Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halbina , andzia69 już zaprezentowała na tym wątku naszego Polocika i Benię, może sie spodobają:roll:.

A za Violinka trzymam kciuki z całych sił:thumbs:, oby tym razem się udało. Reszta jego rodzinki już w swoich domkach, teraz kolej na niego:loveu:.
Właśnie wczoraj dostałam wiadomość od właścicielki mamusi Violinka, zaraz ją tu wkleję.:lol:

Posted

To właśnie wiadomość od nowej pani Tinki, mamusi Violinka:loveu:.
Synkowi tez życzymy takiego domku!:lol:

"Pozdrowienia
Tinka jest już u nas czwarty dzień. Zachowuje się tak jakby była u nas od zawsze. I jakby była bardzo młoda. Na spacerach biega i szaleje jak szczeniak. Przyjazna do każdego napotkanego pieska i jak tylko chce z nią pobiegać to szaleje. Ludzi musi dokładnie powąchać zanim da się dotknąć. Ale na ogół jest przyjazna. Nas próbuje na ile może sobie pozwolić. Jest już po szczepieniu i jesteśmy umówione na sterylizację na 20 grudnia. Chcemy to zrobić, bo mamy złe doświadczenia z naszymi poprzednimi suniami i ich ciążami urojonymi. Choć wciąż nam smutno po śmierci naszej Neseczki, Tinka daje nam dużo swojej miłości.
Mam pytanie - czemu nie aktualizujecie swoich internetowych ogłoszeń. To naprawdę jest ważne, żeby wiedzieć czy anonsowane przez Was pieski znalazły domy. "

Posted

Bardzo proszę dajcie Violinka jeszce na Allegro, bo prawdopodobnie wróci z adopcji. :placz:
Jeżeli tak , to nie wiem, co z nim będzie. ja go nie mogę wziąć z powrotem, bo dzisiaj przybył mi nowy pies.:shake:

Nie wiem , jak ten beżowy maluch ma na imię. Pluto to chyba pasuje do jakiegos większego psa:razz:.

Posted

Dzisiaj nowi właściciele zabrali Violinka, ale on jest okropny wariat, pogryzł wszystko w mieszkaniu mojej koleżanki , gdzie był na tymczasie, i boję się, że znów wróci z adopcji, bo Państwo liczą się że to szczeniak i może coś pogryź, ale chyba nie zdają sobie sprawy, ze to taki wariat!!!acha allegro ma zrobione przez nas !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...