Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka napisał(a):

Ja mam trochę lepszą wiadomość. Dzisiaj do nowego domku pojechał jeden szczeniorek Wegi, pręgusek bez białych łapek:loveu:.
Nie wiem, czy to wg was Maksiu czy Reksiu, bo Elwira nazywała go Walor.
Pojechał do nowego domu razem z Oktawią. Docelowo będą chyba mieszkały w budzie, ale na razie w te mrozy będą w pomieszczeniach.
Przyjechał facet z dwiema córkami, kiedys mieszkali w Kielcach, teraz wyprowadzili się za miasto. Podobno mili, psiaki im sie podobały , Walorek bardzo przylgnął do tych dziewczynek. Mam nadzieję,że będzie ok.

Erko ten bez bialych lapek to Reksio ;) czyli on i Oktawia pojechali do domku??
:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

andzia69 napisał(a):
no to ja też mam nadzieję, że będzie dobrze i że Polocik też będzie mial domek - bo pan wydawal mi się w porządku

Polociku oby sie udało z tym domem dla ciebie :p

Posted

O, widzę,że zanim zdążyłam cos tu napisać, to udało się zalogować przyszłym właścicielom Polocika!:loveu:

Polocik ma domek!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Witamy Was na dogo!:loveu::loveu::loveu:

Teraz tylko kwestia transportu. Domek jest w Wodzisławiu Śl., ale barii66 może podjechać po psiaka do Katowic albo Gliwic.
Czyli szukamy transportu na Śąsk!

Okazało się też ,że dziewczyna , która teraz przechowuje Polocika wzięła sobie jeszcze jeden tydzień urlopu i może z nim zostać jeszcze w domu.
Czyli transportu możemy spokojnie szukać, nie grozi Polotowi pójście na działkę do budy.
Aha i jeszcze jedno, Polot był szczepiony w tą środę, czyli dwa tygodnie po szczepieniu kwarantanna, nie powinien wychodzic z domu.
Czyli skoro ta dziewczyna może go jeszcze przetrzymać tydzień, to może niech u niej na razie zostanie.

Chyba,że barii66 u Was też mógłby na razie nie wychodzić z mieszkania?

Ale przecież i tak nie wiadomo, kiedy transport się znajdzie:roll:.

Tak Dorrick, Reksiu pojechał razem z Oktawią do jednego domku!:loveu:

Posted

dziękujemy pani MAłGORZACIE KABAT z warszawy Darek i Justyna z wodzisławia śl jesteśmy już szczęśliwi choć jeszcze niema go wśród nas ,mamy nadzieje że transport uda sie jak najszybciej:laola:

Posted

ALE SIE CIESZE ZE POLOCIK MA DOMEK!!:multi::multi: I jeszcze Reksio i Oktawia jak dobrze ze same dobre wiadomosci:multi::multi:

a co bedzie z tymi malymi szczeniorkami z dzialki jak zostali teraz tylko w 2 i z matka??:shake: kompletnie nie wiem czemu nikt nie pyta o Dori...:-(:-( a ona taka sliczna..

Posted

Okazuje się, że w znalezieniu domku dla Polocika "maczały palce":razz: beka i przyjaciel koni:loveu:. Bardzo wam dziekujemy!:modla::calus:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
jakie wspaniałe wieści :loveu::loveu::loveu:
oj,żeby już zawsze był szczęśliwy!!:loveu::loveu::loveu:

:iloveyou::iloveyou:chyba dzieki tylu serdecznym zyczeniom Nowy Rok zaczal sie dla psiakow tak szczesliwie:lol::lol:
:loveu::loveu:

Posted

Dorrick, o beżowego szczeniaczka muszę zapytać Elwirę, bo on jest u jej koleżanki.

Barii66, jeżeli chodzi o Dori, to ona jest w tej chwili z mamą i braciszkiem na działce. Bardzo Wam dziękujemy za propozycję:loveu:, ale myślę, że jej nie jest tu źle i już poczeka na domek stały, tym bardziej,że trochę za daleko mieszkacie:lol:.

Posted

Bosz ale tempo ;)
czyli zastępujemy Polocika innymi psiakami ?
Bo szkoda aukcji :eviltong:

Barri66 gratulacje szybkiej i konkretnej decyzji :multi:

Posted

Ewatr, niestety psiaków do ogłoszeń nie zabraknie. Ja juz teraz wstawiłam na ogólny wątek kielecki zdjęcia małego psiaczka, też wyrzuconego.
A dzisiaj dzwonił do mnie pan, do którego na działke przybłąkała się suka - nowofunland, przynajmniej tak wygląda i w listopadzie oszczeniła się.
Szczeniaczki juz mają 7 tyg. i są do wydania.
Pan próbował na własną rękę szukać domów dla szczeniaków i suni, ale bezskutecznie i zwrócił się do nas o pomoc.
Wkrótce ma przysłać zdjęcia.

Posted

Dzisiejszy dzień mimo mrozu obfituje w dobre wieci:multi:
Czyli pomału zaczyna się "deficyt" psiaków, oby tak dalej:multi:

P.S. Erko nie potrzebujesz "czegoś" w rodzaju kocy?
Do budy to się raczej nie nadaje, bo zmoknie i psiakom bedzie zimno.
Ale do domu, zrobić legowisko psiakowi.:roll:

Posted

Kika22, jak najbardziej się przydadzą:loveu:. Ja potrzebuję dla tych psów u mnie w pracy, jak zamokną suszę, potrzebne też na posłanie dla tej suni na działce w takiej altance.:lol:

Posted

Erko to ja postaram sie jakoś umowić z Tobą w weekend i Ci to jakoś podrzucić, ale awaryjnie może być po niedzieli. :lol:Mam "małą" awarię w domu i nie wiem, czy uda mi się z nią uporać przez te dwa dni:mad:
Zobaczymy na jakiego trafie fachowca, mam nadzieje, że nie z usterki;)

Posted

barii66 napisał(a):
darek i justyna z wodzisławia mamy nadzieje że znajdzie sie dobry człowiek aby zabrać POLOTA do swego nowego domu:multi:

Witam serdecznie!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Tym bardziej się cieszymy, że się tu zalogowaliście!!!!:p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...