Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dałam post oddzielnie, ale po minucie się już zgubił w reszcie, więc pozwoliłam sobie wpisać tutaj.Mam nadzieje, że mi wybaczycie...
Na prośbę podaję tę informację. W Kielcach w okolicach bazarów zanleziono bernardyna. Piesek jest już dorosły. Wg znajomej jest rasowy.
Czy tak jest faktycznie nie wiem.
Gdybyście gdzieś doczytały, że ktoś poszukuje bernardyna to proszę dajcie mi znać.

Posted

Tak, Bemolek i Violinek mają Allegro. Zupełnie nie rozumiem dlaczego nikt ich nie chce:placz:.

Mi-la, czy ktoś przygarnął tego bernardyna chociaz tymczasowo ? Gdzie on teraz jest?
Może dajcie ogłoszenie do Echa Dnia, może się zagubił.

Posted

erka napisał(a):
Dzisiaj przybył do nas na działkę nowy szczeniak, z większych psów, podobno bardzo łądny.
Trzeba będzie zrobić mu zdjęcia:razz:.

Erko ja bym zrobiła nawet teraz tylko że .. chora jestem :angryy:
Gdyby ode mnie zależało to już bym tam poszła, ale mama marudzi :angryy:
chociaż pewnie i tak przy okazji jak będę zanosiła koce do P.Ani to przejde się na działkę

Posted

Domki domki pilnie potrzebne, maluszki marzną :(
Pestka jest cudowna , zakochałam się w niej , ale sprzeciw na całego w domu :( a Biana nie ułatwia sytuacji i nadal warczy na Tatę więc ten już nie chce drugiego terrorysty w domu wrrrr

A i nutkowe pieski super, no nie moge uwierzyć że nikt nie chce takich śliczności :(
A minka Dudzi - no przecież ona rozkoszna jest .

Posted

Dzisiaj przybyła do nas na działkę sunia z sześcioma szczeniakami!!!

Szczeniaczki juz mają ok. miesiąca, a suka jest sproa podobna do Boksy.

Znajoma znalazła całą rodzinkę na śniegu, bez żadnego schronienia:placz: i przywiozła do nas.

Posted

erka napisał(a):
Dzisiaj przybyła do nas na działkę sunia z sześcioma szczeniakami!!!

Szczeniaczki juz mają ok. miesiąca, a suka jest sproa podobna do Boksy.

Znajoma znalazła całą rodzinkę na śniegu, bez żadnego schronienia:placz: i przywiozła do nas.

boshe:-( następne:placz::placz::placz: a juz sie cieszyłam, ze chociaż maluszków malusich nie ma:placz::placz:

Posted

czarna_zaba napisał(a):
Można zdjąć z ogłoszeń Pestkę, pojechała dziś do nowego domu:multi:
:placz:...sie przywiązałam trochę.....:placz:

trzeba się cieszyć, a nie płakać - chociaż chyba sama nie wierzę w to co piszę.

Posted

Nie ma chętnych na żadnego malucha:placz:.

Nie przypuszczałam nawet ,że na szczeniorki jamnisi nie będzie nikogo chętnego i żałuję,że nie uśpiłyśmy całego miotu. Tylko,że Tina tak ich broniła...:-(

Ale po prostu na przyszłość nie ma innego wyjścia, jak nawet piękne szczeniaczki nie mogą znaleźć domów:-(.

Posted

bylysmy dzisiaj z Fiona i Miska u psiakow porobilysmy kilka zdjec i i Fiona ma wstawic na watki a jaki sliczny jest polot heh:loveu: i tamte tlusciochy od vegi tylko kurcze najgorsze jest to ze nie wiadomo co z nimi bedzie.. bo co zrobic z tyloma maluchami...? i jeszcze sa te duze...:-(

Posted

dorrick napisał(a):
bylysmy dzisiaj z Fiona i Miska u psiakow porobilysmy kilka zdjec i i Fiona ma wstawic na watki a jaki sliczny jest polot heh:loveu: i tamte tlusciochy od vegi tylko kurcze najgorsze jest to ze nie wiadomo co z nimi bedzie.. bo co zrobic z tyloma maluchami...? i jeszcze sa te duze...:-(

oj jak dobrze że byłyście w końcu bo się martwiłam o te zdjęcia tych nowych :roll:
Fiona czekamy ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...