Od-Nowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dori ma dom? gdzie? mam ją ciągle u siebie w ogłoszeniach...
ewelinka_m Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dori już jakiś czas siedzi w Krakowie :eviltong:
Ritafil Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ewelinko nie martw się o Szyszeczkę .Udało mi się znaleść dla niej bardzo dobry dom.Mieszka w domku z ogrodem ,śpi w łóżku .Właściciele Niki(tak ma teraz na imię ) mieszkają z babcią także sunia cały czas będzie spędzać czas w towarzystwie człowieka .Podpisali umowę adopcyjną i na pewno ją wysterylizują.Dzisiaj do nich dzwoniłam i wszystko jest porządku .
ewelinka_m Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ritafil napisał(a):ewelinko nie martw się o Szyszeczkę .Udało mi się znaleść dla niej bardzo dobry dom.Mieszka w domku z ogrodem ,śpi w łóżku .Właściciele Niki(tak ma teraz na imię ) mieszkają z babcią także sunia cały czas będzie spędzać czas w towarzystwie człowieka .Podpisali umowę adopcyjną i na pewno ją wysterylizują.Dzisiaj do nich dzwoniłam i wszystko jest porządku . :multi:ogromnie się cieszę, ale jednak :diabloti: zarazem strasznie smutno, że to diable nie podbiegnie, nie podgryzie.. :shake: a szansa na zdjęcia z nowego domku będzie? :razz: :Rose:Ritafil ogromnie dziękuje, za tymczas i domek dla małej
Camara Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 czyli mam nie dawać ogłoszenia Szyszki na poniedziałek do GW?
Ritafil Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Nie wiem jak będzie ze zdjęciami z nowego domu Szyszki nie pytałam ich czy mają aparat cyfrowy ,no i internet Wyprowadzili się parę lat temu z Krakowa do Staniątek.
kika22 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ritafil może chcesz od nas jeszcze jakas bide;) Jak masz taką szczesliwa reke:lol:
erka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ewatr bardzo dziękujemy za allegra dla naszych szczeniorów. :loveu: Mam tylko prośbę, usuń z tych wiadomości o Hektorze, to o tym wymiotowaniu, bo sprawa z pewnościa przejściowa, a może niepotrzebnie odstraszać ewentualnych chętnych;). Wogóle proszę wszystkich dających ogłoszenia o nie umieszczanie tekstu takiego , jak leci z postów, tylko przeredagowanie ich, bo one zawierają różne info, niekoniecznie potrzebne do ogłoszeń:razz:.
Potter Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 http://static.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9494094#post9494094
andzia69 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 nastepne maluchy szukają domków - 2 psiaki po suni przed kolano:
eliza_sk Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Sesja córek Donki: Pchełka: Pchełka i Hela albo Mela :oops:
Dee23 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Czy Iskierka jest jeszcze do oddania? Próbowałam coś wypatrzeć na forum, ale nie widzę (tyle tylko że była zamówiona ale to miesiąc temu)..Zgłosił się do mnie ktoś zainteresowany Bemolkiem :))) Przekierowałam ich na inne pieski i spodobała im się Iskierka właśnie. Są z Jaworzna, rozmawiałam z nimi i są ok. No tylko nie wdawałam się w szczegóły bo nawet nie wiem czy mała jeszcze jest do oddania...
eliza_sk Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Pereka: Perełka i Pchełka, na drugim planie Hela albo Mela: Hela albo Mela: Hala i Mela:
erka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Dee23, Iskierka jest nadal do adopcji. Próbowałam dzwonić do tych ludzi z Jaworzna, ale na razie nikt nie odbiera.:roll: Bardzo dużo szczeniaczków już tak długo czeka na domy, a chętnych nie widać:shake:.
Dee23 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Córka tej pani mi napisała że mama jest w pracy i żeby zadzwonić o 20 :) a tak swoją drogą to córka baaardzo chce tą Iskierkę, codziennie pisze do mnie smsy i na gg :)) nie wiem jak mama, ale też mówiła że chce.. Zobaczymy..
erka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Owszem pani zadzwoniła, ale niestety nie dostaną żadnego psa. W czasie rozmowy wydobyłam od pani informację, chociaz niezbyt chętnie chciała o tym mówić, że poprzedniego pieska-jamnika jej mąż oddał na wieś:mad:.
Od-Nowa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ile Pchełka i rodzeństwo mają teraz miesięcy? jaki ma charakter?
erka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Podnoszę kieleckie i jędrzejowskie szczeniaczki, wszystkie juz bardzo długo czekają na domy.
Potter Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Jedziemy na akcję w sprawie smalcowników, z Jędrzejowa do Radomia przez Kielce- mamy jedno miejsce w samochodzie. Wiecej szczegółów: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105513
ewatr Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Malce zas na allegro : Szczeniaki z Kieleckiej ulicy pomocy !!! Erko wysłałam Ci Pw w sprawie szczeniaczków jak mozesz to odpisz panu :lol:
ewelinka_m Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ewatr Bulinka jędrzejowska chyba już w domku :oops: ale za to wróciła Pchełka i Perełka, siostry Heli i Meli :shake: Szczeniaki do góry domki potrzebne! ostatnio coś maluchy szczęścia nie mają :-(
erka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Bardzo pilna jest adopcja Hektorka boksiowatego! Ci ludzie, którzy go przechowują chcą go wydać pierwszej lepszej osobie, która będzie chętna:shake:.
erka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 O Iskierkę ktos się wczoraj pytał, odesłałam do pani przetrzymująej sunieczkę, zobaczymy. Bardzo pilnie potrzebuje domu Hektorek, DS nie za bardzo chce go dłużej trzymać i obawiam się, że wyda gdziekolwiek:shake:. Tak długo już czeka u nas na działce Gonzo:-(. Taki piękny, miły psiak, już zdążył u nas stać sie podrostkiem, a domu nie widać:placz:
mag.da Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Iskierka to pewnie już bardzo wyrosła i zmieniła się. Jeśli ci ludzie jej nie wezmą, to przydałoby się nowe zdjęcie do dalszego ogłaszania.
Recommended Posts