Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest fajna dziewczyna chętna na pręguska Maksia :multi:!!! We Wrocławiu!:eviltong:

TRANSPORT!!!!!!:hmmmm::hmmmm::hmmmm::niewiem::wallbash:

Posted

erka napisał(a):
Jest fajna dziewczyna chętna na pręguska Maksia :multi:!!! We Wrocławiu!:eviltong:

TRANSPORT!!!!!!:hmmmm::hmmmm::hmmmm::niewiem::wallbash:

:multi:wspaniałe wiesci ostatnio, tylko gorzej z transportem :shake:
ale musi się udać

Posted

Od-Nowa, z pewnością tak:razz:, dziekujemy:loveu:.
Jak uda się z transportem, to Twoja Lirunia będzie miała kolegę krajana:lol:.

Posted

w takim razie wystawie osobno dla Dori, może się ktoś znajdzie chetny i na nią, mogłaby załapać się na transport.

A może nowo-domkowi mogliby pojechać do Opola?

Albo może ktoś w najbliższych dniach wybiera sie do Krakowa? Wiem już ,że cioteczka Trini jedzie 12. ale może ktoś również wcześniej? Ma na dniach jechać koleżanka z Krakowa do Wrocławia ale pociągiem. mogłabym ją uszczęścliwić na siłe towarzyszem podróży :evil_lol:

Posted

a ja tak zmienie temat moze co po niektorzy pamietaja szczeniaka znalezionego przez moja kolezanka na smietniku? dostalam wlasnie kilka jej zdjec i chcialam Wam pokazac:lol:

o prosze tu w umywalce:eviltong: kto by pomyslal ze tak sie uchowa:cool3:

Posted

ja poprostu podziwiam sie za moja spostrzegawczosc nie dosc ze jak spojrzalam na mapie gdzie jest Marzysz uswiadomilam sobie ze niedaleko kolo mojej dzialki za miastem to w dodatku przypomnialam sobie ze moja kuzynka ma tam dzialeczke a tak to nic nie kojarzylam:lol: brawo :eviltong:

Posted

Dorrick, a jeździcie teraz na działkę? Pytam, bo pani, która opiekuje się szczeniaczkami szukała kogoś , kto by jej pomógł zawieźć szczeniaki do szczepienia, ale może juz kogoś znalazła:roll:.
Sfinansowaliśmy odrobaczanie tych szczeniaczkow, a teraz zapłacimy za szczepienia, bo ta pani juz niestety nie da rady finansowo.

Od-Nowa, myślę,że ta dziewczyna mogłaby wyjechać do Opola, bo wstępnie z nia rozmawiałam, czy nie wyjechałaby do Katowic.
Chyba ,że ta druga wersja , o której pisałaś wypali:razz:.
A nie wiesz kiedy koleżanka jedzie do Wrocławia?

Posted

Patia, on nie miał, osobnego wątku, był tutaj na zbiorczym, ale gdy poszedł do adopcji zostało usunięte jego zdjęcie.

To jego zdjęcia, jak był jeszcze malutki, teraz chyba juz ma 3 mies.

Agnieszka juz pisała o tym ,że chcą go oddać. Ale kobieta nawet nie chciała czekać, aż go Agnieszka zabierze go za tydzień, bo wtedy mogła jechać do Krakowa, tylko wydzwaniała,że jak go natychmiast nie zabierze, to wyrzuci Bąbla na ulicę , albo go otruje:mad::angryy:.

Poprosiłysmy Patię, czy by nie mogłaby go odebrać i przechować w hotelu:p. Dziewczyny postarają się szukać mu domu w Krakowie:loveu:, ale
przywróćmy go też w naszych ogłoszeniach .

Patia, a czy znajdzie sie miejsce w hotelu?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...