DuDziaczek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ale jak widze te niektóre jak widza sasiadketo leca na zlamanie karku xD To moglyby z psiakiem biegac na polankach ;] Nom wiem wiem... Akle jak niektóre maja sile do mnie podleciec z 2 konca podworka ze moj pieso nie ma kaganca...:cool3: Ale wiesz niektóre nie wychodza z domu bo poprostu nie maja po co moja sasiadka prawie nioe wychodzila z domu a teraz jak ma psiaka to 4 razy na dworek minimum 45 min. i zdrowko sie jej podobno nawet poprawilo ;)
Od-Nowa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 brawo!! może by skorumpować jakiegoś lekarza,żeby zalecał takie leczenie :evil_lol:
DuDziaczek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Jakby taki zaufany lekarz takiej babci to polecil to ona juz by sasiadeczkom rozpowiedziala... i nie byloby bezdomnych piesow ;) Od-nowa, jestem tu nowa jakiego masz piesia i gdzie mieszkasz?? ;):eviltong: Czy to zbyt osobistepytanie? :diabloti::evil_lol:
Od-Nowa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 moje 2 stworki sa w podpisie :loveu: Lira- córka Misi z Kielc a kotka Inka z Krakowa. zapraszam na nasz wątek... co prawda ostatnio zaniedbany bo nuda (cieczka) i dużo pracy...;) ale za 4+ok. 9 dni będzie normalne ganianie i wariowanie więc sie zapełni już nie zaśmiecam !! Kieleckie psiaki do góry !!
Donvitow Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Założyły nasze sikorki podobny do waszego zbiorczy wątek dla szczeniaków ze schroniska w Gaju no i piątka znalazła domki. Pozdrawiam.:loveu:
saga_86 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Tania ja szczeniaki ogłaszam zbiorowo, daję link do allegro gdzie są każdego opisy i zdjęcia. Każdy ma równe szanse;)
saga_86 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Mam dwa zapytania poważne o szczeniaki Koksy, tyle,że z Opola I Poznania. A wydaje mi się,że dla nich to szybciutko domki znajdą się tu w Kielcach i bliższych okolicach......Chyba,że ktoś będzie wiedział za 2 tyg o jakimś trnasporcie;)
saga_86 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Na działce jest juztylk ojedna hurtownianka, przypuszczam,że większa Fago, ale nei jestem pewna bo ich nigdy nie widziałam. A t ozdjecia kilku szczeniakó z schroniska w KIelcach:cool1: Same sunie ,małe lub średnie, fajne charakterki. Szczeniaki latały sobie luzem.... Czarna tererkowata to prawdziwa iskra, kochana:loveu: A ta ruda docelowo średnio-mała jest taka raczej spokojna, może nawet apatyczna, bo jużcoś ja złapało:shake:
DuDziaczek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Oj sagusia widze ze nikt tu nie zaglada :( A szkoda bo szczeniaczki sa urocze :( tak jak Ci mowilam moja mama yaurocyona spanielkiem :loveu::cool3: Ale niema mowz yebz go wyiasc Ł) W jakich on warunkach musialbyc trzymany biedactwo poczatkowy stan zacmy... Oj dzis o 15 wzrok smierci sie zapewneodbyl... :placz::-( Ech ale ani coli ani jamnika nie bylo przynajmniej tyle uf... :evil_lol: A kanary cie nie zlapaly:razz::eviltong: Nieladnie jezdzc bez biletow, nieladnie.... :diabloti:
Od-Nowa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 piękne szczeniorki szukaja domów!!!! a Fago ma łobuzerski wyraz twarzy i biały krawacik, siostra nie;) czy to więc ona czy siostra??
