Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

Od-Nowa, to byłby fajny domek, ale niestety nie mamy w tej chwili odpowiedniego kandydata:shake:. Są te psiaki ze Skarzyska, ale to już podrostki, a pani chciała młodszego:cool1:.

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Eliza, dzieki za wiadomość ;)
jakiej wielkości jest ich mama? bo Pani chciała średniego docelowo psa. no tak powiedzmy do 20 kg.

Mama, ani tata nie znani :shake:

Posted

Pani , która ratuje dużo bezdomnych zwierząt prosiła mnie o pomoc w adopcji trzech 6 mies.szczeniaków.
Są to dwa pieski i sunia, wszystkie zaszczepione, odrobaczone, wychowywane w domu, więc w pełni zsocjalizowane, lubią dzieci.
Oto one:
Piesek

Sunia

Piesek

Jak widać rozpuszczone kanapowce:lol:. Wymyślcie im jakies imiona, bo juz nie mam konceptu:cool3:.

Mag.do , proszę wstaw je do pierwszego i podaj kontakt do tej pani;
692 269 631; 888 026 630

Posted

z weselszych wiadomości mam fotki kiedyś Kubusia teraz Puszka ;)
dzisiaj byliśmy na szczepieniu i obcinaniu pazurków ale się daaarł :diabloti:
a jak wyrósł (waży już ponad 6 kg i jest do kolana mojego :evil_lol:):loveu: wszyscy nim są zachwyceni, nie wspominając o właścicielach którzy świata po za nim nie widzą,a jaki jest zadziorny :razz:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
z weselszych wiadomości mam fotki kiedyś Kubusia teraz Puszka ;)

Ależ on jest cudny :loveu::loveu::loveu::loveu:, po prostu śliczności

Posted

Chciałam tylko napisać, że Pimpusia jest cudowna. Mogła by bawić się non stop i jest strasznie śmieszna. A jak coś ją zainteresuje to "wystawia zwierzynę" i robi stójkę przednią lewą łapką. A tak w ogóle, to ja nie potrafię odróżnić psa od suczki :oops: Na prawdę myślałam, że to jest Pimpek

Posted

jakiz on ladny :loveu::loveu:
a to biale w rogu to chyba skads kojarze:evil_lol:

a to to czerwone na ost zdjeciu w poscie #4211 to jego jeezor??:razz: jakis taki czerwoniasty bardzo:evil_lol:

Posted

Rzeczywiście Puszek cudny:lol:, ciekawe, jak reszta rodzeństwa wyrosła:roll:.
Mopcia, która jest u Camary jest podobno tak paskudna,że aż piękna:cool3:.

Betelku, a te szczeniory ze Skarżyska też wystawiałaś?

Posted

erka napisał(a):
Rzeczywiście Puszek cudny:lol:, ciekawe, jak reszta rodzeństwa wyrosła:roll:.
Mopcia, która jest u Camary jest podobno tak paskudna,że aż piękna:cool3:.

Betelku, a te szczeniory ze Skarżyska też wystawiałaś?

Erko a nie masz kontaktu z domkiem Maleństwa tego a`la
chihuahua;) ??:roll:

wiesz moze co z Malaga?:roll:

Posted

DuDziaczek napisał(a):

Piesek1 --- Dolar
Sunia --- Pola/Polka
Piesek2 --- Kersik :eviltong:

:evil_lol:

manforte napisał(a):

I piesek - Zorin
II piesek- Tobi
sunia -Kierka

No to wpisałam Pola, Dolar i Tobi - takie łatwe do zapamiętania mi się wydają :p

Posted

Dzisiaj w pobliżu schroniska jakiś.......... zostawił 9 szczeniaków w pudełku, już takich ok. 6 tyg.:mad::angryy:.
Trafiły niestety do schronu:-(.

Już od dłuższego czasu nie ma żadnego telefonu w sprawie adopcji psów, nawet szczeniaków.:shake:

Nie ma jak nawet myśleć o ratowaniu następnych.

Posted

Podnoszę szczeniorki. Ta pani , która przechowuje te trzy 6-mies. w Kielcach zastanawia sie juz nad oddaniem ich do schronu. Ona ma oprócz nich inne psy, tez uratowane, nie da rady trzymać w bloku takiego stada:shake:.
Psiaki są odrobaczone , zaszczepione, bardzo miłe, bezproblemowe.

Posted

Czarna jest już w nowym domu, a właściwie była ogłaszana jej siostra , której zdjęcia nie było, ale ta sunieczka też już pojechała do DT, więc można ją zdjąć z ogłoszeń u nas:lol:.

Posted

Dzisiaj moja córka jechała ze znajomymi do Katowic...z drogi zadzwoniła, że przy drodze siedzi sunia z malutkim szczeniorkiem i co ma robic...a ja nie umiałam jej na to pytanie odpowiedziec:placz::placz: mnie nie ma w Kielcach, nie wiem co wymyślić...ma jeszcze zadzwonić jak będą wracali i jak sunia będzie - ale co tu robić????

Posted

Już nie ma siły do tego wszystkiego:shake:. Andziu69, a ta sunia mała, czy duża?

A ja błagam chociaż o DT dla tej malutkiej, młodziutkiej , wystraszonej sunieczki.

Posted

Do tej sunieczki pod hotelem w Cedzynie dołączyła druga mała , bardzo wychudzona czarna sunieczka, która juz bardzo długo tam się błakała przerażona.

I już zaczęło o to przeszkadzać i chcą dzwonic po hycla, bo tamtejsza gmina nie ma umowy ze schroniskiem, czyli na śmierć!!!:angryy:

Tak było w zeszłym roku, kiedy zawiadomili hycla i zabrał przemiłego, łagodnego psiaka, który koczował pod tym hotelem:mad:.

Błagam , pomóżcie znaleźć chociaż DT dla tych sunieczek!

Posted

przejerzalam ten watek,ale juz sié pogubilam jakie sá aktualnie szczeniaki na wydaniu, Znalazlam ogloszenie Pani z Kielc szuka szczanieka, ktory jako dorosly będzia malym pieskiem ( ma byc chlopczyk), jesli macie takie aktulnie to wyslijcie zdjécia i opis proszę maila : najnaj1@interia.pl , a moze sié uda. Pisalam do kobiety i Pani jest chétna w pomocy w szukaniu pieska. Wiéc jak jest jakies maluch na wydaniu to czekam na wiesci

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...