Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

Dzięki, ale jeszcze zostaje trasa Kielce-Kraków.
Jeszcze mam inne zapytania o Dżekusia, ale musze sie wstrzymać z wyborem domku,aż będzie całkiem zdrowy .

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka napisał(a):
Dzięki, ale jeszcze zostaje trasa Kielce-Kraków.
Jeszcze mam inne zapytania o Dżekusia, ale musze sie wstrzymać z wyborem domku,aż będzie całkiem zdrowy .

Chyba niejasno się wyraziłam!!!! Mam na myśli całą trasę. Z Kielc do Skawiny :lol:

Posted

Zrobiłam jeszcze 2 banery - jeden flash (wstawiłam na mojej stronie www) i drugi jpg (jak w podpisie, ten jest na allegro). Gdyby ktoś chciał wstawić je jeszcze gdzieś to podeślę na maila

Posted

weszka napisał(a):
Chyba niejasno się wyraziłam!!!! Mam na myśli całą trasę. Z Kielc do Skawiny :lol:

ojej - weszka jesteś zlota!!!! no to czekamy co z tym domkiem!, a może i jakieś inne w Krakowie by się znalazły????

Posted

Weszka , ja mam domek w Skawinie dla szczeniaczka , blok , dwoje dorosłych , córeczka 7 lat , oni chcieli szczeniaczka ode mnie ale pani ma problem z kręgosłupem , moje będą duże , ani mała córcia ani pani nie poradzą sobie z rozbrykanym koloskiem.
Obiecałam im zdjęcia szczeniaczków , oni już mają wszystko przygotowane , zaraz wysyłam .

Posted

Małe pieski maja największe powodzenie.
Dzisiaj poszła do nowego domku Pegi2, córeczka Newy/do moich znajomych/. :multi:
Czyli ze szczeniaczków Newy została jeszcze jedna suczka na działce/czarna z białym krawacikiem/ i ona jest największa z miotu.
A z większych piesków 3 szczeniaczki Misi.

Jakaś kobieta ma też oglądać Modenę.

Patia, czy ten domek w Skawinie, o którym piszesz, to ten sam co mój, czyli tel.889 646 761?

Posted

To dobrze,że jakoś idzie;) A ja już nie wiem jak ogłaszać Gizę na pinczera śred za mała, na dobka za duża. to napisałam mix obu:p I dodałam że sunia z mieszkania. Właśnie wysłałam jej zdjęcia do osoby z 4 łap, zobaczymy co powie.

Posted

Cieszę się czytając dobre wieści, że jakiś psiak hopnął do nowego domku :multi: Oby tylko takie były przypadki :lol:
Czy te domki ze Skawiny to dla 2 psiaków czy jeden i ten sam? Ja w każdym razie czekam tylko na sygnał i jadę. Mogę zabrać tyle psiaków ile wejdzie do mojego Clio ;)
Aukcja jednego słonika na Allegro się pomału rozkręca, wierzę że będzie jeszcze duuuużo więcej pieniążków.

Posted

Jestem pod wrażeniem zaangażowania, organizacji, super dziewczyny działacie, naprawdę pozazdrościć takiego zmotywowania, jak Wam psiaków zabraknie to przyjeżdżajcie do Warszawy, bo my tu zapsieni po uszy jesteśmy :)

Posted

erka napisał(a):
Czyli ze szczeniaczków Newy została jeszcze jedna suczka na działce/czarna z białym krawacikiem/ i ona jest największa z miotu.
A z większych piesków 3 szczeniaczki Misi.

Jakaś kobieta ma też oglądać Modenę.

Ze szczeniaków Newy jest jeszcze tylko ta jedna czarna sunia?

A ze szczeniaków Misi, które konkretnie jeszcze zostały?

Trochę się pogubiłam :oops:

Posted

Ja też się chyba pogubiłam.
Zostały chyba cztery szczeniaczki Misi, jeden piesek i trzy suczki, dwie córeczki Newy, Dżekuś, Modena,trzy szczeniaczki Perełkowe, no i Pegi- 5 miesięczna jamniczkowata bez oczka.
Czyli 12 szczeniaków!
Dżekuś i Modena dzisiaj były jakieś osowiałe i prawie cały dzień przespały, Jagódka też nie czuje się całkie dobrze.

Lamia2, ja mam nadzieję, że nadejdzie taki dzień , kiedy psiaków do ratowania zabraknie i złapiemy jakiś oddech.:roll:

Posted

erka napisał(a):
Patia, czy ten domek w Skawinie, o którym piszesz, to ten sam co mój, czyli tel.889 646 761?

A czy te osoby ze Skawiny zdecydowały się?

Szczeniaki do góry hop po nowe domki!

Posted

Czyli jednak rozglaszanie maluchow dalo jakis efekt :p
Aukcje na allegro obejrzalo prawie 7000 osob, jest 6 obserwatorow, na pewno jakies domki sie z tego wykluja. Do konca jeszcze prawie 4 dni.

Posted

erka napisał(a):
Lamia2, ja mam nadzieję, że nadejdzie taki dzień , kiedy psiaków do ratowania zabraknie i złapiemy jakiś oddech.:roll:

Życzę Wam tego z całego serca :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Spokoju mi nie daje jak tam te szczeniorki i wszystkie inne bidy na tym śniegu i mrozie siedza... :( :( A ju tu z moimi sukami doopke trzymam w cieple...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...