erka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Szczeniaczki z Marzysza: Biały Misiu Iskierka Koala Łatek Dzikusek Koala i Iskierka to sunieczki, reszta chłopczyki, są cudne .
saga_86 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Erka ten pan chętny na szczeniaka Wegi( albo Maksia albo Reksia) mieszka w Jastrzębiu Zdroju. Czy to w stronę Krakowa? Może Eliza by tam mogła go podwieźć do połowy? nr 696846302 Zadzwonisz? Pan mimo pokazania mu wszystkich szczeniaków niezmiennie jest zachwycony pręguskami:cool3: Chyba trafiliśmy w jego gust!
eliza_sk Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jak coś to służę transportem, ale do Krakowa :)
ewelinka_m Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 saga_86 napisał(a):Fiona dobra robota ze zdjęciami! Dostałam odpowiedź o szczeniaka Wegi, jeszcze tylko się dopytam na email jak daleko mieszka... jestem zainteresowana chcialabym zrobic dzieciom niespodzianke ale > musi to byc pies i szkoda ze to daleko bo nie moglabym po niego > przyjechac ale piesek jest uroczy prosze o kontakt jesli to mozliwe moj > nr 696846302 dostałam podobnego meila tyle,że o Pongo, którego nie zdążyłam zdjąć :cool3: (i celowo też się ociągałam, bo był cudny a miałam zamiar proponoiwać inne:lol:) oto treść wiadomości: "z checi a go wezne tylko troche daleko a szkoda bo jest kochany prosze odpisac pilne a my z jastrzebia zdroju chcialam zrobic dzieciom niespodzianke prosze o kontakt" :roll:
saga_86 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Erka kontaktowałaś się z tym facetem z Jastrzębia? Bo właśnie wylicytował mi szczeniaka:roll: Nie wiem czy odwoływać jego ofertę ...
erka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Tak Saga86, niestety , to nie jest dobry domek ten w Jastrzębiu:shake:, przykro mi:-(.
halbina Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Kieleckim szczeniakom i ich opiekunom życzymy: 12 miesięcy zdrowia 53 tygodni szczęścia 8760 godzin wytrwałości 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund miłości w NOWYM ROKU 2008 http://www.abimex.pl/
ewelinka_m Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 erka napisał(a):Tak Saga86, niestety , to nie jest dobry domek ten w Jastrzębiu:shake:, przykro mi:-(. zdaje sie też że to ta sama osoba która pisała do mnie:angryy: non stop słychać wybuchy petard :-(
kika22 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Dla wszystkich dogomaniaczek! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2008:lol:
eliza_sk Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 I dla psiaków, oby ten rok był dla nich lepszy
mag.da Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Podnoszę maluchy z życzeniami Noworocznymi. Oby rok 2008 okazał się łaskawszy od poprzednich :BIG:
erka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Elwira dzisiaj musi odebrać Polota z DT. Będzie prosiła panią Anię ,żeby go chociaż trochę jeszcze przechowała w domu, bo inaczej musi iść na działkę:placz:. A u pani Ani w mieszkaniu jest w tej chwili 8 psów:shake:, Polocik byłby dziewiąty:placz::placz::placz:.
dorrick Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 erka napisał(a):Elwira dzisiaj musi odebrać Polota z DT. Będzie prosiła panią Anię ,żeby go chociaż trochę jeszcze przechowała w domu, bo inaczej musi iść na działkę:placz:. A u pani Ani w mieszkaniu jest w tej chwili 8 psów:shake:, Polocik byłby dziewiąty:placz::placz::placz:. a ktore psy ma p. Ania ??
erka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 U pani w mieszkaniu są: Nutka Raja Czarna z hurtowni czyli Herta Mimi/niestety nie pojechała jeszcze do Warszawy jutro wraca Kalma 3 psy osobiste p.Ani, Jeżeli by Polot został u niej, to będzie dziewiąty. Dobrze,że dzisiaj wyjechała siostra p.Ani ze swoją sunią, bo byłaby dziesiątka. Oprócz tego na działce pod opieką pani Ania ma dwa psy -Gonzo i Tori. Irena, która pomagała wyjeżdża pojutrze do Włoch i pani Ania zostaje sama z tym zwierzyńcem.
ewelinka_m Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 erka napisał(a): Oprócz tego na działce pod opieką pani Ania ma dwa psy -Gonzo i Tori. Erko a może, by je przenieść na tą 2 działkę?wtedy by p.Ania nie musiała chodzić z jedzeniem?
dorrick Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ewelinka_m napisał(a):Erko a może, by je przenieść na tą 2 działkę?wtedy by p.Ania nie musiała chodzić z jedzeniem? tez tak mysle o ile by to nie sprawilo klopotu p. Elwirze...
erka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ewelinko, nie zapominaj ,że na tamtej działce było podejrzenie parwo i nie można tam wprowadzać szczeniaków. Tym bardziej, że Gonzo i Tori zostały wczoraj zaszczepione i co najmniej 2 tyg. powinny miec kwarantannę. Gonzo coś miał nie za piękną kupkę, ale miejmy nadzieję,że to tyko efekt jakiejś niedyspozycji i nic strasznego sie nie dzieje.
dorrick Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 erka napisał(a):Ewelinko, nie zapominaj ,że na tamtej działce było podejrzenie parwo i nie można tam wprowadzać szczeniaków. Tym bardziej, że Gonzo i Tori zostały wczoraj zaszczepione i co najmniej 2 tyg. powinny miec kwarantannę. Gonzo coś miał nie za piękną kupkę, ale miejmy nadzieję,że to tyko efekt jakiejś niedyspozycji i nic strasznego sie nie dzieje. nie pomyslalysmy o tym z ewelinka bo ostatnio jak bylysmy na dzialce i robilysmy zdjecia Tori to rozmawialysmy na ten temat ze mogloby byc tak lepiej dla p. Ani zeby nie musiala tam chodzic codziennie ale jak jest taka sytuacja to lepiej nie ryzykowac Erko jak myslisz mamy zrobic nowe zdecia Tori czy te wystarcza jak narazie?
ewatr Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witajcie maluszki oby ten Nowy Rok przyniósł wam domki :multi: a dziewczynom z Kielc życzę wytrwałości i więcej życzliwych ludzi wokół :loveu:
Recommended Posts