Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

jeśli ktos pomoze to ja tyż jestem gotowa z samochodem - tylko muszę wiedzieć o której?

Erka - czy ona da się złapać? i czy da sobie założyc ew. kaganiec coby nie uzarła przy wsadzaniu do samochodu?

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś mi się wątki pomyliły i napisałam to na szczenięcym:eviltong:.

Nie mam pojęcia czy by mogła użreć:razz:, ale jakis kaganiec znajdę na wszelki wypadek:eviltong:. Tylko podejrzewam,że jedna osoba nie da rady, bo sunia nie jest może bardzo duża , ale masywna, waży z 20 kg:cool3:.

Posted

Zgłosiła się do mnie znajoma znajomej, któera chce szczniora - docelowo niedużego do meiszkania w warszawie. Zna sie na psach. ostatnio musiała usppic swojego starego schorowanego psiaka. Polecę jej psiaki z pierwszej strony tego wątku. Mam nadzieję, ze wszystkie aktualne, tak?

gdyby podjęła decyzję szybko, może mozna by było przywieźc małegpo/ mała już w ten piątek razem z moim Fionkiem, co?

Posted

Iza - jak najbardziej!!!:loveu::loveu::loveu:

dzisiaj dostałam wiadomosć od koleżanki - przygarnęła sunię...i została obdarzona 6 maluchami - oczywiscie nie uśpiła, pewnie myślała, ze maluchy to od ręki sie wydadzą:-( No i poprosiła mnie o znalezienie im domków - 4 sunie i 2 psiaki...takie szorstko-długowłose...mam zdjęcia ale fatalne, bo z kiepskiej komórki:shake:

Posted

Saga86, niestety Melisa nie ma domu. Ten facet okazał sie niepoważny:mad:, przestał odpowiadać na maile i tel..
Co gorsze wczoraj dowiedziałam sie,że Melisa na tej wsi , gdzie teraz jest je tylko chleb polany mlekiem:-(. Tak samo zresztą , jak inny szczeniaczek tego faceta, a co je suka, którą jeszcze ma i pies na łańcuchu , to już nie chcę mysleć.
Ale to jest przecież norma na naszej wsi :mad:.

Posted

Izo, dzwoniła do mnie teraz dziewczyna z Warszawy i pytała o Melisę, czy to od Ciebie?
Chciała więcej info o suni, ale ja niewiele o niej wiem. Ma zastanowic sie i jutro da odpowiedź wieczorem.

Posted

betel napisał(a):
Co to za maluchy na fotce, bo sie pogubiłam?????

Betelku, Andzia pisała, że znajomej sunia się oszczeniła:

"dzisiaj dostałam wiadomosć od koleżanki - przygarnęła sunię...i została obdarzona 6 maluchami - oczywiscie nie uśpiła, pewnie myślała, ze maluchy to od ręki sie wydadzą:-( No i poprosiła mnie o znalezienie im domków - 4 sunie i 2 psiaki...takie szorstko-długowłose...mam zdjęcia ale fatalne, bo z kiepskiej komórki:shake:"

Posted

Jak nie było chetnych na Melisę, to nie było, a teraz aż dwóch:cool3:.
Zdecydowała sie ta dziewczyna z Warszawy, która dzisiaj miała dać odpowiedź:lol:.
A za chwile zadzwoniła do mnie Od-Nowa,że ma chętną pania z Krakowa.

Może jakś inna sunieczkę tej pani zaproponować.

Teraz tylko potrzebny jest transport dla Melisy do Warszawy!!!!
Nikt nie jedzie?

Posted

Izus - ale co dla nich znaczy malutki pies - bo to zależy - dla jednych pies do kolana jest mały, dla innych pies do kostek ale ważący np.10 kg jest za duży;) matka tych maluchów jest szczupłej budowy, taka do połowy łydki - ale taty nie widziałam:razz:

Dla mnie np. mały to york - czyli 3,5 kg....a duży to wilczarz:lol: inne są normalne...i tak w ogóle to ja lubię "kupę" psa a nie takie małe upierdliwe i jazgotliwe chucherka:eviltong:

Posted

dokladnie Andziu;) a o ktorych Ty mowisz szczeniorach?? najmniejsze z 1t o chyba beda Ciapek i Lapek bo mamuska mala
no bo dzieciaki Lenki odpadaja bo ona mala nie jest
Melisa ma domek (?)
te 2 psiaki to ja nie wiem a te 6 to chyba tez beda duze
dobrze mysle??
moze ze sa jeszcze jakies bidy o ktorych ja nie wiem....

Posted

Andzia69, ta pani miała mieszańca jamnika z pinczerem - i to chyba jest dla niej mały pies. To o takie gabaryty chodzi. Kurczę, ona chce szczeniaka, a to zawsze jest zdradliwe, bo jak wyrośnie na dużego, to co?

Posted

iza_szumielewicz napisał(a):
Andzia69, ta pani miała mieszańca jamnika z pinczerem - i to chyba jest dla niej mały pies. To o takie gabaryty chodzi. Kurczę, ona chce szczeniaka, a to zawsze jest zdradliwe, bo jak wyrośnie na dużego, to co?

hmmmm to obawiam się, że zaden nie bedzie takich gabarytów:shake: bo nawet te maluszki z łagowa sądząc po matce (na oko) będą ważyc więcej niż 5-6 kg...

Posted

Raz kozie śmierć. Wysłałam 4 linki. Na pierwszym miejscu wasze szczenki, potem jeszcze maleńką Lusię na łańcuchu, szczenięta z Tarnobrzega i niejakich:Jacka i Agatkę. Kurczę, jakie to przykre.:shake: Od jakiegoś czasu wchodzę tylko na wątki z "mojego panelu użytkownika", ale jak tylko zajrzałam do ogólnego - psów w potrzebie - załamałam się. Jest coraz gorzej. Coraz gorzej.

Wczoraj samam w radiu mówiłam o suni, która pijany właściciel utopił w wiadrze z wodą, bo za glośno szczekała (Elbląg), a zwłoki - na oczach żony - wyrzucił na śmietnik. jezu, co się z tymi ludxmi dizeje?:angryy: przeciez podobno nam się w kraju stopa życiowa poprawia. Skąd ta agresja, przemoc, znieczulica?:shake:

Posted

Erka mówiła mi dzis o jakiś szczeniakach które chyba będą nieduże. i jakieś łaciate. nie ma jeszcze zdjęć ale pewnie na dniach będą , to może z nich się uda?

Posted

iza_szumielewicz napisał(a):
Chyba tak. Tam były takie okropne zdjęcia - sunia w skleconej z jakichs łachów budzie - czarna podpalana. A co?

to nie proponuj jej - chyba wczoraj albo dzisiaj poszła do nowego domu i zwiała:shake: i obawiam się, że ciężko będzie małą przerażoną psinę znaleźc w Poznaniu:-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...