Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

Dee23 napisał(a):
No Bemolek już jest w nowym domku. Myślę że będzie mu tak dobrze, bo to naprawdę dobrzy ludzie kochający psiaki :) Baardzo się cieszę :) :)

oby mu się wiodlo i żebyśmy nie musialy znowu go tu wklejać!:lol:

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, nie sądzę.. To dorośli i odpowiedzialni ludzie, więc myślę że będzie dobrze.. Powiedziałam im o rożnych jego wadach, nic im nie przeszkadzało.. zadowoleni bardzo:) zresztą to wielcy miłośnicy psów.. Myślę że mały nie będzie się tam nudził :)

Posted

czy malce z 1 postu maja ogloszenia np. allegro ?

dajcie znac kogo wystawiac jakby co ;)
/ watek długi nie dam rady sie dokopac do wiedzy /

Posted

Ewatr, muszą odpowiedziec dziewczyny dające ogłoszenia, bo ja juz nad tym nie panuję:cool3:.

Po ogłoszeniach Bemolka dawanych przez Dee23 odezwała sie pani chętna z Łodzi, spodobał jej sie też Violinek. Zobaczymy co z tego wyjdzie:roll:.

Ja zupełnie nie rozumiem dlaczego domu nie znalazła do tej pory moja ulubienica, Dudzia :shake:. Przecież to taka piękna i sympatyczna sunia.

Posted

Ze szczeniaków chyba tylko Dudzia ma allegro, ale może by tak zrobić szczeniakową zbiorówkę na allegro?;)

Pewnie szczeniaki Wegi pojechały razem z nią do Gdańska, tak? Nie trzeba ich już ogłaszać?

Posted

saga_86 napisał(a):

Pewnie szczeniaki Wegi pojechały razem z nią do Gdańska, tak? Nie trzeba ich już ogłaszać?

Saga, Wega i szczeniaki zostały na działce a do Gdańska pojechała taka sunia, którą ostatnio znalazłam nie robiłam jej nawet zdjęc bo szybko się znalazł DT więc nawet nie było sensu jej ogłaszać !!!

Posted

Oj coś mi sie pomyliło:oops:
W takim razie dużo domków potrzeba, bo Wega ma 6 szczeniaków:shake: Widziałam na pierwszej stronie zdjęcia czarnych, i pręgowanych ,ale jest też śliczny beżowy szczeniak Wegi.

No i koniecznie proszę o allegro dla Polota, psiak ma super charakter, bardzo garnie sie do ludzi, łatwo nawiązuje kontakty....

Posted

Ewatr , bardzo dziękujemy za aukcje dla naszych szczeniorków:loveu:.

Troszkę tylko trzeba zmienić w podanych kontaktach:razz:.

Wega i jej szczeniorki to psiaki kieleckie, czyli kontakt do mnie :609 890 204 i adres jur........
Kieleckie sa jeszcze Polot, Violinek, Laura i Milan:lol:.

Natomiast Hela i Mela, to szczeniorki jędrzejowskie . I brakuje tu jeszcze dwóch szczeniaczków z Jędrzejowa -bokserka Bąbla i sunieczki Buliny.
I ten kontakt Stowarzyszenie Obrońców Zwierz. to właśnie do tych psiaków:lol:.

Posted

saga_86 napisał(a):

No i koniecznie proszę o allegro dla Polota, psiak ma super charakter, bardzo garnie sie do ludzi, łatwo nawiązuje kontakty....

on jest śliczny i mi szalenie przypomina szczeniaka shiba inu :evil_lol:
nasz Polocik szczeniak shiba inu
Polot

shiba inu

w każdym razie któregoś ze szpiców albo ras północnych mi przypomina :cool3:

Posted

dorrick napisał(a):
w sobote z DuDziaczkiem bylysmy na dzialeczce i jeszcze kilka zdjec szczeniakow zrobilysmy bo na allegro nie ma zdjecia tego najwiekszego bezowego
pozniej ja albo DuDziaczek wstawimy ja na dogo

Dobrze to jak beda nowe zdjecia to dodam do aukcji :lol:

Posted

Dziewczyny! Cuda sie zdarzają, wiecie?...
Ja dziś wydałam frykasy z Mazńcowic... wszystkie trzy naraz... szalony, ale dobry dzień! Hurrra!!!
... a w Mazańcowicach jest jeszcze 5 szczeniaków do zabrania na cito...
Stan kotów bez zmian: 2 kocury, 3 kociaki...
Na domki czekają nadal: czarna Lemurka i dziki burasek Dzikun...
Koty są w trakcie leczenia, ale już kończymy kuracje... Oby tylko Dzikun się nie zaraził, bo dotąd był zdrowy...
Stadko rozrabia, a ja nareszcie mam chwilę normalności... więc postaram się ogarnąć chałupę i częściej coś pisać...
Tylko, że mam zapalenie oskrzeli...
Berni zamówiła dla mnie paczkę z żarełkiem i żwirkiem, czekam na dostawę...
Dziś odwiedziła nas Jola K i wzięła dwa szczeniaki do domków, zrobiła też fotki, więc czekam, by wkleić...
A potem była Emiś z żarełkiem dla Dzikuna...
Zwariowany, ale dobry dzień!
Życzę szczeniakom z Kielc cudu... W końcu zbliża się czas cudów...

Posted

Może u nas tez zdarzy się cud i nasze szczeniorki pójdą jednego dnia hurtem:razz:.

Dobrze by było, bo teraz na działce jest strasznie:shake:, okropne błoto, kałuże w wykopanych przez psiaki dołach I te biedulki takie mokre, zziębnięte:-(.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...