Majaa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 ewelinka_m napisał(a):ojj :placz::placz:trzymam kciuki Maju za pieska Dzieki Niestety w tej sytuacji nie mogę wziaść Violinka do siebie, bo sama sie zastanawiam, gdzie i jak porozmieszczać moje psy stałe i z DT, żeby były bezpieczne, dopóki nie będziemy wiedzieć na 100%, że to było lub nie było otrucie :placz: Mój pies wczoraj był w stanie zapaści i właściwie jeszcze może godzina, dwie, nim znalazł go mój TZ, który poszedł wcześniej niż zazwyczaj nakarmić psy w kojcach i pewnie dzisiaj zapalalibyśmy kolejne świeczki, a kilka godzin wcześniej Harry był w pełni sił, nawet jak na niego, bardzo rozbrykany Co mogę zaoferować, to transport zwierząt i ludzi do Warszawy, gdzie teraz będę codziennie lub co drugi dzień Nie chciałam Was zawieźć ..... miałam wyrzuty sumienia, że właściwie nie wpadłam po prostu na to, żeby Violinka od razu z wystawy zabrać do siebie (później mi to przyszło do głowy) , ale jeżeli to tak, jak sugerują lekarze od początku, mogło być otrucie, to opatrzność jakaś nad Violinkiem czuwała
ewelinka_m Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Maja najważniejsze to teraz zdrowie Twojego pieska:shake: na chwilę obecną mogę ściskać kciuki i wierzyć, że będzie dobrze bo innej opcji nie widzę, ja ciągle namawiam rodziców na wzięcie Violinka do siebie, ale marnie to widzę niestety, jeśli już od następnego tygodnia może coś prędzej ich przekona w tym tygodniu mam multum nauki, a tak w następnym bym sobie wolne zrobiła i z Violinkiem siedziała :diabloti: chyba, że domek się znajdzie w co wierzę bardzo mocno
Guest Kassie Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Podnoszę,bo domki bardzo pilnie potrzebne!
Dee23 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kassie , może ty masz czas w czwartek rano żeby zająć się Bemolkiem?
dorrick Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Maju chociaz sie nie znamy strasznie wspolczuje:placz: bo sama tez przezywalam nie jedna akcje z moim kotem i rozumiem cie. ale niesmuc sie:calus: bo wszystko bedzie dobrze :) i WSZYSCY tutaj trzymamy za Harrego i Ciebie kciuki!!:kiss_2:
DuDziaczek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ze tez sa tacy ludzie :angryy::angryy::angryy: Niom w kazdym razie trzymam kciuki Maja ale to juz wiesz :cool3: No a nasze szczeniorki hop po domki.
magda801 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Witam....dzisiaj do domku trafił Cezarek....sądzę, że dobrze wybrałyśmy....tydzień temu mała NIUNIA vel Nutka, pojechała do Bydgoszczy, a teraz czekamy na 3 szczeniaka, może też będzie miał szczęście :)
erka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Magda801, bardzo Ci dziękujemy za pomoc!!!:iloveyou: Jeżeli się zgodzisz, to teraz by pojechał do Ciebie Violinek, o ile do niedzieli nie znajdzie stałego domu. Oto on: Violinek robi się coraz grzeczniejszy, powoli nabiera jakichs manier;). Mam nadzieję,że dla niego też szybciutko znajdzie się domek:lol: Maju bardzo dziękujemy Ci za chęci:buzi:, ale wiadomo,że w tej sytuacji przede wszystkim musisz zająć się Harrym, za którego trzymamy mocno kciuki.
kika22 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Cieszę się, że coś się pomału, ale jednak troszkę do przodu ruszyło. Oby tak dalej maluchy znajdowały domki:loveu:
czarna_zaba Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Macie dobra rękę do Morawickich szczeniaków oby kieleckiemu też sie udzieliła:) Dzięki Magda, nie mam pojęcia jak bym sobie bez Ciebie poradziła, byłaś pierwszą osoba, która odpowiedziała na apel w sprawie borsuczków, i Twoje zaangażowanie w ich los bardzo podnosiło mnie na duchu:) przy okazji polecam, tworzony przeze mnie właśnie watek morawicki zbiorczy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8933078#post8933078
erka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Szczeniaczki czekają na domki! Bardzo pilna adopcja szczeniaczków jamniczki Tiny, Violinka i Bemolka, który już jest w Krakowie na DT.
magda801 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Tak oczywiście mogę zabrać Violinka, koleżanka u której będzie (a będzie miał jak w niebie) , już kupiła posłanko i jedzonko dla szczeniaczków. Nie macie za co dziękować.....ja tak kocham pieski , że pewnie jakby nie mój mąż miałabym z 20 w naszym małym mieszkaniu :)) Czekam na Violina w niedzielę....
Kar0la Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Violinek jedzie. Suuuperrrr. :multi::multi::multi:
eliza_sk Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Biedne szczeniorki, uciekać do domków na zimę !!!
erka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Magda801, bardzo Wam dziękujemy za pomoc!:buzi:
DuDziaczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Dziekujemy Magdo :loveu::loveu::loveu::loveu:
Guest Kassie Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Dee23 niestety nie mogę pomóc :( Do szkoły muszę iść...i nikogo w domu nie będzie.
Eruane Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Oliwka znalazła dom. :multi: Niedawno pojechałą do Krakowa. Mam nadzieję, że można ją już spokojnie zdjąć z pierwszej strony. :p
erka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Podnoszę , jeszcze trochę szczeniaczków zostało.
czarna_zaba Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Eurane z ciekawości spytam, czy to pan dzwonił w jej sprawie? tak 2-3 dni temu? Bo jakiś dzwonił do mnie i polecałam mu Oliwke:) Dzwonił w sprawie Pestki. Pestka jest zarezerwowana i za 7-10 dni jedzie do Radomia, ale wolę jej nie ściągać z ogłoszeń dopóki nie pojedzie i nie będzie pewności , ze wszystko jest w porządku.
dorrick Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 z jednej strony sie ciesze ze violinus jedzie:lol: ale smutno mi ze go chyba wiecej nie zobacze:sad: a wierzcie mi lub nie ze strasznie za nim tesknie:placz: niby tylko 1 dzien ale naprawde umie do siebie przekonac... dobra ale mam nadzieje ze bedzie szczesliwy :grins: PS on jedzie do DT czy na stale??:mdrmed:
DuDziaczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Oj choc dobrze ze Olivka w domku :loveu:
erka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Violinek /właśnie tu szaleje obok mnie:diabloti:/ , jedzie na razie do DT, ale mam nadzieję,że w Łodzi będzie miał więcej szczęścia niż w Kielcach i szybko znajdzie stały domek:lol:.
DuDziaczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 erka napisał(a):Violinek /właśnie tu szaleje obok mnie:diabloti:/ , jedzie na razie do DT, ale mam nadzieję,że w Łodzi będzie miał więcej szczęścia niż w Kielcach i szybko znajdzie stały domek:lol:. Erka to masz ubaw :razz: I Gabi tez :evil_lol:
Recommended Posts