andzia69 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 a gdzie to Dudzia po kanapach się panoszy????
ewelinka_m Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 andzia69 napisał(a):a gdzie to Dudzia po kanapach się panoszy???? a u P.Elwiry w domu po szczepieniach byłyśmy zanieść książeczki i postanowiłyśmy zrobić sesję z Magdą :lol: zawsze to inaczej na kanapie zdjęcie wygląda
Fiona.22 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Nowe szczeniaczki Szczeniak...nie pamietam jak ma na imię...coś na P :oops: Wega i dzieciaki-sunia o której pisała erka Jest sześć piesków. Czterech chłopców różnej maści ale kazdy ma jakieś prążki na sobie, jest jeden czarny z prążkowanymi łapkami i dwie sunie czarne podpalane.
dorrick Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Gem napisał(a):dorrick, a co ze szczeniakiem, którego znalazła Twoja koleżanka? Masz jakieś wieści? najwazniejsze ze zyje i ma sie dobrze ale strasznie jest silna :mdrmed: mama mojej kolezanki ja karmi i moge nawet powiedziec ze obchodzi sie z nia jak z 2 coreczka...:lol: ale jeszcze nie wiadomo jakie to urosnie i czy bedzie mogla zostac u niech w mieszkaniu "podobno" wet. powiedzial ze to mieszanka owczarka niemieckiego i husky`ego no to zycze powodzenia:mdrmed:
dorrick Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Fionka tamten maly ma chyba na imie Polot:mdrmed: o ile dobrze pamietam:eviltong:
erka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Tak, ma na imię Polot:loveu: . A Kudłaczek bardzo się Elwirze nie podobał:cool3: i nazwała tego małego kudłatego rudaska Bonus:lol:. Myślę,że imię adekwatne do jego pojawienia się na działce, w sposób do dzisiaj niewyjaśniony:razz:.
Gem Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 dorrick napisał(a):najwazniejsze ze zyje i ma sie dobrze ale strasznie jest silna :mdrmed: mama mojej kolezanki ja karmi i moge nawet powiedziec ze obchodzi sie z nia jak z 2 coreczka...:lol: ale jeszcze nie wiadomo jakie to urosnie i czy bedzie mogla zostac u niech w mieszkaniu "podobno" wet. powiedzial ze to mieszanka owczarka niemieckiego i husky`ego no to zycze powodzenia:mdrmed: Nic nie pisałeś, więc nie wiedziałem nawet, czy przeżył. Bardzo się cieszę :)
DuDziaczek Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Wujcio :razz: Nic nie pisalas :cool3: Dorric to nasza kolezanka heh :evil_lol:
Gem Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 DuDziaczek napisał(a):Wujcio :razz: Nic nie pisalas :cool3: Dorric to nasza kolezanka heh :evil_lol: A to bardzo przepraszam, ale płci nie sposób było rozpoznać ;)
Fiona.22 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 erka napisał(a): A Kudłaczek bardzo się Elwirze nie podobał:cool3: i nazwała tego małego kudłatego rudaska Bonus:lol:. a ja rudzielca ochrzciłam Gratis :oops: Wszystko pokręciłam...:oops: Ale Gratis i bonus to w sumie to samo :cool3:
DuDziaczek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Hehe On to juz ma wogole fuul imion :cool3:
erka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Mag.do wstaw do pierwszego zdjęcia nowych szczeniaków i może też ładniejsze zdjęcia Dudzi, które dziewczyny kilka postów wcześniej wstawiły.:lol:
eliza_sk Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Tyle biedaków w potrzebie-zapraszamy tylko u nas wspaniałe Gratisy i Bonusy !!!
erka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Szczeniorków i nie tylko przybywa u nas coraz więcej. Domki pilnie potrzebne!!!
Potter Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Córunie Donki - HELA i MELA (są identyczne, więc nie wiem, która jest która :cool3:) zimowy spacer z mamusią
dorrick Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Gem napisał(a):A to bardzo przepraszam, ale płci nie sposób było rozpoznać ;) heh spoko :cool3: SAMA chyba tez bym nie rozpoznala;)
dorrick Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 a ja spytalam dzisiaj kilka osob o imiona dla psiakow mam tyle: meskie: simba max fenek chypo(czipo) clio reksio zenskie: pertita dori :mdrmed: jak bede miec cos wiecej to sie odezwe
erka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Bemolek będzie miał prawdopodobnie domek w Krakowie.:multi: Dee23 ma sie spotkać z tym panem, zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Dee23 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 No no.. jutro do niego jedziemy.. :) :) :) Pan jest już nastawiony i przygotowany.. :) Oj bardzo bym chciała żeby został i już miał domek.. bo mały rośnie jak na drożdżach i zaczyna sie przyzwyczajać.. Nooo i zdecydowanie potrzebuje RUCHU.. tęskni mu się za dworkiem, chciałby wyjść pobiegać ! :)
Majaa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 erka napisał(a):A Kudłaczek bardzo się Elwirze nie podobał:cool3: i nazwała tego małego kudłatego rudaska Bonus:lol:. Myślę,że imię adekwatne do jego pojawienia się na działce, w sposób do dzisiaj niewyjaśniony:razz:. Eee tam .. Mówiła, że się podobał, tylko inną koncepcję na imię miała :cool3: sąsiedzi hopamy na górę !
erka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Oczywiście Maju, piesek śliczny, Elwirze nie podobało sie tylko to imię:razz:. Bonusik cały czas czeka na domek, ta samo , jak pozostałe psiaki!
saga_86 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Widziałam dziś kielecką bandę psiaków i jestem zakochana po uszy w Polocie:loveu:
Dee23 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 No Bemolek już jest w nowym domku. Myślę że będzie mu tak dobrze, bo to naprawdę dobrzy ludzie kochający psiaki :) Baardzo się cieszę :) :)
mag.da Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Kolejna świetna wiadomość :loveu: Oby tak dalej!
Recommended Posts