Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oczywiscie ze akcja udana co moglo sie nie udac z takim skladem:cool3:
szceniakow jest 6 jeden maciupki(Malenstwo) drugi puszysty(Kubus) 3(labek) 4(skarpetka:lol:) 5(onkowaty) 6(szorsciak)
a wiec tak zacznijmy od slodkiego malenstwa:loveu:
Maleństwo

taki jestem malenki;)

a tyle mam robali:crazyeye:

Posted

Udało się zabrać całą rodzinkę, chociaz pani, która tam z nami pojechała, nie chciała tego zrobic bez porozumienia z właścicielem psiaków, bo jak mówił wcześniej lokatorzy, którzy tam tylko chwilowo mieszkają 4 pieski chcieli zostawic dla siebie:cool1:.
Właściciela psiaków nie było, ale udało się zdobyć jego telefon i przekonać go ,że musimy wziąć suke na sterylkę i na razie z nią wszystkie szczeniaczki, a najwyżej później mu oddamy.
Sunia jest nawet w niezłej kondycji, szczeniaczki różnie.
Ta najmniejsza bida/ on na zdjęciach wygląda na większego , ale mieści się w dłoni:lol:/, straszliwie zarobaczona, z pękatym brzuszkiem.

Ponieważ nie było wiadomo od razu,że uda się te psiaki zabrać , nakarmiłysmy je i odrobaczyły , no i niestety w samochodzie część szczeniaczków zrobiła piękny hafcik ewelince_m:cool3: i chyba trzeba odrobaczyć jeszce raz.
Odrobaczyłysmy też przy okazji jamniczkowatego psiaka, który tam jeszce był i ON-ka, który przyszedł od sąsiadów:cool3:.

Teraz bardzo żałuję,że nie zabrałyśmy jeszcze tego jamniczkowatego psiaka, bo on był bardzo zżyty z ta gromadką i został tam zupełnie sam, boje sie ,żeby gdzies nie uciekł.
Może też go weźmiemy do czasu, kiedy sunia już będzie po sterylce i wrócą tam razem.

Stan szczeniorów : 4 pieski / beżowy chihuahua:razz:, czarny podpalany, złoty puchaty, popielaty szorstki/
2 sunie / biszkoptowa labkowata, kolorowa z białymi
skarpetkami/

Sunie na 100% do adopcji i z pewnością 2 pieski, co do reszty będziemy jeszcze negocjowac, te psiaki nie maja tam racji bytu.

Bardzo dziękuję dorrick i ewelince_m za pełną poświęcenia pomoc:loveu:.
Szkoda,że nie widzieliście w jakim stanie ewelinka_m wracała do domu:cool3:, po szczeniakach jeszcze poprawiła Tori na działce, która pare razy ja przewróciła:evil_lol:.

Posted

a tutaj jeszcze onkopodobny ;) ktorego nie bylo jeszcze wogole na zdjeciach

znalazlam jeszce zdjecie wszystkich :lol:

no i nie moglo zabraknac mamuski brzdacow:p

podobne prawda??:eviltong:

Posted

:loveu::multi::multi::multi::multi:
Kobiety Wy kochane jesteście :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::Rose::Rose::modla::modla::modla: co za akcja

ten szorściak mnie rozwalił:loveu::loveu:, padłam i nie wstanę on jest najpiekniejszy , zakochałam się już przy pierwszym zdjęciu a teraz już padłam :mdleje:całkiem , ale niestety chyba taty nie przekonam :( choć jutro jeszcze spróbuję , mogłam mu nie pokazywać , zabrać go i powiedzieć że znalazłam :( wtedy by go chociaż na tymczas pozwolił zabrać

dziękuje Wam :Rose::Rose:że jesteście na pewno teraz te piekności znajdą super domki , muszą bo sa przepiękne .

a szorściaka proszę specjalnie odemnie wymiziać i przytulić

żeby wszyscy byli tacy jak Wy Cioteczki kochane :loveu::loveu:

Posted

[quote name='ewelinka_m']Trinity jak będziesz kiedyś w pobliżu p.Ani możesz podrzucić, odbiorę ;) ewentualnie jak będę na barwinku postaram się wziąć.

oki, sa gotowe.

