andzia69 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 no to ja też mam nadzieję, że będzie dobrze i że Polocik też będzie mial domek - bo pan wydawal mi się w porządku
dorrick Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 erka napisał(a): Ja mam trochę lepszą wiadomość. Dzisiaj do nowego domku pojechał jeden szczeniorek Wegi, pręgusek bez białych łapek:loveu:. Nie wiem, czy to wg was Maksiu czy Reksiu, bo Elwira nazywała go Walor. Pojechał do nowego domu razem z Oktawią. Docelowo będą chyba mieszkały w budzie, ale na razie w te mrozy będą w pomieszczeniach. Przyjechał facet z dwiema córkami, kiedys mieszkali w Kielcach, teraz wyprowadzili się za miasto. Podobno mili, psiaki im sie podobały , Walorek bardzo przylgnął do tych dziewczynek. Mam nadzieję,że będzie ok. Erko ten bez bialych lapek to Reksio ;) czyli on i Oktawia pojechali do domku?? :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
ewatr Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 andzia69 napisał(a):no to ja też mam nadzieję, że będzie dobrze i że Polocik też będzie mial domek - bo pan wydawal mi się w porządku Polociku oby sie udało z tym domem dla ciebie :p
barii66 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 darek i justyna z wodzisławia mamy nadzieje że znajdzie sie dobry człowiek aby zabrać POLOTA do swego nowego domu:multi:
erka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 O, widzę,że zanim zdążyłam cos tu napisać, to udało się zalogować przyszłym właścicielom Polocika!:loveu: Polocik ma domek!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Witamy Was na dogo!:loveu::loveu::loveu: Teraz tylko kwestia transportu. Domek jest w Wodzisławiu Śl., ale barii66 może podjechać po psiaka do Katowic albo Gliwic. Czyli szukamy transportu na Śąsk! Okazało się też ,że dziewczyna , która teraz przechowuje Polocika wzięła sobie jeszcze jeden tydzień urlopu i może z nim zostać jeszcze w domu. Czyli transportu możemy spokojnie szukać, nie grozi Polotowi pójście na działkę do budy. Aha i jeszcze jedno, Polot był szczepiony w tą środę, czyli dwa tygodnie po szczepieniu kwarantanna, nie powinien wychodzic z domu. Czyli skoro ta dziewczyna może go jeszcze przetrzymać tydzień, to może niech u niej na razie zostanie. Chyba,że barii66 u Was też mógłby na razie nie wychodzić z mieszkania? Ale przecież i tak nie wiadomo, kiedy transport się znajdzie:roll:. Tak Dorrick, Reksiu pojechał razem z Oktawią do jednego domku!:loveu:
barii66 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 jasne że może też nie wychodzić z domu,czym prendzej zazna miłość naszych serc tym lepiej dla niego:lol::sweetCyb:
barii66 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 dziękujemy pani MAłGORZACIE KABAT z warszawy Darek i Justyna z wodzisławia śl jesteśmy już szczęśliwi choć jeszcze niema go wśród nas ,mamy nadzieje że transport uda sie jak najszybciej:laola:
dorrick Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 ALE SIE CIESZE ZE POLOCIK MA DOMEK!!:multi::multi: I jeszcze Reksio i Oktawia jak dobrze ze same dobre wiadomosci:multi::multi: a co bedzie z tymi malymi szczeniorkami z dzialki jak zostali teraz tylko w 2 i z matka??:shake: kompletnie nie wiem czemu nikt nie pyta o Dori...:-(:-( a ona taka sliczna..
barii66 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 niewiem co z DORI ale jak by co to możemy wziąść na DT narazie donas
erka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Okazuje się, że w znalezieniu domku dla Polocika "maczały palce":razz: beka i przyjaciel koni:loveu:. Bardzo wam dziekujemy!:modla::calus:
dorrick Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Erko a co z tym Bezowym bo zostal jeden prawda? beda jakies nowe zdjecia?
Od-Nowa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 jakie wspaniałe wieści :loveu::loveu::loveu: oj,żeby już zawsze był szczęśliwy!!:loveu::loveu::loveu:
dorrick Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Od-Nowa napisał(a):jakie wspaniałe wieści :loveu::loveu::loveu: oj,żeby już zawsze był szczęśliwy!!:loveu::loveu::loveu: :iloveyou::iloveyou:chyba dzieki tylu serdecznym zyczeniom Nowy Rok zaczal sie dla psiakow tak szczesliwie:lol::lol: :loveu::loveu:
erka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dorrick, o beżowego szczeniaczka muszę zapytać Elwirę, bo on jest u jej koleżanki. Barii66, jeżeli chodzi o Dori, to ona jest w tej chwili z mamą i braciszkiem na działce. Bardzo Wam dziękujemy za propozycję:loveu:, ale myślę, że jej nie jest tu źle i już poczeka na domek stały, tym bardziej,że trochę za daleko mieszkacie:lol:.
ewatr Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Bosz ale tempo ;) czyli zastępujemy Polocika innymi psiakami ? Bo szkoda aukcji :eviltong: Barri66 gratulacje szybkiej i konkretnej decyzji :multi:
barii66 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 fakt że jest daleko, choć jestem nowy to mam otwarte serce na ból naszych czworonogów
erka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ewatr, niestety psiaków do ogłoszeń nie zabraknie. Ja juz teraz wstawiłam na ogólny wątek kielecki zdjęcia małego psiaczka, też wyrzuconego. A dzisiaj dzwonił do mnie pan, do którego na działke przybłąkała się suka - nowofunland, przynajmniej tak wygląda i w listopadzie oszczeniła się. Szczeniaczki juz mają 7 tyg. i są do wydania. Pan próbował na własną rękę szukać domów dla szczeniaków i suni, ale bezskutecznie i zwrócił się do nas o pomoc. Wkrótce ma przysłać zdjęcia.
kika22 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dzisiejszy dzień mimo mrozu obfituje w dobre wieci:multi: Czyli pomału zaczyna się "deficyt" psiaków, oby tak dalej:multi: P.S. Erko nie potrzebujesz "czegoś" w rodzaju kocy? Do budy to się raczej nie nadaje, bo zmoknie i psiakom bedzie zimno. Ale do domu, zrobić legowisko psiakowi.:roll:
erka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kika22, jak najbardziej się przydadzą:loveu:. Ja potrzebuję dla tych psów u mnie w pracy, jak zamokną suszę, potrzebne też na posłanie dla tej suni na działce w takiej altance.:lol:
kika22 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Erko to ja postaram sie jakoś umowić z Tobą w weekend i Ci to jakoś podrzucić, ale awaryjnie może być po niedzieli. :lol:Mam "małą" awarię w domu i nie wiem, czy uda mi się z nią uporać przez te dwa dni:mad: Zobaczymy na jakiego trafie fachowca, mam nadzieje, że nie z usterki;)
barii66 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 ps. do :erka: nie tak jak moczyły lecz pomogła znależ nowy domek
andzia69 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 barii66 napisał(a):darek i justyna z wodzisławia mamy nadzieje że znajdzie sie dobry człowiek aby zabrać POLOTA do swego nowego domu:multi: Witam serdecznie!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Tym bardziej się cieszymy, że się tu zalogowaliście!!!!:p
andzia69 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 a tu jest osobisty wątek Polota;) jakby ktoś chcial go potem kontynuować ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9187928#post9187928
Recommended Posts