Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba jednak nie do końca się dogadują. Usia szuka wśród znajomych domku dla Megi.

Szczeniaki dalej czekają, w tym owczarek collie!

Posted

erka napisał(a):
Te czarne szczeniaczki ze wsi niestety nie pojechały do Krakowa. Dalej szukają domków! Sprawa bardzo pilna, bo ten facet je uśpi!!!:angryy:

To prawda :(

Dwa czarne jamnikowate szczeniaki PILNIE szukają domów stałych lub tymczasowych!

Posted

Ludzie wzięli psa ze schroniska, a dom tymczasowy jeszcze sie zastanawia.

Prawdopodobnie jest domek dla collie w Proszowicach pod Krakowem.
Boksia czeka dalej, dzisiaj bedę ja szczepić.

Posted

Jeśli to ta sama suczka, a prawdopodobnie tak!
To jest śliczny psiak i taki strasznie przyjacielski! Bardzo wesoły i bardzo kontaktowy. Taki typowy szczeniak! Suczka drobnej budowy, ale chyba dobrze się nią opiekują bo troszkę kluskowata!!! Oby szyko znalazła dom!!!

Posted

Kolaczek miał szcęście, szybko znalaz dobry domek. :lol:
A reszta naszych szceniorków dalej czeka. Mi.in Boksia, której grozi schronisko i dwie czarnulki ze wsi zagrożone uspieniem.:-(

Posted

[quote name='weszka']ERKA ponawiam pytanie - DLACZEGO SZCZENIAKI ZE WSI NIE POJECHAŁY DO KRAKOWA? Domek nie wypalił czy nie ma transportu?
Przecież Erka odpowiedziała Ci na to pytanie:
[quote name='erka']Ludzie wzięli psa ze schroniska, a dom tymczasowy jeszcze sie zastanawia.(post 389052)

Posted

Usiu, właśnie oglądałam u Ciebie zdjęcia "mojej" kochanej Meguni. :loveu: Wydaje się ,że jest szczęśliwa, szkoda tylko,że Ays nie jest dżentelmenem.:cool3:

Posted

Usia - czy coś się stało??????
a - juz wiem,czytałam...
czy ten twój malamut jest wykastrowany? dobrze by było zasięgnąc rady kogoś kto ma malamuty - to nie bardzo jest normalne,żeby rzucał się na suki, a na dodatek mieszkające z nim...coś jest nie tak

Posted

jest nie tak i zdaje sobie z tego sprawe.Bedzie kastrowany w tym miesiacu podczas tej akcji "swiatowy dzien sterylizacji zwierzat".Wina nie lezy po mojej stronie bo ja go zadnej agresji nie uczyłam, za to nie wiem co było gdy był u poprzednich włascicieli od których go wziełam:cool1: Nie wiem tez skad sie u niego biara takie zachowania bo ja pilnuje zeby nie było takich sytuacji.Figa juz po szyciu jedna rana bardzo głeboko standardowo( Ays zawsze tak gryzie nie rozrywa skóry tylko wbija kły) na szczescie zadnych powaznych uszkodzen na czaszce i głowie nie ma.
Andzia69 zasiegnełam i rozmawiałam z wetem- kastracja, szkolenie , behawiorysta-tyle mi powiedziano czyli to co wiedziałam

Erka czekam na odp.:-(

Posted

Usia - wiem,że to nie twoja wina. Trzeba coś jednak wymyślić bo może się to kiedyś skończyć źle dla suniek (Figi i Megi) lub samej Figi - jeśli oddasz przez to Megi...
Zawsze to mówiłam - sunie to sunie, a psy - lubią mieć swoje zdanie...tym bardziej,że wiem,że malutki do łatwych psów nie należą.

Posted

Cóż, Usia chcciała jak najlepiej, nie wyszło....:shake:

Czyli Megan , dawna Pegi, znowu szuka domu!:roll:

Na szczęście jest tymczasowe rozwiązanie sytuacji. W niedzielę Megan weźmie Perfetia, może ją przetrzymać tydzień. Jezeli sie nie znajdzie domek w Warszawie docelowy, zabiorę ja spowrotem do siebie do pracy .
Trochę będzie szkoda,bo wróci znowu do budy, ale trudno...:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...