dorrick Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 a no wlasnie ostatnio z DuDziaczkeim zrobilysmy mini sesje zdjeciowa ktorej reultaty przedstawila Ewelinka :lol:ale musze powiedziec ze jest tego jeszcze wiecej ale musze przyznac ze mi najbardziej podoba sie ten drugi piesek podpalana sunia:cool3: ja ja nazwalam Dori :eviltong:
DuDziaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 tak szczeniorki Wegi :loveu::loveu::loveu: Ale mam brudne rece na zdjeciach :roll:
dorrick Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 mag.da napisał(a):A to są szczeniaki Wegi? tak tak wszystkie 6:lol:
erka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Jest cudny domek dla Dudzi w Warszawie:multi::multi::multi:. Ewelinko_m, proszę zapytaj rodziców, czy nie zgodzili by sie zabrać Dudzi w niedzielę.:roll: Co do Violinka, to to jest gładkowłosy psiaczek, on nie nadaje sie do pomieszczeń gospodarczych:shake:. Alez te dzieciaki Wegi piękne:loveu:.
DuDziaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 http://img412.imageshack.us/img412/2914/simba1ib2.jpg On sie musial wdac w tate jak nic :razz:
DuDziaczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 A tu jeszcze pare zdjec z wypadu z Magda na dzialke :razz: A tu nasze wielkie dziecko Polot :cool3: A tu sesyjka Dudzi :lol: No na tym zdjeciu bardiej widoczna jest Violka :evil_lol:
halbina Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Same ślicznosci do wzięcia od zaraz! LUDZISKA OKAZJA NIE DO ODRZUCENIA!!!!
erka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Mam super wieści:loveu:. Dzisiaj dwa szczeniorki poszły do domków i to bardzo fajnych w Kielcach!:multi: Violka i szczeniaczka Wegi, czarna, bardziej kudłata.:lol: Co prawda ze szczeniaczkami Wegi zaszło jakieś nieporozumienie, bo dziewczyna widziała gdzieś ogłoszenie tego beżowego psiaczka i był podpisany jako dziewczynka-Dori:razz:. Ale ta czarna tez sie podobała, a dziewczyna chciała sunię. A Dudzia jedzie prawdopodobnie w niedzielę, czyli ze szczeniaczków zostałby Polocik i 5 szczeniaczków Wegi w Kielcach i jędrzejowskie szczeniorki, czyli Bąbel , .Bulina, Hela i Mela.
ewelinka_m Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Erko :loveu: uwielbiam twoje dobre wieści a gdzie Ci kielczanie mieszkają, tzn na jakim osiedlu? :razz:
andzia69 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 no to lecę "do siebie" zdejmować Violkę...tylko nie wiem, ktorego malucha mam zdjąć...:oops: a ten: powinien się nazywać Irokez:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo Punk:evil_lol:
mag.da Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 erka napisał(a): szczeniaczka Wegi, czarna, bardziej kudłata.:lol: A która to? Dori, czy Pertita?
erka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Mag.do, nie wiem:roll:. Elwira mówi,że ta bardziej kudłata, ja ich nie widziałam na żywo. Może dziewczynki będa wiedzieć:roll:. Słuchajcie , a czy Lara i Milan maja Allegro?
halbina Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Kochany Święty Mikołaju! W tym roku nie proszę Cię o nic dla siebie, tylko o dom dla mojego przyjaciela. On teraz nie ma domu ani kochających go bliskich, a bardzo tego pragnie! Mój przyjaciel także prosi, ale nie może napisać do Ciebie, bo nigdy nie nauczył się pisać. To nie znaczy jednak, że jest gorszy albo głupi. On potrafi bezgranicznie kochać i gotów jest oddać życie za swój dom i swoich bliskich. Jest wierny i lojalny aż po kres swego życia. On teraz nie ma domu ani dbających o niego ludzi, a bardzo tego potzrebuje, bo jest jeszcze malutki i nie potrafi sam o siebie zadbać. Potrzebuje miłości i troski, by wyrosnąć na szczęśliwego i silnego. Mój przyjaciel pies… szczeniak z Kielc... Proszę Cię, spraw, by każdy na świecie dostał to, czego najbardziej potrzebuje!
eliza_sk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Zapraszam na bazarek z podpisu, dla jędrzejowskich psiaków
mag.da Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 erka napisał(a):Mag.do, nie wiem:roll:. Elwira mówi,że ta bardziej kudłata, ja ich nie widziałam na żywo. Może dziewczynki będa wiedzieć:roll:. Na zdjęciu bardziej kudłata wydawała mi się Pertita, więc ją zdjęłam z 1 str. Jeśli okaże się, że to jednak była Dori, to poprawię.
erka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jeszcze tyle szczeniorków czeka na czyjeś dobre serce!
DuDziaczek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 halbina oby zyczenie sie spelnilo.....:multi:
halbina Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Życzenia się spełniają, tylko trzeba uważać, co się wypowiada: http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=845 to mi dziś przywiózl św. Mikołaj! :evil_lol: A u Was już był?
DuDziaczek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Haha oby oby!! A moze chcesz jeszcze pare prezentow :roll:
halbina Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:
andzia69 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='halbina']Życzenia się spełniają, tylko trzeba uważać, co się wypowiada: http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=845 to mi dziś przywiózl św. Mikołaj! :evil_lol: A u Was już był? oby nie z takimi prezentami:evil_lol: bo u mnie za dlugo by nie pożyly...Zgredek nie koffa takich dziwnych stworzeń.... A ten pręgusek śliczny...wygląda jak rasowy hmmm norweski???? Zreszta czarnemu też niczego nie brakuje;)
Recommended Posts