Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Twist już na nowym tymczasie. Dostałam smsa z pozytywną recenzję :)
W domu jest ok. 12-14 kg. kot :) Czyli większy od Twista :) i będzie jeszcze malutka sunia. Myślę, że wszystkim będzie przyjemnie.

Posted

Znaczy w tym dt? O matko, nikt mi o tym nie powiedział, bo bym się dłuuuugo zastanawiała....Przecież biedny Twiścik będzie zastraszony przez tego kota;)
A to jakiś rasowy, czy po prostu wielki urósł? Bo moja kocica, jak ważyła 6 kg, to prawie jak piłeczka się toczyła:) Czyli mini-Twiścik na gościnnych występach u mega-kota:)
A może to tygrysiątko jest?

Posted

Kota widziałam. Twist się go nie wystraszył, to raczej kot się schował i nie miał ochoty na jakieś zaloty. Twist ze dwa razy podszedł i odszedł. Suni nie widziałam. Kot dość duży, ale też i zapasiony. No widać, że mama Oli kocha kiciusia, a kiciuś lubi podjeść, jest wykastrowany od bardzo bardzo dawna, więc mu się przytyło.
Nie wydaje mi się aby Twiścik mógł zostać zastraszony.

Posted

Może za dużo kocich zapachów wokoło,może zaproponować taki dezodorant,który niweczy zapach cieczki,może zniweluje inne zapachy,które Twist musi poprawić,nie wiem,tak sobie wymyśliłam :(

• 2 weeks later...