wielki urósł? Bo moja kocica, jak ważyła 6 kg, to prawie jak piłeczka się toczyła:) Czyli mini-Twiścik na gościnnych występach u mega-kota:) A może to tygrysiątko jest? Quote
Ekiana Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Kota widziałam. Twist się go nie wystraszył, to raczej kot się schował i nie miał ochoty na jakieś zaloty. Twist ze dwa razy podszedł i odszedł. Suni nie widziałam. Kot dość duży, ale też i zapasiony. No widać, że mama Oli kocha kiciusia, a kiciuś lubi podjeść, jest wykastrowany od bardzo bardzo dawna, więc mu się przytyło. Nie wydaje mi się aby Twiścik mógł zostać zastraszony. Quote
ludwa Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Ufff, to Twiścik, zwinny chłopak ma szansę w tym starciu:) Quote
Ekiana Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Raczej tak. Od razu jak przyjechał zbadał teren mieszkania, zjadł koci posiłek, a inną miskę opróżnił z wody. Quote
ludwa Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Znaczy, że chłopak ma w sobie luz i szybko się odnajduje w nowych okolicznościach:) Quote
ludwa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Luzaczek niestety ma problem i kiepsko to widzę....Luzaczek sika na tymczasie na potęgę. Żaden dom tego nie zniesie:( Quote
Kamila Proc Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 cholera..... za bardzo sie rozluznil Quote
tatankas Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Może za dużo kocich zapachów wokoło,może zaproponować taki dezodorant,który niweczy zapach cieczki,może zniweluje inne zapachy,które Twist musi poprawić,nie wiem,tak sobie wymyśliłam :( Quote
ludwa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 ja też kombinuję, że to nerwy i kot, pomimo braku starć ale w chętnym domku też jest kot o ile nie dwa.... Quote
sambo_os1 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 No nie dobrze :shake: może jak sobie pozaznacza to przestanie sikać :roll: Quote
ludwa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 ale on nie zaznacza, tylko leje i koniec...:( Quote
Ekiana Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 A tak było dobrze... U Marka ponoć tak nie lał, ale fakt, że Marek go często na spacerki brał... Quote
ludwa Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 No właśnie zapomniałam jakoś o wątku:)))) Twist w domku od tygodnia:) Quote
Ekiana Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Trzeba tytuł zmienić. Twist zyskał dom, rodzinkę i kocich kumpli :) Quote
ludwa Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Zmienię jak się z kotami pokocha;) Quote
tatankas Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 ludwa napisał(a):Zmienię jak się z kotami pokocha;) To trzymamy kciuki,cały czas podglądam chłopaka,ale nic nie piszę,żeby nie zapeszać ;) Quote
Ekiana Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Zmienię jak się z kotami pokocha;-) No tak, lepiej dmuchać na zimne... Albo koty spsieją, albo on skocieje :) Dogadać się jakoś w końcu muszą :) Quote
Kamila Proc Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 musi byc dobrze, wiara to podstawa Quote
Recommended Posts