Fiona.22 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Dzisiaj byłyśmy z ewelinką na działce i zrobiłysmy zdjęcia nowym suniom
erka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ten szczeniak biało-czarny , to nie suczka tylko piesek:razz:. Dzieci przyniosły go do pani Ani, bo podobno błąkał sie po bazarach, przeganiany przez wszystkich. Bidulek na razie wychudzony, a brzuch jak balon pełen robali. Został już dzisiaj odrobaczony i odpchlony. Będzie prawdopodobnie docelowo taki większy średni. I chociaż jedna dobra wiadomość. Do nowego domku pojechał dzisiaj ten beżowy szczeniaczek-Pongo:loveu:. Wczoraj dzwoniła do mnie pani z Chmielnika , przekazałam tel do pani opiekującej się Pongo i dzisiaj juz po niego przyjechali, podobno bardzo mili ludzie. :lol:
Ulka18 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ciesze sie, ze Pongo pojechal do domu. To moze zamiast niego dam tego bialo-czarnego? Albo innego malucha? Ktory jest bez allegro?
erka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ulka18, bardzo proszę , daj tego biało-czarnego, tylko wymyśl mu jakies imię:lol:. On w zasadzie nie jest biało-czarny, tylko tricolor.
Camara Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 erka, mam dla ciebie 85 zł (za sprzedane fanty od Xeni), przyślij mi na maila nr konta - bo mi się gdzieś zapodział :roll: tylko na ten adres: tamara61@wp.pl
erka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Betel, zupełnie zapomniałam o Polociku:oops:, jeżeli już nie masz miejsca, to poprosimy Ulkę18, aby go wystawiła:lol:. Jego adopcja jest teraz sprawą priorytetową . Polocik wraca szybko do zdrowia:loveu:. On juz nie może byc dłużej u Elwiry i wczoraj zabrała go znajoma, ale u niej będzie tylko do 27 grudnia! I potem nie ma co z nim zrobić :placz:. Będzie musiał wrócić na działkę:-(, a powinien jeszcze dojść całkowicie do siebie w jakims ciepełku i pod obserwacją.
erka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Camara, już wysyłam i bardzo dziękuję Xeni za pamięć o nas!:buzi::iloveyou:
erka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dzisiaj do nowego , bardzo fajnego domu pojechał Milan!:multi::loveu:. Magdo, możesz go już zdjąć. Mam nadzieję,że jego pieknej siostrzyce też się poszczęści.:lol:
Ulka18 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 To wspaniale :klacz: Oby jak najwiecej szczeniakow znalazlo dobre domy i to szybko :modla: Aukcja Polocika zaraz bedzie gotowa. Musi sie udac :kciuki:
kika22 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 erka napisał(a):Dzisiaj do nowego , bardzo fajnego domu pojechał Milan!:multi::loveu:. Magdo, możesz go już zdjąć. Mam nadzieję,że jego pieknej siostrzyce też się poszczęści.:lol: Cieszą takie wieści i to bardzo.:multi: Siostrzyczce też się uda:lol:
Od-Nowa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 jak z Polocikiem?? do kiedy siedzi na kanapach? czy on w ogóle może kontaktować się z innymi psami teraz?
saga_86 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Eliwra mówiła,że musi dostawać codziennie jakieś zastrzymi podkrórne i straszenie przy tym histeryzuje,okropnie to go musi boleć:roll: A jest na tymczasie na Barwinku blosko Fiony, trzeba się ładnie uśmiechnąć to Fiona go odwiedzi i zrobi mu jakieś porządne domowe zdjęcia:razz:
andzia69 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Od-Nowa napisał(a):jak z Polocikiem?? do kiedy siedzi na kanapach? czy on w ogóle może kontaktować się z innymi psami teraz? myślę, ze skoro mial operację to ona nie mial parwo - podejrzewam, ze bylo to coś z jelitami - może zeżarl tą siatkę. o ktorejś ktoraś pisal i utknęła mu gdzieś w jelitach....
Od-Nowa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 moze miał tą jelitową odmiane.. wtedy jakoś tak jest,że się czasami operuje...
ewelinka_m Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 tylko niestety pogubiłam się kto jest kto:evil_lol: zaraz dalsza część
saga_86 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Na pierwszym zdjęciu i tu to Clio:lol: Na II ten co sie wdrapuje na nogę to Reksio, obok Reksia jest Maksio, który ma końcówki łapek białe. Dori jest dość charakterystyczna, jest na 6 zdjeciu
dorrick Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 ja odrozniam Maksia od Reksia po oczach jeden ma niebieskie a drugi brazowe:lol::lol:
Recommended Posts