Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

A to dzisiejsze fotki Gonzo, żeby je zrobic straciłam chyba pół godziny, bo Gonzo cały czas w ruchu, spowodowac,żeby na moment przystanął było niezmiernie trudno:diabloti:.

A tu mały wampirek wgryza sie w Tori:diabloti:

Gonzo wyrósł bardzo, ma przecież dopiero 4 miesiące, a juz jest taki , jak Tori, będzie z niego spory psiak.:lol:

Zrobiłąm mu dzisiaj nowe fotki, bo ktos pytał o niego i chce mu wysłać aktualne zdjęcia , ale czy coś z tego wyjdzie zobaczymy:roll:.

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ślicznie tu wyszedł :loveu:

mi niestety aparat w trakcie padł :mad:
jak się okazało to że ładowałam go specjalnie całą noc wykorzystała moja siostra i praktycznie rozładowała :angryy:

Posted

Mag.do z Hektorkiem jeszcze zaczekaj, znajoma ma rozmawiać z tymi ludźmi.
Natomiast zdejmij Iskierkę z Marzysza, bo poszła do nowego, dobrego domku.:loveu:

Andziu69 , co to za szczeniaczki u kogoś na rękach?

Posted

erka napisał(a):
Słuchajcie, kto umieszczał zdjęcia tych dwóch czarnych szczeniaczków/trzymane na rękach/. Miałam pytanie o nie .

te maluchy to są gdzieś pod Kielcami - o nich wszystko wie Studzinska;)
to 2 pieski

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Andzia czasem nie na ksmie?

chyba tak.... zapisałam nr tel, ale sądzę, ze juz jej nie znajdzie:shake: podobno dawał ogłoszenia, szukał w schronie...

Posted

Również Gonzo pojechał niedawno do nowego domku:loveu:. Przyjechali po niego ludzie z Opola, myślimy, że będzie ok:lol:.
Mag.do, można go już zdjąć z pierwszego postu:lol:.

Posted

Okazuje się, że jak Daga znalazła domek to rozdzwoniły się telefony.Wszystkim zainteresowanym mówię o psach od Erki, Potter i szczeniakach Ingrid. Może to pomoże w znalezieniu domków???

Posted

Miśka79 napisał(a):
Okazuje się, że jak Daga znalazła domek to rozdzwoniły się telefony.Wszystkim zainteresowanym mówię o psach od Erki, Potter i szczeniakach Ingrid. Może to pomoże w znalezieniu domków???

:cool1: oo zupełnie jak z Szyszą :cool3:

Gonzuś :multi::multi:

Posted

To niemożliwe, żeby ta sierotka miała aż 6 miesięcy, ja był jej dała 4 góra 5:cool3:
Jak będą dobre fotki najlepiej z DT i informacje mogę ją wstawić na allegro. Jest niewielka , to może łatwiej jej będzie znaleźć dom.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...