Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro Nuka będzie zaprezentowana ze zdjęć w programie "Kundel bury..." o 18.40 na TVP Kraków.

Pilnie poszukuję transportu dla Korala na trasie Jędrzejów - Kraków w niedzielę 16 września. MOŻLIWY ZWROT KOSZTÓW.

Posted

Potter napisał(a):
Jutro Nuka będzie zaprezentowana ze zdjęć w programie "Kundel bury..." o 18.40 na TVP Kraków.

Pilnie poszukuję transportu dla Korala na trasie Jędrzejów - Kraków w niedzielę 16 września. MOŻLIWY ZWROT KOSZTÓW.

Triniry z miau jeździ na trasie Kielce-Kraków, zapytam jej kiedy będzie jechała? Potter czy to musi być niedziela i czy Może być z Kielc?

Posted

No to wszystkie plany biorą w łeb:mad:.
Miałysmy zawozić w niedzielę dwa psiaki do Krakowa, Korala i Miśkę, a dlatego w niedzielę,że własnie wtedy był transport dalej dla Korala do Bielska -Białej.
A MIśkę miała z Krakowa zawieżć smitek0 do Nowego Sącza, ale okazuje się,że ona w piątek wyjeżdża na tydzień i nie może .
Gdyby nie ta kobita z Bielska, która zawracała głowę, to Misia mogłaby sama wcześniej pojechac, a tak to dopiero za tydzień, chyba ,że znajdzie się inny transport.

Posted

:mad::mad::mad:
No tak, upewniłam się, ża adopcja Korala jest w tej chwili nieaktualna. Szkoda tylko, że ci ludzie nie powiadomili mnie osobiście, a o odwołaniu całej akcji dowiaduję się z forum.
Tak więc zostaje tylko Miśka do Nowego Sącza (w każdej chwili).

Posted

Może Dudziaczek cos wie na ten temat. O ile wiem , to pani chyba sie obraziła, nie wiem o co, pewnie o to,że Maja odciążyła ja w opiece nad maluchami na ponad tydzień.:cool3:
A wogóle , to jeden szczeniak miał zostać u niej, dla drugiego miał mieć miejsce jakiś wet, zostałby jeden do wydania, to pewnie sobie sama poradzi.

Sago_86 nie mam kogo odsyłac do Maji, bo nikt do mnie nie dzwoni o szczeniory:shake:.

Posted

ja sie nie odwzylam przyjsc do amtej Pani ;D
Ale moimi wtykami sie udalo i wiem co nieco :razz:
podobno pani narzeka zejest niesamowicie prezmeczona itp. i wszystkieszczeniory maja domki :-o:crazyeye:
Moze znalazla kogos wsrod znajomych...
A z ta suczk(matka tej co odeszla za TM) Pani zaczela na spacerki chodzic ;D
Erko a moze ta Luiza?! Czy inna ziewczyna co sie tym interesowala ie cos wiecej?

Posted

Sorla Potter... Ech zawsze tak pisze nawet na ich watku niewiem czemu tu tak napisalam... :crazyeye: :grab:

Ostatnio za duzotyvh psich smierci jak na mnie :-(
jeszcze dzis sie wybam z Saga i nie wiem czy nie zastane szczeniaczka coz juz za TM

Posted

Wklejam zdjęcia szczeniorków tej dzikiej suni, która jest u mnie na działce za pracą.
Już trzeba im szukać domków, mają w tej chwili 4 tygodnie, zaczynają jeść samodzielnie. Myślę,że trzeba je będzie jak najszybciej wydać, jak sunia przestanie je karmic, ja nie będę w stanie chodzic karmić je tak często, jak potrzebuja, a jedzenia im sie nie zostawi, bo suka wszystko zjada . No i boję się,żeby przy niej nie zdziczały, ona cały czas przerażona, rzuca się w moim kierunku, warczy i szczeka, jak idę do niej z jedzeniem.
Psiaki są prześliczne, nic nie podobne do mamy, wykapane tatuśki, bo o ojcostwo podejrzewamy naszego wyżłowatego Dingusia.

A to mamusia, zobaczcie to przerażenie w oczach:-(

A to domniemany tatuś;)

Posted

Ten rudzielec z bialym jest sliczny... :)
No a coz trzebaprzyznac ze to tatuski :evil_lol:
Ale sliczne Erko bo ja sie nie orientuje Dingusiowi domku sie nie szuka on jest przy tej Twojej pracy juz takim psiakiem ktory zostaje?

Posted

o matko kochana jakie piękne kuleczki!!!!!!! :loveu:
Dinguś piękny jest co juz kiedyś zresztą mówiłam obśliniając pół minitora :evil_lol: a jak wyglada ich mama??
podrzucamy do góry bo domy bardzo potrzebne!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...