erka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 A to dzisiejsze fotki Gonzo, żeby je zrobic straciłam chyba pół godziny, bo Gonzo cały czas w ruchu, spowodowac,żeby na moment przystanął było niezmiernie trudno:diabloti:. A tu mały wampirek wgryza sie w Tori:diabloti: Gonzo wyrósł bardzo, ma przecież dopiero 4 miesiące, a juz jest taki , jak Tori, będzie z niego spory psiak.:lol: Zrobiłąm mu dzisiaj nowe fotki, bo ktos pytał o niego i chce mu wysłać aktualne zdjęcia , ale czy coś z tego wyjdzie zobaczymy:roll:.
ewelinka_m Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ślicznie tu wyszedł :loveu: mi niestety aparat w trakcie padł :mad: jak się okazało to że ładowałam go specjalnie całą noc wykorzystała moja siostra i praktycznie rozładowała :angryy:
betel Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ale fajny Gonzulek , wymieniłam mu foty na allegro, coby były aktualne:multi:
erka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Słuchajcie, kto umieszczał zdjęcia tych dwóch czarnych szczeniaczków/trzymane na rękach/. Miałam pytanie o nie .
mag.da Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Wydaje mi się, że andzia69 :hmmmm: Erko, a czy Hektora zdjąć już 1 str. czy poczekać jeszcze?
erka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Mag.do z Hektorkiem jeszcze zaczekaj, znajoma ma rozmawiać z tymi ludźmi. Natomiast zdejmij Iskierkę z Marzysza, bo poszła do nowego, dobrego domku.:loveu: Andziu69 , co to za szczeniaczki u kogoś na rękach?
andzia69 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 erka napisał(a):Słuchajcie, kto umieszczał zdjęcia tych dwóch czarnych szczeniaczków/trzymane na rękach/. Miałam pytanie o nie . te maluchy to są gdzieś pod Kielcami - o nich wszystko wie Studzinska;) to 2 pieski
andzia69 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 dałam ogłoszenie o znalezieniu terierki, to dzisiaj pan zadzwonił, że mu zginęła sznaucerka mini - miejcie na uwadze!
ewelinka_m Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 andzia69 napisał(a):dałam ogłoszenie o znalezieniu terierki, to dzisiaj pan zadzwonił, że mu zginęła sznaucerka mini - miejcie na uwadze! Andzia czasem nie na ksmie?
andzia69 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 ewelinka_m napisał(a):Andzia czasem nie na ksmie? chyba tak.... zapisałam nr tel, ale sądzę, ze juz jej nie znajdzie:shake: podobno dawał ogłoszenia, szukał w schronie...
ewelinka_m Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 zabawą z Tori nie było końca:evil_lol: zdjęcie nie wyszło ale nie mogłam się oprzeć nie wstawieniu jego zębisków :evil_lol:
kika22 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Tak Daga juz w nowym domku:evil_lol: Wszystko jak narazie ok:evil_lol: A reszta maluchów czeka na swoje domki:-(
erka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Również Gonzo pojechał niedawno do nowego domku:loveu:. Przyjechali po niego ludzie z Opola, myślimy, że będzie ok:lol:. Mag.do, można go już zdjąć z pierwszego postu:lol:.
Miśka79 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Okazuje się, że jak Daga znalazła domek to rozdzwoniły się telefony.Wszystkim zainteresowanym mówię o psach od Erki, Potter i szczeniakach Ingrid. Może to pomoże w znalezieniu domków???
mag.da Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Super, że Gonzo wreszcie się doczekał nowego domu :multi: I Daga również :multi:
ewelinka_m Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Miśka79 napisał(a):Okazuje się, że jak Daga znalazła domek to rozdzwoniły się telefony.Wszystkim zainteresowanym mówię o psach od Erki, Potter i szczeniakach Ingrid. Może to pomoże w znalezieniu domków??? :cool1: oo zupełnie jak z Szyszą :cool3: Gonzuś :multi::multi:
betel Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Pilnie potrzebny tymczas dla małej suni 8 mięsiecy - łącze do wątku ostatni baner w moim podpisie:-(
ewelinka_m Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Erko i rozmawiała ta Twoja znajoma z ludźmi od Hektorka? dali się przekonać? :razz:
ewelinka_m Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 sunia ma ok 6 miesięcy, została znaleziona na Słowiku, obecnie przebywa w DT, ale szukamy stałego domku :razz: więcej może Erka coś napiszę ;)
betel Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 To niemożliwe, żeby ta sierotka miała aż 6 miesięcy, ja był jej dała 4 góra 5:cool3: Jak będą dobre fotki najlepiej z DT i informacje mogę ją wstawić na allegro. Jest niewielka , to może łatwiej jej będzie znaleźć dom.
ewelinka_m Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 mi też się wydaje że to to młodsze jest :razz: ale taką informację dostałam od Erki :hmmmm:
ewelinka_m Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 pamiętacie naszego Polotka, który cudem został uratowany taki był kiedyś: a tak wygląda obecnie: :loveu: więcej fotek na jego wątku (klik)
Recommended Posts