Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłaszam wszem i wobec że Łaciatka została Warszawianką. Trafiła do bardzo dobrego domku. Ludzie ciepli, serdeczni i zakochani :loveu::loveu::loveu:
Można ją zatem zdjąć z ogłoszeń.

Pozostała Puchatka. Ona jeszcze nie znalazła swojego domku. Ciotki proszę o ogłoszenia. Są nią zainteresowani ludzie z Kielc, ale napewno do nich nie pójdzie. Wizyta przedadopcyjna wypadła fatalnie. Mała była ze mną - niby się spodobała, ale państwo nawet nie wzięli jej na ręce, ani nie pogłaskali :shake::shake::shake: Łaskawie chcieliby ją wziąć w połowie przyszłego tygodnia:shake::shake::shake: Po moim trupie:angryy::angryy::angryy:

To ja jeszcze dodam, że Łaciatka od dziś ma na imię Mia:loveu:

Posted

Dzisiaj MaJa75 zawiozła małą Łaciatkę do podobno super domku w Warszawie:multi:! MaJu75:buzi:.

Ale Puchatka chyba nadal nie ma domu:shake:. MaJi nie podobal się ten dom w Kielcach i chyba tam suni nie odda.

Tak,że GoskaGoska, jakbys mogła jeszcze poogłaszać Puchatkę, to prosimy:lol:.

Posted

Linssi napisał(a):
Ja na potrzeby ogloszen nazwalam ja roboczo Inka, ale zawsze mozna zmienic ;)

czy jeszcze jakas inna sunia jest z tego miotu? nie moge sie polapac:shake:
moglaby ta druga siostrzyczka nazywac sie Ninka
Inka i Ninka...no i Mia to tez siostrzyczka
a jesli chlopak bo chyba byly trzy te pieski na fotce to moze Nino? chyba ze juz macie imie..to takie senne mary mnie dopadly... imienne...

Posted

Pixie u mnie w domu są jeszcze 2 tymczasy - Puchatka i jej siostra Bubba.
Łaciatka (trzecia tymczasowiczka znalazła wczoraj dom w Wawie). Okazuje się że będzie miała na imię Lula (były dwie wersje - Lula i Mia) Ostatecznie zostanie Lulą - dostałam wczoraj w nocy smsa-a:loveu: Dziewczynka świetnie trafiła (a ja jestem naprawdę wybredna jeśli chodzi o domki:diabloti:).

Do adopcji pozostanie Puchatka. Bubba prawdopodobnie zostanie u nas na stałe. Decyzja jeszcze nie została podjęta (tzn. jest podjęta przez moją siostrę:evil_lol:, która nie odda jej za żadne skarby świata)

Dziewczynki zostały też zaszczepione. Wet je oglądał i stwierdził, że to niemożliwe że są znajdami. Są w świetnej kondycji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

KURCZE JAK by ktos mogl to moze niech sie za to weznie, bo ja j w srode wyjezdzam i musze sporo rzeczy zrobic :( ja moge jej kupiepsa jeszcze raz i gumtree i ojej.pl bo w sumie to najbardziej popularne, jak chcecie wiecej to juz musieci pisac do kogos, bo teraz naprawde nie ma czasu, jak cos to od 2 listopada moge wspomagac

Posted

Maja jak masz dostep do netu to moze siadz i porob na pozostalych, masz foto na komp to raz dwa powystawiasz. Zawsze to szybciej samemu niz czekac az inni znajda czas, a jak juz raz siédziesz to zobaczysz ze to zadna filozofia.

Posted

Wiesz...inaczej jest jak oddaje się psy wirtualnie, a inaczej jak masz je na tymczasie już trzeci tydzień. Z Ewą (siostrą) jesteśmy kopnięte na punkcie dobrych domków. Zżyłyśmy się z nimi i nie oddamy ich tylko tak żeby wydać.

Posted

MaJa75, myślę,że pan całkiem "teges":razz:. Ale jest małe dziecko/ jedno!/, więc myślę, że Puchatka dała by radę:lol:.
Ale zobaczymy, czy się spodoba, bo zaraz wysyłam zdjęcia.
Mówił,że jego znajomy wziął od nas psa.