[quote name='ewelinka_m']ale przydałyby się ogłoszenia z aktualnymi zdjęciami? kto się tego podejmie? :razz:

Jakie sa potrzebne? Takie wydrukowane na papierze do rozwieszania? Jeśli takie, to ja zrobię, tylko potrzeba mi fotki i jakis opis dostarczyć.

Posted

Doczytałam o Mopci/Pchełce i o jej mamusi i rodzeństwie. Dobrze, że psiny zabrane, swoją drogą wyglądają jak każde z innej planety :D
Sunia Pchełka była wielkości tego malucha, takie same krótkie nózki tylko ta sierść była "szorstka" jak u mamusi i kolor miała sami wiecie jaki.
Maleństwa wszystkie cudne :loveu::loveu::loveu:

Przykro, że domek dla sunieczki okazał się do d...
Ale lepiej teraz niż później miałoby się to okazać. A dla niej domek powinien być najlepszy na swiecie bo to nie dosyć, że ślicznotka to jeszcze przesłodki charakter.

Posted

Najpilniejsze domki dla sunieczek, czyli tej biszkoptowej i własnie nie wiem, jak z tą kolorową , czy pani z Lublina po nia przyjedzie.
Co do chłopaków, sprawa jeszcze nie wyjasniona.

Natomiast czekają 3 wilczkowate sunie z Posłowic i zero zainteresowania. Przepraszam , było kilka tel, ale wszystko do kojca, jak takie szczeniory zamknąć w klatce:shake:.

Czekoladkowy chłopczyk, który został jeszcze u mnie, ma oferty, ale jeszcze do sprawdzenia. Maluch tak maksymalnie nudzi się bez siostrzyczki,że molestuje cały czas mamuśkę, a ta ucieka przed nim na budę:diabloti:.

Posted

Dorrick, ewelinko_m, czy nie macie zdjęć tej sunieczki z białymi skarpetkami w całości? Bo chyba z tego domu w Lublinie raczej nic nie będzie:shake:.
Czyli ta kolorowa sunia też szuka domu.

Posted

Mag.do , proszę wstaw do pierwszego postu tego szczeniorka , jakos wszyscy o nim zapomnieli.

Ten maluch ma jeszcze trójke rodzeństwa, są 3 pieski i 1 suczka.
I właściwie nie powinniśmy pomagać, skoro właściciele dopuścili do rozmnożenia swojej suni, ale szkoda tych ślicznych maluchów.
Bo przecież tego wpychał siostrzeniec tego właściela późnym wieczorem ludziom na ulicy.
Powiedzieliśmy,że pomożemy ogłaszać, ale ma wysterylizować sunię.

Bardzo proszę ogłaszajcie też te maluchy.

Posted

Erko jak tylko wroce do domu bo akurat jestem u cioci wstawie kilka zdjec ktore mam Skarpetki ale powiem ze malo ich robilam bo myslalam ze domek sie uda a tu d**a :-(
i tak wogole napisala do mnie na dogo pewna kobieta o Kubusia

Karen026 napisał(a):
Witam. Czy Kubuś juz ma domek, bo szukam właśnie takiego psiaka. Gdy go zobaczyłam to wiedziałam,że to mój wymarzony piesek.O takim marzyłam. Proszę mi powiedzieć co trzeba zrobić aby go adoptować. Ja go nawet chętnie kupię od TOZ lub od właściciela. Proszę mi tylko powiedzieć jak, gdzie z kim. Pozdrawiam. Krystyna:???:

Posted

dorrick napisał(a):
Erko jak tylko wroce do domu bo akurat jestem u cioci wstawie kilka zdjec ktore mam Skarpetki ale powiem ze malo ich robilam bo myslalam ze domek sie uda a tu d**a :-(
i tak wogole napisala do mnie na dogo pewna kobieta o Kubusia

Napisz tej pani, ze datek na potrzeby kieleckich bezdomniaków jak najbardziej się przyda! no i wypytaj skad i co i jak, a najlepiej niech zadzwoni do erki;)

Posted

[quote name='odiland']jesli chodzi o brazowe cudo jakiej wielkosci jest mama?:D i czy ktos moze pomoc jaka bedzie mial siersc?:>

siersć raczej krótka, będzie sporym psiakiem -

to jego mama:

a tata też mniej więcej tego wzrostu, brązowo-biały;) wyzłowaty:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...