Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten szczeniak biało-czarny , to nie suczka tylko piesek:razz:.
Dzieci przyniosły go do pani Ani, bo podobno błąkał sie po bazarach, przeganiany przez wszystkich.
Bidulek na razie wychudzony, a brzuch jak balon pełen robali.
Został już dzisiaj odrobaczony i odpchlony. Będzie prawdopodobnie docelowo taki większy średni.

I chociaż jedna dobra wiadomość. Do nowego domku pojechał dzisiaj ten beżowy szczeniaczek-Pongo:loveu:.
Wczoraj dzwoniła do mnie pani z Chmielnika , przekazałam tel do pani opiekującej się Pongo i dzisiaj juz po niego przyjechali, podobno bardzo mili ludzie. :lol:

Posted

Ulka18, bardzo proszę , daj tego biało-czarnego, tylko wymyśl mu jakies imię:lol:.
On w zasadzie nie jest biało-czarny, tylko tricolor.

Posted

Betel, zupełnie zapomniałam o Polociku:oops:, jeżeli już nie masz miejsca, to poprosimy Ulkę18, aby go wystawiła:lol:.

Jego adopcja jest teraz sprawą priorytetową . Polocik wraca szybko do zdrowia:loveu:. On juz nie może byc dłużej u Elwiry i wczoraj zabrała go znajoma, ale u niej będzie tylko do 27 grudnia!
I potem nie ma co z nim zrobić :placz:. Będzie musiał wrócić na działkę:-(, a powinien jeszcze dojść całkowicie do siebie w jakims ciepełku i pod obserwacją.

Posted

Dzisiaj do nowego , bardzo fajnego domu pojechał Milan!:multi::loveu:.
Magdo, możesz go już zdjąć. Mam nadzieję,że jego pieknej siostrzyce też się poszczęści.:lol:

Posted

To wspaniale :klacz: Oby jak najwiecej szczeniakow znalazlo dobre domy i to szybko :modla:

Aukcja Polocika zaraz bedzie gotowa. Musi sie udac :kciuki:

Posted

erka napisał(a):
Dzisiaj do nowego , bardzo fajnego domu pojechał Milan!:multi::loveu:.
Magdo, możesz go już zdjąć. Mam nadzieję,że jego pieknej siostrzyce też się poszczęści.:lol:

Cieszą takie wieści i to bardzo.:multi: Siostrzyczce też się uda:lol:

Posted

Eliwra mówiła,że musi dostawać codziennie jakieś zastrzymi podkrórne i straszenie przy tym histeryzuje,okropnie to go musi boleć:roll: A jest na tymczasie na Barwinku blosko Fiony, trzeba się ładnie uśmiechnąć to Fiona go odwiedzi i zrobi mu jakieś porządne domowe zdjęcia:razz:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
jak z Polocikiem??
do kiedy siedzi na kanapach? czy on w ogóle może kontaktować się z innymi psami teraz?

myślę, ze skoro mial operację to ona nie mial parwo - podejrzewam, ze bylo to coś z jelitami - może zeżarl tą siatkę. o ktorejś ktoraś pisal i utknęła mu gdzieś w jelitach....

Posted

Na pierwszym zdjęciu i tu to Clio:lol:

Na II ten co sie wdrapuje na nogę to Reksio, obok Reksia jest Maksio, który ma końcówki łapek białe.
Dori jest dość charakterystyczna, jest na 6 zdjeciu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...