erka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Wczoraj wysłałam zdjęcia tych 7 szczeniaków ze śniegu ewelince_m, mam nadziję ,że wstawi, bo ja nie miałam czasu, teraz też jestem tylko na sekunde.
Eruane Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Prezentuję nowe zdjęcia trzech szczeniąt u Pani Ani. Teraz zaczynają już być rozkoszne i szybko zmieniają się. Ich mamusia była malutka, czarna. Najmniejszy jest piesek, nieco kudłaty obecnie, czarny podpalany. Reszta to sunie, większe od braciszka. Maluchy mają 2 miesiące i są po odrobaczeniu i jednym szczepieniu. Dziewczynki :cool3: Moja ulubienica :loveu: Malutki braciszek :loveu: Druga dziewczynka ze skarpetkami :loveu: I znów moja ulubienica Widać, kto tu rządzi. ;) Tel. w sprawie szczeniąt -601990225
Eruane Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Proponuję zmienić zdjęcia mauszków na pierwszej stronie, bo teraz są bardziej rozkoszne. A tu założyłam im osobny wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-potrzebne-domy-dla-3-malutkich-szczeniat-kielce-125748/#post11316943
GoskaGoska Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 A do kogo ten telefon?czy ta osoba bĘdzie umiala siĘ zajĄc adpocjĄ czy odda psiaki pierwszemu lepszemu?
Eruane Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 To osoba, która psy znalazła, osoba z TOZ. Oczywiście, jeśli ktoś chce pomóc w adopcji, pomoc mile widziana.
Linssi Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Szczeniaczki maja ogloszenia na: kupsprzedaj.pl animalia.pl kupiepsa.pl eofery Gumtree Wrocław, Kraków, Warszawa, Poznań kokosy ojej.pl aleokazja.pl poszukiwane.pl
Eruane Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Dziękuję w imieniu szczeniaczków. :loveu: Ponownie dzwoniłą do mnie kobieta w sprawie adopcji suczki. I znów ten sam problem - sunia ma rodzić. Skąd się biorą ci ludzie....:mad:Trzeba uważać, bo póki się nie mówi o sterylce, osoba zapowiada się bardzo ok.
ewelinka_m Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Szczeniorki z łąki, rozjaśniłam trochę fotki bo kiepsko było widać
GoskaGoska Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Erka zrobilam im kupiepsa.pl oraz gumtreewarszawa mam nadzieję, ze moze ktos zadzwoni. Gdzie tymczasie dla niech :-(
erka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Irena pojechała dzisiaj zobaczyć te szczeniaki w polu, to na jakims odludziu kompletnym. Matka zupelnie dzika , uciekla na kilometr. Podobno 2 szczeniaków juz nie ma, ta kobieta, ktora mnie zwiadomila nie wie, czy ktos je zabral, czy jakieś zwierze je porwalo:-(. Zostawiła kartke, bo podobno przychodzi tam tez jakis facet, ale nie może go spotkac, może on komus wydal.
Bazyliah Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jeśli znalazłby się transport do W-wy od niedzieli mogę wziąć 2 sztuki - takie najdrobniejsze, najmniejsze.
erka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bazyliah, to świetnie:loveu::multi:. W taki razie będziemy szukać transportu po niedzieli. Jutro przyjeżdżają do nas państwo z Wa-wy po Klemensika, ale to dla Ciebie za wcześnie i pewnie tez nie dalo by się na jutro tego zorganizowac. Ewelinko_m, a może mogłabyś zalożyc tym szczeniorkom snieżnym osobny watek, może jeszcz ktos moglby pomoc?
