Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

Agnieszka juz pisała o tym ,że chcą go oddać. Ale kobieta nawet nie chciała czekać, aż go Agnieszka zabierze go za tydzień, bo wtedy mogła jechać do Krakowa, tylko wydzwaniała,że jak go natychmiast nie zabierze, to wyrzuci Bąbla na ulicę , albo go otruje:mad::angryy:.

:-o:-o:-o:mad::mad::mad: Człowiek nigdy nie wie, kiedy na czubka trafi...:shake:

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erko, być może będzie wiadomo już dzisiaj. Ona również czeka na wyznaczenie terminu obrony więc to uzależnione od wszecmocnego dziekana ;) oby przemówił :razz:

Posted

[quote name='erka']Dorrick, a jeździcie teraz na działkę? Pytam, bo pani, która opiekuje się szczeniaczkami szukała kogoś , kto by jej pomógł zawieźć szczeniaki do szczepienia, ale może juz kogoś znalazła:roll:.
Sfinansowaliśmy odrobaczanie tych szczeniaczkow, a teraz zapłacimy za szczepienia, bo ta pani juz niestety nie da rady finansowo.
[/quote]

Erko chyba nie za bardzo zozumialam o ktora dzialke pytalas:oops:

Posted

[quote name='erka']Dorrick, a nie pisałaś,że macie działkę blisko Marzysza?:roll:[/quote]

moze ja troszke pokrecilam ja mam dzailke w tamtym kieruknu ale jeszce dalej jak tylko bede mogla zalatwic sobie tam transport to postaram sie tam jechac a jesli chodzi o szczepienia i jeszce nikt tej pani nie pomogl to ja moze w sobote np z Ewelinka o ile bedzie mogla:lol: pojechalybysmy i mozemy pomoc:cool3:

Posted

Dorrick, coś mi sie wydaję,że jeżeli chodzi o tą działkę, to całkiem pokręciłaś;). Widziłam,że na wątku morawickim napisałaś ,że za Morawicą, a to jest zupełnie gdzie indziej niż Marzysz:evil_lol:.

Ale wracając do szczeniaczków z Marzysza, to ta pani już umówiła się z kimś i w środę przywiezie szczeniaczki do szczepienia:p.

Ciekawe , jak tam Dzikusek:roll:, czy już bidulek troszkę się zadomowił w nowym domku.

Inne szczeniorki dalej czekają . Na razie mam same beznadziejne telefony z anonsów:mad:.

Posted

Dzisiaj dostałam wiadomość z nowego domku Milana:lol:. Psiak jest bardzo kochany i rozpieszczany. Śpi w łóżku ze swoją panią, tym bardziej mi żal jego siostrzyczki Lary, która marznie w budzie:-(.

Posted

Jeżeli chodzi o ewentualny transport tego psiaka do Opola, to jeżeli zdecydujecie się na mnie to wtedy wyjazd w piatek po południu (jeżeli Ci ludzie by mieli po niego przyjechać), bo w sobotę o 9 rano mam egzamin i wolę nie ryzykować

Posted

[quote name='erka']Dzisiaj dostałam wiadomość z nowego domku Milana:lol:. Psiak jest bardzo kochany i rozpieszczany. Śpi w łóżku ze swoją panią, tym bardziej mi żal jego siostrzyczki Lary, która marznie w budzie:-(.[/quote]
a państwo na Larę się nie zdecydowali? :shake:
chyba coś kiedyś Erko pisałaś że sie zastanawiają

Posted

Eliza_sk, jeżeli do tego czasu nie znajdzie sie inna możliwość, to oczywiście bardzo chętnie skorzystamy. Mam nadzieję,że wtedy wszystko uda sie jakoś dograć.:lol:

Jeżeli chodzi o Larę, to pani sie zastanawiała, ale chyba nic z tego.:shake:

Posted

chyba jednak trzeba będzie skorzystać z pomocy Elizy. Potwornie się rozchorowałam a koleżanka miała jechac do mnie. W takim wypadku jechać nie może. Terminu obrony też jej nie wyznaczyli. Dopiero za tydzień będzie wiadomo. Więc przepraszam za zamieszanie.choroba nie sługa :shake:

Posted

Od-Nowa, nic sie nie przejmuj , tylko do łóżka i zdrowiej szybciutko:loveu:.
Szczeniorek najwyżej troche jeszcze poczeka, a może w tym czasie znajdzie sie też domek dla siostrzyczki i nie będzie musiała zostać sama.:lol:

Posted

Podnoszę, bo jeszcze mnóstwo szczeniaczków czeka na domki!

Bardzo pilna jest adopcja szczeniaków Negry, mix nowofunlanda. Mama juz przestała je karmić ,są tam bez ludzi, będą głodować, a na dodatek pewnie zdziczeją bez socjalizacji.:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Przypominam te bardzo pilne bidy.

Mag.do, proszę zdejm z pierwszego te beżowe szczeniaczki, bo ta pani juz chyba wszystkie wydała.
I chyba też trzeba zdjąć już zamówionego Maksia, chociaż niech może zostanie, dopóki nie znajdzie sie w nowym domku:razz:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...