Posted

Jest Puchatka i te szczeniaki duże po suni bez łapki.

Sukę bez łapki z dwoma szczeniakami te osoby opiekujące się mają zabrać gdzieś do kojca, a jedna szczeniorka łaciata jest u nas na działce.

Ewelinka_m, czy dałabyś radę zrobić zdjęcia tej szczeniorce?:roll:

Dzwoniła też do mnie kobieta spod Staszowa ,że jest tam bezdomna malutka sunia, która gdzieś w krzakach ma szczeniaki. Ma przysłać zdjęcia.

Posted

:placz::placz::placz:

dzisiaj zadzwonił mój wet...przyszli do niego starsi ludzie chcący uspić...zdrowego, 8-mies. psiaka! dlaczego? bo są starsi, pies ma krótkie łapki i muszą go nosic po schodach, a nie są w stanie, i mają jeszcze 2 inne psy, a tego po prostu nie chcą...

wg słów weta wyglada on tak - niskopodwoziowy, z wykrzywionymi łapinkami ala jamnik,wielka klata jak na małego psiaka,wystające zęby ala..nie wiem co - po prostu mały, brzydki,biedny szczeniak - ale jest poza tym zdrowy...ja nie umiem mu pomóc...a nie wiadomo czy ci ludzie nie pójdą gdzie indziej...cholera:-(:-(:-(

Erka - wiem od mojego weta, że jutro ma byc sterylka czy kastracja któregoś psiaka od babki z Żurawiej...ja nie miałam innego pomysłu jak poprosić go, coby się jej zapytał czy by tego piesia nie mogła przetrzymać....nie wiem co zrobić - na prawo psy, na lewo psy...wszędzie, na każdym kroku potrzebujące psy:placz::placz:

Posted

Andziu69, do tej kobiety , to nie ma mowy:shake:. Ta jej sfora z pewnością nie przyjmie nowego psa, a samce są dosyc agresywne .

A nie mogą ci ludzie jeszcze go przetrzymać, może by sie ogłosiło i znalazło dom?

Posted

erka napisał(a):
Andziu69, do tej kobiety , to nie ma mowy:shake:. Ta jej sfora z pewnością nie przyjmie nowego psa, a samce są dosyc agresywne .

A nie mogą ci ludzie jeszcze go przetrzymać, może by sie ogłosiło i znalazło dom?

Erka...ja nie wiem czy wet ich przekona, żeby tego malucha jeszcze trochę przetrzymali....jeśli tak to trzeba by mu zdjecie zrobić...ma podobno jeszcze mleczne zęby - nie wypadły mu i ci weci pousuwaliby mu to gratis i co by tam trzeba byolo przy nim zrobic...tylko co z nim zrobic:-( boję się, ze ci ludie gdzies inedziej pójdą albo w jakiś inny sposób pozbędą się malucha...

Posted

kurcze... trzeba jakos zrobic zdjecia ina ogloszenia go! jesli sytuacja jest dramatyczna to tym bardziej DT... jesli nie ma a takiego dramatu, to moze psiak moglby zostac u tych panstwa i poczekac na nowy dom. gdzies na dogo widzialam watek o tytule mniej wiecej: "Przygarne psa tak brzydkiego, ze az slodkiego" albo cos w tym stylu. moze akurat uda sie uratowac psa.

Posted

Następny szczeniak ok. 3-miesięczny zgarnięty z ulicy, ponoć kaukazowaty, ale jeszcze go nie widziałam. Póki co ma tymczas kilkudniowy tylko. :-(

Posted

To ten szczeniorek - sunia w typie leonbergera, piekna :loveu: Sunia, wiec niech będzie Leosia roboczo. Została wczoraj zgarnięta z ulicy spod UG w Zagnańsku. Póki co ma tymczas tylko na kilka dni.:-(

Kontakt póki co na mój e-mail: eruane@interia.pl

Telefon do osoby, która uratowała mu skórkę i chwilowo przetrzymuje:
600509242

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...