mi-la Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Dałam post oddzielnie, ale po minucie się już zgubił w reszcie, więc pozwoliłam sobie wpisać tutaj.Mam nadzieje, że mi wybaczycie... Na prośbę podaję tę informację. W Kielcach w okolicach bazarów zanleziono bernardyna. Piesek jest już dorosły. Wg znajomej jest rasowy. Czy tak jest faktycznie nie wiem. Gdybyście gdzieś doczytały, że ktoś poszukuje bernardyna to proszę dajcie mi znać.
Eruane Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Czy Violinek i Bemolek mają ogłoszenie na allegro?
erka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Tak, Bemolek i Violinek mają Allegro. Zupełnie nie rozumiem dlaczego nikt ich nie chce:placz:. Mi-la, czy ktoś przygarnął tego bernardyna chociaz tymczasowo ? Gdzie on teraz jest? Może dajcie ogłoszenie do Echa Dnia, może się zagubił.
ewelinka_m Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 erka napisał(a):Dzisiaj przybył do nas na działkę nowy szczeniak, z większych psów, podobno bardzo łądny. Trzeba będzie zrobić mu zdjęcia:razz:. Erko ja bym zrobiła nawet teraz tylko że .. chora jestem :angryy: Gdyby ode mnie zależało to już bym tam poszła, ale mama marudzi :angryy: chociaż pewnie i tak przy okazji jak będę zanosiła koce do P.Ani to przejde się na działkę
magda801 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Kar0la napisał(a):Śliczności. :loveu::loveu: A jak kupa? Już bez robali? Kupa już czysta :)
Rudzia-Bianca Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Domki domki pilnie potrzebne, maluszki marzną :( Pestka jest cudowna , zakochałam się w niej , ale sprzeciw na całego w domu :( a Biana nie ułatwia sytuacji i nadal warczy na Tatę więc ten już nie chce drugiego terrorysty w domu wrrrr A i nutkowe pieski super, no nie moge uwierzyć że nikt nie chce takich śliczności :( A minka Dudzi - no przecież ona rozkoszna jest .
eliza_sk Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Na domki czekają też jędrzejowskie szczeniory: Bulina, Bąbel i córki Donki Mela i Hela.
erka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dzisiaj przybyła do nas na działkę sunia z sześcioma szczeniakami!!! Szczeniaczki juz mają ok. miesiąca, a suka jest sproa podobna do Boksy. Znajoma znalazła całą rodzinkę na śniegu, bez żadnego schronienia:placz: i przywiozła do nas.
andzia69 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 erka napisał(a):Dzisiaj przybyła do nas na działkę sunia z sześcioma szczeniakami!!! Szczeniaczki juz mają ok. miesiąca, a suka jest sproa podobna do Boksy. Znajoma znalazła całą rodzinkę na śniegu, bez żadnego schronienia:placz: i przywiozła do nas. boshe:-( następne:placz::placz::placz: a juz sie cieszyłam, ze chociaż maluszków malusich nie ma:placz::placz:
czarna_zaba Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Można zdjąć z ogłoszeń Pestkę, pojechała dziś do nowego domu:multi: :placz:...sie przywiązałam trochę.....:placz:
Kar0la Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 magda801 napisał(a):Kupa już czysta :) Huraaa. :multi: Erka macie foty suni z maluszkami?
eliza_sk Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 czarna_zaba napisał(a):Można zdjąć z ogłoszeń Pestkę, pojechała dziś do nowego domu:multi: :placz:...sie przywiązałam trochę.....:placz: trzeba się cieszyć, a nie płakać - chociaż chyba sama nie wierzę w to co piszę.
Potter Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dzisiejsze zdjęcia Bąbla - w rzeczywistości do zawadiacki wesołek, a tu proszę - jaki wstydliwy...:oops:
Potter Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 I dzisiejsze zdjęcia Buliny - tu, podobnie jak Bąbel, udaje niewiniątko :diabloti:. Oba już odrobaczone i odpchlone, w czwartek szczepienia.
erka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Nie ma chętnych na żadnego malucha:placz:. Nie przypuszczałam nawet ,że na szczeniorki jamnisi nie będzie nikogo chętnego i żałuję,że nie uśpiłyśmy całego miotu. Tylko,że Tina tak ich broniła...:-( Ale po prostu na przyszłość nie ma innego wyjścia, jak nawet piękne szczeniaczki nie mogą znaleźć domów:-(.
DuDziaczek Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Erko ale jakie te kluchy byly piekne! Ja to myslalam ze one w trimiga znajda domki!!! A tu prosze :placz:
ewelinka_m Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Magdo może zmień zdjęcia Dudzi na nowsze ;) :evil_lol:
dorrick Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 bylysmy dzisiaj z Fiona i Miska u psiakow porobilysmy kilka zdjec i i Fiona ma wstawic na watki a jaki sliczny jest polot heh:loveu: i tamte tlusciochy od vegi tylko kurcze najgorsze jest to ze nie wiadomo co z nimi bedzie.. bo co zrobic z tyloma maluchami...? i jeszcze sa te duze...:-(
ewelinka_m Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 dorrick napisał(a):bylysmy dzisiaj z Fiona i Miska u psiakow porobilysmy kilka zdjec i i Fiona ma wstawic na watki a jaki sliczny jest polot heh:loveu: i tamte tlusciochy od vegi tylko kurcze najgorsze jest to ze nie wiadomo co z nimi bedzie.. bo co zrobic z tyloma maluchami...? i jeszcze sa te duze...:-( oj jak dobrze że byłyście w końcu bo się martwiłam o te zdjęcia tych nowych :roll: Fiona czekamy ;)
Gem Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 dorrick, a co ze szczeniakiem, którego znalazła Twoja koleżanka? Masz jakieś wieści?
erka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Tyle pięknych szczeniorów czeka na domki:-(. Dudzia jest przeciez prześliczna, czy ci ludzie oczu nie mają?:roll::shake:
Recommended Posts