Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinko nie martw się o Szyszeczkę .Udało mi się znaleść dla niej bardzo dobry dom.Mieszka w domku z ogrodem ,śpi w łóżku .Właściciele Niki(tak ma teraz na imię ) mieszkają z babcią także sunia cały czas będzie spędzać czas w towarzystwie człowieka .Podpisali umowę adopcyjną i na pewno ją wysterylizują.Dzisiaj do nich dzwoniłam i wszystko jest porządku .

Posted

Ritafil napisał(a):
ewelinko nie martw się o Szyszeczkę .Udało mi się znaleść dla niej bardzo dobry dom.Mieszka w domku z ogrodem ,śpi w łóżku .Właściciele Niki(tak ma teraz na imię ) mieszkają z babcią także sunia cały czas będzie spędzać czas w towarzystwie człowieka .Podpisali umowę adopcyjną i na pewno ją wysterylizują.Dzisiaj do nich dzwoniłam i wszystko jest porządku .

:multi:ogromnie się cieszę, ale jednak :diabloti:
zarazem strasznie smutno, że to diable nie podbiegnie, nie podgryzie.. :shake:

a szansa na zdjęcia z nowego domku będzie? :razz:

:Rose:Ritafil ogromnie dziękuje, za tymczas i domek dla małej

Posted

Nie wiem jak będzie ze zdjęciami z nowego domu Szyszki nie pytałam ich czy mają aparat cyfrowy ,no i internet Wyprowadzili się parę lat temu z Krakowa do Staniątek.

Posted

Ewatr bardzo dziękujemy za allegra dla naszych szczeniorów. :loveu:

Mam tylko prośbę, usuń z tych wiadomości o Hektorze, to o tym wymiotowaniu, bo sprawa z pewnościa przejściowa, a może niepotrzebnie odstraszać ewentualnych chętnych;).

Wogóle proszę wszystkich dających ogłoszenia o nie umieszczanie tekstu takiego , jak leci z postów, tylko przeredagowanie ich, bo one zawierają różne info, niekoniecznie potrzebne do ogłoszeń:razz:.

Posted

Czy Iskierka jest jeszcze do oddania? Próbowałam coś wypatrzeć na forum, ale nie widzę (tyle tylko że była zamówiona ale to miesiąc temu)..Zgłosił się do mnie ktoś zainteresowany Bemolkiem :))) Przekierowałam ich na inne pieski i spodobała im się Iskierka właśnie. Są z Jaworzna, rozmawiałam z nimi i są ok. No tylko nie wdawałam się w szczegóły bo nawet nie wiem czy mała jeszcze jest do oddania...

Posted

Dee23, Iskierka jest nadal do adopcji. Próbowałam dzwonić do tych ludzi z Jaworzna, ale na razie nikt nie odbiera.:roll:

Bardzo dużo szczeniaczków już tak długo czeka na domy, a chętnych nie widać:shake:.

Posted

Córka tej pani mi napisała że mama jest w pracy i żeby zadzwonić o 20 :) a tak swoją drogą to córka baaardzo chce tą Iskierkę, codziennie pisze do mnie smsy i na gg :)) nie wiem jak mama, ale też mówiła że chce.. Zobaczymy..

Posted

Owszem pani zadzwoniła, ale niestety nie dostaną żadnego psa. W czasie rozmowy wydobyłam od pani informację, chociaz niezbyt chętnie chciała o tym mówić, że poprzedniego pieska-jamnika jej mąż oddał na wieś:mad:.

Posted

Ewatr Bulinka jędrzejowska chyba już w domku :oops:
ale za to wróciła Pchełka i Perełka, siostry Heli i Meli :shake:

Szczeniaki do góry domki potrzebne! ostatnio coś maluchy szczęścia nie mają :-(

Posted

Bardzo pilna jest adopcja Hektorka boksiowatego! Ci ludzie, którzy go przechowują chcą go wydać pierwszej lepszej osobie, która będzie chętna:shake:.

Posted

O Iskierkę ktos się wczoraj pytał, odesłałam do pani przetrzymująej sunieczkę, zobaczymy.
Bardzo pilnie potrzebuje domu Hektorek, DS nie za bardzo chce go dłużej trzymać i obawiam się, że wyda gdziekolwiek:shake:.

Tak długo już czeka u nas na działce Gonzo:-(. Taki piękny, miły psiak, już zdążył u nas stać sie podrostkiem, a domu nie widać:placz:

Posted

Iskierka to pewnie już bardzo wyrosła i zmieniła się. Jeśli ci ludzie jej nie wezmą, to przydałoby się nowe zdjęcie do dalszego ogłaszania.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...