GoskaGoska Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 A CZY KTORAS OD WAS DZIEWCZYNA NIE JEZDZI W NIEDZIELE DO W-WY, boze moze ktos do niedz by choc przetrzymal te dwa psiaki zeby im się nic nie stalo do tego czasu :-( jeszcze 3 szczeniaki w taki razie trzeba gdzies dac. wielkie dzięki Bazylih :)
ewelinka_m Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='erka']Wczoraj do pani Ani przyniesiono nastepnego szczeniaka:placz:. Ewelinko_m moglabys zrobić fotki? :mdleje: kolejny maluch....a chociaż o ta trójkę ktoś dzwonił?:shake: skąd tym razem maleństwo? u p.Ani będę w piątek wcześniej nie dam rady. a co do wątku dla szczeniorów: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-7-szczeniakow-zamarza-na-opuszczonych-dzialkach-pomocy-125779/#post11319110 gdyby coś trzebabyło zmienić, zeedytować proszę o info bo to tak na szybko powstało :oops:
erka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ewelinko_,ja juz to tam napisałam, ze to nie na dzialkach, tylko w szczerym polu, dlatego nie ma tam żadnych możliwości schronienia. Prowizoryczne zadaszenie zrobił jakiś facet, ktory tez tam chodzi czasami.
erka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Wyslalam zdjęcia pozostalych szczeniorów tej osobie z Wa-wy, która była też chętna na Klemensika, a u ktorej z wizytą była MaJa 75, ale nie zdecydowała się na żadnego, choć przecież ten czarny u pani Ani bardzo podobny do Klemensa. Wysylalam tez zdjęcia innym i nic.
erka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Państwo, ktorzy przyjada po Klemensika zgodzili sie wziąć jeszcze dwa szczeniory z jamy jutro do Warszawy do Bazyliah:lol:. Dziękujemy bardzo Bazyliah za pomoc!:iloveyou: Czyli zabieramy wszystkie 5 jutro, dwa pojada do Wa-wy, a 3 na razie pojdą na dzialke. Jak ta pani byla tam teraz wieczorem, to suki wogole nie bylo , a te maluchy same siedzialy. Mam nadzieję,że udalo mi sie dograc juz wszystkie szczegoly , bo jutro do 16 jestem bez kontaktu /audit w pracy:diabloti:/.
Bazyliah Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 GoskaGoska napisał(a):napiszcie moze do bazyliah smsa gdzies podowalam swoje nr komorki niech się dziewczyna aniol nastawi na maluchy jutro . Trzymam kciuki za powodzenie aukcji. prosimy o domki dla jeszcze 3 maluszkow one tez bardzo potrzebują pomocy :-( Już rozmawiałyśmy :) Mam tel. do Państwa - jutro będziemy się konkretnie umawiać na odbiór. I proszę mi tu nie aniołować, bo chyba większość mając wolną miejscówkę by te szczeniory wzięła. Proszę trzymać kciuki, żeby udało się je jutro złapać i żeby wszysko się udało!
Linssi Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Linssi napisał(a):Szczeniaczki maja ogloszenia na: kupsprzedaj.pl animalia.pl kupiepsa.pl eofery Gumtree Wrocław, Kraków, Warszawa, Poznań kokosy ojej.pl aleokazja.pl poszukiwane.pl i jeszcze na: pineska e-gratka.info rozglos.net bazarek.biz ogloszenia2.pl sprzedasz.pl warsza.pl wroclawiak.pl krakusik.pl ojoj.pl To sa ogloszenia szczeniaczkow od p.Ani
MaJa 75 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Wstawiam zdjęcia Puchatki z nowego domku - ku pokrzepieniu serc:loveu: Bardzo martwię się o te 3 szczeniaczki, które zostały na polu. Zaraz zadzwonię do jednej ciotki może się zgodzi:roll:
ewatr Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Wystawiam malców na allegro i tam miałam cąły czas telefon do Erki ... Szczeniaki z Kieleckiej ulicy czekaja na domy Jak ktos moze to niech mi poda na kogo moge zmienic namiary bo Ewie przeciez przeszkadzac nie możemy :oops:
ewelinka_m Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ewatr póki co z allegro można zdjąć Milkę i Klemensika. A przy Górce podaj nr telefonu do Elwiry, która ma z nią codzienny kontakt i będzie wiedziała o niej najwięcej 504749558
ewelinka_m Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 3 maluszki z pola, są już bezpieczne u nas na działce, na dniach zrobię im nowe zdjęcia. Byłam też dziś u p.Ani zrobiłam troszkę zdjęć szczeniakom od pAni, straszne z nich wiercipięty dlatego mało zdjęć wyszło :lol:
Recommended Posts