DuDziaczek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Wydaje mi sie ze to Fago heh Łobuzek to niezly i wlasnie bialy krawacik albo ja mam majaki ;] Ale dobrze sie czuje na dzialeczce ;):evil_lol:
kika22 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Maleństwa uciekajcie do domków! Szkoda tych maluchów, bo w schronie raczej marny ich los........
ewelinka_m Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 uwaga wiadomości z nowego domku Pixie: " Witam:)! Pixie bardzo szybko przyzwyczaiła się do nowego domku, w domu mamy też trzyletnią kotkę, na szczęście znalazły wspólny język :). Pixie rzeczywiście jest małą rozrabiarą, ale jeszcze nie zjadła żadnych butów :), wszystko chowamy, więc wyżywa się głównie na swoich zabawkach :), ale poza tym jest bardzo grzeczna, wszyscy się nią zachwycają. niektórzy nawet pytają jaka to rasa :). Pixie ma ogromny apetyt, na szczęście lubi wszystko, nawet winogrona :). Ostatnio Pixie spędziła weekend poza miastem, u moich rodziców, szalała po ogrodzie, zaczęłam sie nawet zastanawiać czy nie ma w niej genów psa gończego, bo tak szybko biega :). Wszyscy ją uwielbiają, mam nadzieję, ze będzie z nami szczęśliwa :). Pozdrawiam serdecznie!!! Magda" i zdjęcia: a to jeszcze jak była u mnie: tak spała :lol: trafiła do wspaniałego domu :loveu: trzymam kciuki oby i innym psiakom się tak poszczęściło
saga_86 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ewelinka zaproś panią na dogo:loveu: Zrobimy Pixie( została w ogóle Pixie?) wątek w już w nowy domku i na bieżąco będzie pisała co u suni. :razz:
ewelinka_m Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 saga_86 napisał(a):Ewelinka zaproś panią na dogo:loveu: Zrobimy Pixie( została w ogóle Pixie?) wątek w już w nowy domku i na bieżąco będzie pisała co u suni. :razz: tak została Pixie :p zaraz ją zaprosimy :cool1: szczeniory wychylać się po nowe domki hm a ja mam jeszcze kartę adopcyjną Pixie nie wiesz Sago kiedy wraca P.Elwira bądź Erka?
saga_86 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Pręguska koksy jest już zarezerwowana:loveu: Erka wraca w środę, Elwira też;)
Patia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dziewczyny , własnie wyadoptowałam Tofika , który wygląda tak : Dziś dzwoniła do mnie w jego sprawie pani , wiem o tym domku tyle : domek z ogrodem , bez innych zwierząt , jest dziecko , zauroczył ich Tofik . Przeglądając "Zwierzaki w Krakowie" znalazłam takiego psiaka z Kielc : 5 mies. szczeniak, pies, odrobaczony, odpchlony, wesoły, delikatny, grzeczny, nauczony czystości, idealny do bloku. Czy on szuka jeszcze domku ? Czy będzie duży ? Chciałabym zareklamować go tej pani jeśli pozwolicie , mam do niej dzwonić wieczorem.
saga_86 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Pewnie,że pozwolimy;)Psiak jest w przytlisku Potter w Jędrzejowie, docelowo średni, myślę że coś w typie Tofika:razz: A i Potter ma u siebie jego prawie brata bliźniaka, charakterkami na pewno sie różnią i będzie można wybrać, który bardziej pasuje:cool3: Jeszcze szuka domku, ale Potter będzie nieosiągalna do niedzieli( nawet komórkę wyłączyła). Z transpoirtem do Krakowa nie byłoby problemu, Potter już nie raz woziła psiaki tam. Dzięki Patia za pamięć:loveu:
Kara. Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Cieszę się, że Pixie już szczęśliwa ale napisz proszę Ewelinko Państwu żeby nie dawali winogron. Są silnie trujące dla psów.
eliza_sk Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Psiak ze zdjęć to Kajo i nadal szuka dobrego domku, bo już raz mu się nie poszczęściło:( Brat bliźniak to Koral-również czeka na dobre serducho!
Od-Nowa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Koksiowe kluchy piękne!! to na prawde bernardziatka w miniaturze :lol: Kciuki za Mufowy dom zaciśniete!!
DuDziaczek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Podnosze!!! Mufcia napewno znajdzie domek, skoro Pani tak zależy.
eliza_sk Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Niestety, wczorajsze oględziny Mufy nie doszły do skutku :( Z powodu awarii auta Państwo nie dojechali do Jędrzejowa. Jak naprawią pojazd to mają się odezwać.
Recommended Posts