Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od_Nowa, jeszcze nie wiem, czekam na wiadomość od Elwiry, to jakis jej znajomy miał jechac.

Dzisiaj domek znalazł Łatek!:multi:
Czyli już trzy szczeniaczki z Marzysza wydane:lol:. Została jeszcze Iskierka i Biały Misiu i troszkę ich starszy kolega-Fenek.

Posted

Czarodziejko, dodzwoniłam się dzisiaj do tej pani. Ale okazuje się,że to nie miałby byc psiak dla jej brata, tylko brat miał by go dać komus na prezent:roll:.
W tej sytuacji oczywiście nie było możliwe porozmawianie z osobą, która by byłą właścicielką Kalmy:shake:, a wiesz , jak to jest z prezentami,że nie zawsze muszą byc trafione.

Maksiu niestety nie pojedzie jutro do Wrocławia:shake:.
Jedzie ten facet , ale nie chce sie uganiać ze szczeniakiem:diabloti:.

Posted

No właśnie, pytałam kto jedzie do Opola, bo już zapomniałam:oops:.
Eliza_ska, a o której wyjeżdżasz i o której będziesz w Opolu?

Posted

Jak zima nie dowali, to będę chciała wyjechać ok. 17-18, czas jazdy to ok 2,5 godziny. Jak coś przysypie to może troszkę wcześniej 16-17. Wysłałam Ci pw erko.

Posted

Maksiu coś biedaczek nie ma szczęścia:shake:.
Niestety jego transport do Wrocławia oddala się.
Okazuje się,że ta dziewczyna , przyszła właścicielka może być w Opolu do godz. 17, bo o 17.20 ma powrotny do Wrocławia, gdzie musi być na 20-tą.
A niestety eliza_sk dojedzie do Opola na ok.19 .

Co tu robić?
Nie znacie kogoś w Opolu, kto mógłby przechować szczeniorka do soboty rano?

Posted

Szczeniaczki Negry już mają domki:lol:, można je zdjąć z ogłoszeń, mama dalej czeka na dom.

Dzisiaj przeprowadziłyśmy Gonzo i Tori z działki pani Ani na Seminaryjską do Wegi i szczeniorków.
Gonzo był zachwycony, od razu zaprzyjaźnił sie z Dori, tylko Maksiu biegał za nimi i szczekał bardzo niezadowolony:cool3:.

Posted

erka napisał(a):
Szczeniaczki Negry już mają domki:lol:, można je zdjąć z ogłoszeń, mama dalej czeka na dom.

Super :multi::multi::multi:

Posted

Mag.do, zdejm z pierwszego postu Iskierke z Marzysza, bo ona jest już zamówiona, Maksia , bo ma jechać do Wrocławia i Larę, bo też ma byc zabrana.:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...