Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

Wczoraj wysłałam zdjęcia tych 7 szczeniaków ze śniegu ewelince_m, mam nadziję ,że wstawi, bo ja nie miałam czasu, teraz też jestem tylko na sekunde.

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prezentuję nowe zdjęcia trzech szczeniąt u Pani Ani. Teraz zaczynają już być rozkoszne i szybko zmieniają się. Ich mamusia była malutka, czarna. Najmniejszy jest piesek, nieco kudłaty obecnie, czarny podpalany. Reszta to sunie, większe od braciszka. Maluchy mają 2 miesiące i są po odrobaczeniu i jednym szczepieniu.

Dziewczynki :cool3:

Moja ulubienica :loveu:

Malutki braciszek :loveu:

Druga dziewczynka ze skarpetkami :loveu:

I znów moja ulubienica

Widać, kto tu rządzi. ;)

Tel. w sprawie szczeniąt -601990225

Posted

Szczeniaczki maja ogloszenia na:

kupsprzedaj.pl
animalia.pl
kupiepsa.pl
eofery
Gumtree Wrocław, Kraków, Warszawa, Poznań
kokosy
ojej.pl
aleokazja.pl
poszukiwane.pl

Posted

Dziękuję w imieniu szczeniaczków. :loveu:

Ponownie dzwoniłą do mnie kobieta w sprawie adopcji suczki. I znów ten sam problem - sunia ma rodzić. Skąd się biorą ci ludzie....:mad:Trzeba uważać, bo póki się nie mówi o sterylce, osoba zapowiada się bardzo ok.

Posted

Irena pojechała dzisiaj zobaczyć te szczeniaki w polu, to na jakims odludziu kompletnym. Matka zupelnie dzika , uciekla na kilometr.
Podobno 2 szczeniaków juz nie ma, ta kobieta, ktora mnie zwiadomila nie wie, czy ktos je zabral, czy jakieś zwierze je porwalo:-(.

Zostawiła kartke, bo podobno przychodzi tam tez jakis facet, ale nie może go spotkac, może on komus wydal.

Posted

Bazyliah, to świetnie:loveu::multi:.

W taki razie będziemy szukać transportu po niedzieli.

Jutro przyjeżdżają do nas państwo z Wa-wy po Klemensika, ale to dla Ciebie za wcześnie i pewnie tez nie dalo by się na jutro tego zorganizowac.

Ewelinko_m, a może mogłabyś zalożyc tym szczeniorkom snieżnym osobny watek, może jeszcz ktos moglby pomoc?

Posted

A CZY KTORAS OD WAS DZIEWCZYNA NIE JEZDZI W NIEDZIELE DO W-WY, boze moze ktos do niedz by choc przetrzymal te dwa psiaki zeby im się nic nie stalo do tego czasu :-( jeszcze 3 szczeniaki w taki razie trzeba gdzies dac.
wielkie dzięki Bazylih :)

Posted

[quote name='erka']Wczoraj do pani Ani przyniesiono nastepnego szczeniaka:placz:.
Ewelinko_m moglabys zrobić fotki?
:mdleje: kolejny maluch....a chociaż o ta trójkę ktoś dzwonił?:shake:

skąd tym razem maleństwo? u p.Ani będę w piątek wcześniej nie dam rady.

a co do wątku dla szczeniorów:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-7-szczeniakow-zamarza-na-opuszczonych-dzialkach-pomocy-125779/#post11319110

gdyby coś trzebabyło zmienić, zeedytować proszę o info bo to tak na szybko powstało :oops:

Posted

Ewelinko_,ja juz to tam napisałam, ze to nie na dzialkach, tylko w szczerym polu, dlatego nie ma tam żadnych możliwości schronienia.

Prowizoryczne zadaszenie zrobił jakiś facet, ktory tez tam chodzi czasami.

Posted

Wyslalam zdjęcia pozostalych szczeniorów tej osobie z Wa-wy, która była też chętna na Klemensika, a u ktorej z wizytą była MaJa 75, ale nie zdecydowała się na żadnego, choć przecież ten czarny u pani Ani bardzo podobny do Klemensa.

Wysylalam tez zdjęcia innym i nic.

Posted

Państwo, ktorzy przyjada po Klemensika zgodzili sie wziąć jeszcze dwa szczeniory z jamy jutro do Warszawy do Bazyliah:lol:.

Dziękujemy bardzo Bazyliah za pomoc!:iloveyou:

Czyli zabieramy wszystkie 5 jutro, dwa pojada do Wa-wy, a 3 na razie pojdą na dzialke.
Jak ta pani byla tam teraz wieczorem, to suki wogole nie bylo , a te maluchy same siedzialy.

Mam nadzieję,że udalo mi sie dograc juz wszystkie szczegoly , bo jutro do 16 jestem bez kontaktu /audit w pracy:diabloti:/.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
napiszcie moze do bazyliah smsa gdzies podowalam swoje nr komorki niech się dziewczyna aniol nastawi na maluchy jutro . Trzymam kciuki za powodzenie aukcji. prosimy o domki dla jeszcze 3 maluszkow one tez bardzo potrzebują pomocy :-(

Już rozmawiałyśmy :) Mam tel. do Państwa - jutro będziemy się konkretnie umawiać na odbiór.
I proszę mi tu nie aniołować, bo chyba większość mając wolną miejscówkę by te szczeniory wzięła.

Proszę trzymać kciuki, żeby udało się je jutro złapać i żeby wszysko się udało!

Posted

Linssi napisał(a):
Szczeniaczki maja ogloszenia na:

kupsprzedaj.pl
animalia.pl
kupiepsa.pl
eofery
Gumtree Wrocław, Kraków, Warszawa, Poznań
kokosy
ojej.pl
aleokazja.pl
poszukiwane.pl

i jeszcze na:

pineska
e-gratka.info
rozglos.net
bazarek.biz
ogloszenia2.pl
sprzedasz.pl
warsza.pl
wroclawiak.pl
krakusik.pl
ojoj.pl

To sa ogloszenia szczeniaczkow od p.Ani

Posted

Wstawiam zdjęcia Puchatki z nowego domku - ku pokrzepieniu serc:loveu:

Bardzo martwię się o te 3 szczeniaczki, które zostały na polu. Zaraz zadzwonię do jednej ciotki może się zgodzi:roll:

Posted

Ewatr póki co z allegro można zdjąć Milkę i Klemensika.

A przy Górce podaj nr telefonu do Elwiry, która ma z nią codzienny kontakt i będzie wiedziała o niej najwięcej

504749558

Posted

3 maluszki z pola, są już bezpieczne u nas na działce, na dniach zrobię im nowe zdjęcia.

Byłam też dziś u p.Ani zrobiłam troszkę zdjęć szczeniakom od pAni, straszne z nich wiercipięty dlatego mało zdjęć wyszło :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...