Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

Biedna Pchelka, biedna Fifi :(
Betel oj kusi cié kusie ten pieknotek, ale wiesz ze jak dostanie u ciebie DS to juz spalisz sobie DT i nie bedziesz w razie potrzeby mogla pomoc innej biedzie. Tez trzeba to brac pod uwage, ale rozumiem, ze serca wasze tak podbil, ze nie chcecie sie z nim rozstawac, nic dziewnego bo urodziwy jest bardzo .

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska jest jeszcze suka z 6 szczeniakami na działkach , o której pisałam na wątku ogólnym z prośbą,żeby ktoś poszedł tam zrobić jej zdjęcia.
Suka jest wielkiej potrzebie, prawie nikt jej nie dokarmia, wcześniej miała ogromną ranę brzucha.
Ja niestety nie dam rady tam jechać, to daleko ode mnie i mam wiele innych spraw.

Posted

Oddali Fifi!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Już właśnie miałam kogoś prosić o zrobienie ogłoszeń, a tu dzwoni Elwira,że Fifi jest na działce:multi::loveu:. Dorwała sie do jedzenia z wielkim apetytem, ale jest cała i zdrowa!!!:loveu:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Biedna Pchelka, biedna Fifi :(
Betel oj kusi cié kusie ten pieknotek, ale wiesz ze jak dostanie u ciebie DS to juz spalisz sobie DT i nie bedziesz w razie potrzeby mogla pomoc innej biedzie. Tez trzeba to brac pod uwage, ale rozumiem, ze serca wasze tak podbil, ze nie chcecie sie z nim rozstawac, nic dziewnego bo urodziwy jest bardzo .

Obawiam się,że moja rodzina nie nadaje się na DT, po za tym Inka bardzo źle znosiła obecnośc "intruza" i chyba nie miałabym serca drugi raz serwować jej takich stersów. Biszkopta już częściowo zaakceptowała, choć cały czas nie do końca pogodziła się z jego obecnością. Ale przynajmniej nie jest już tak nieszczęśliwa,że serce sie krajało. Brysia też nie była rada , ale Inka prawie odchorowała 2 pierwsze dni obecności szczeniaczka w naszym domu. Teraz już zachowuje się normalnie i potrafi sie odprężyć, najwyżej się na niego czasem boczy czy warczy , ale to już norma. Tak więc, jeśli dogadają się do końca Biszkopt zostanie z nami. :lol:
Będziemy pomagać inaczej , ale DT jak się okazuje nie wchodzi w grę. Emocje mojej rodziny ( zwłasza córki i psinki Inki) są zbyt silne.:shake:

Posted

Hura!!! Jakie szczęście, że psinka Fifinka wróciła, Elwira może zostać wróżką, bo przepowiadała, że tak będzie:multi::multi::multi:

Posted

Betelku....coś nie tak jest z moim banerkiem...odsyła do Szczotki:placz: nie mam już siły do tego - jak nie odsyłał wcale, teraz odsyła gdzie indziej:-(

A co do fochów rezydentów a psiakami tymczasowymi - tak bywa - ale przechodzi;)

Posted

andzia69 napisał(a):

A co do fochów rezydentów a psiakami tymczasowymi - tak bywa - ale przechodzi;)

Ha nawet ja sie przekonalam betelku :loveu::loveu::loveu:

A mam psa agresora ikiedys myslalam ze nigdy zadego dt....

Ale zycie przyparlo do muru i pojawily sie 2 kotki :evil_lol: A potem poszlo i pies juz nic nie mowi :razz:

Posted

Wstawiam jeszcze kilka fotek Fifi i bardzo proszę przywróćcie ją do ogłoszeń:lol:.
W ten dzień , kiedy podawałam jej surowicę dzwonił co prawda o nią facet z Wa-wy, o ile pamietam miałam chyba do niego później oddzwonić, ale myślę,że gdyby mu bardzo zależało, to sam by zadzonił, a nie odezwał sie:shake:.
Trzeba ją jak najszybciej zabrać z tej działki, żeby sie znów cos nie przydarzyło.

Posted

Następna tragedia, menel zabrał tej suni z działek 3 szczeniaki, został 1, sunia przerażona, wygrzebywał je kijem z nory:angryy:.
Podobno ten menel zabiera wszystkie szczeniaki bezdomnym suniom na dziłkach i handluje nimi na bazarach:mad:.

Szczeniaczki jeszcze były za małe na odłączenie od matki:placz:, maja 4 tyg. A to bydle pewnie , jak nie sprzeda, to gdzies wyrzuci.
Czy ktos by jutro miał czas zajrzec na bazary?

Dziewczyny postarajcie sie zrobić zdjęcia chociaż samej suni, jak już nie uda się szczeniakowi. Ona tam nie jest bezpieczna, dobrze by było znaleźc jej DT.

Posted

I jeszcze jedna sunieczka do adopcji. Ma na imię Lala, ma 7 mies., jest malutka , waży ok.6-7 kg, jest już po sterylce.
Jest w tej chwili na DT u pani, która przechowywała wcześniej Sonię.
Sunieczka błakała się ok. miesiąca w okolicach pl.Wolności, nie od razu dałą sie złapać, byłą troszke nieufna, teraz już jest ok.:lol:

Mag.do wstaw ją do pierwszego postu:lol:.

Posted

Mag.do, Ty to jesteś błyskawica:razz:.

Może tak, jak pisałaś wcześniej przenieść Dolara, Tobiego i Pole do dorosłego wątku/maja już po 9 mies./. Dzwoniłam tam dzisiaj, bo ktos pytał o Tobiego.
Okazuje się,że wszystkie trzy są, żaden psiak nie wydany:shake:.

Zdjęc nowych oczywiście nie przysłali , mimo,że prosiłam juz 2 razy, pewnie ja bede musiała sie tam wybrać i coś cyknąć, ale to przecież im powinno zależec:cool3:.

Posted

Dzięki GoskaGoska:loveu:.
A pamietacie ,że gdzieś na dogo ktos szukał małej bialo-czarnej suczki, tylko,że zupełnie nie pamietam , gdzie to widziałam.:roll:

Posted

Uffff kamień mi spadł z serca. Dobrze, że Fifi się odnalazła.
GB szukała łaciatka, ale Państwo zdecydowali się na beżowego szczeniaka od DIF.
Transporterek i umowa adopcyjna suczki, która pojechała w niedzielę do Krakowa jest u moich rodziców na Dąbrowie.
Następny transport do Wawy szykuje się w piątek po południu - przypominam;) Może to bedzie Fifi....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...