Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
a gdzie to Dudzia po kanapach się panoszy????

a u P.Elwiry w domu po szczepieniach byłyśmy zanieść książeczki i postanowiłyśmy zrobić sesję z Magdą :lol:
zawsze to inaczej na kanapie zdjęcie wygląda

Posted

Nowe szczeniaczki
Szczeniak...nie pamietam jak ma na imię...coś na P :oops:

Wega i dzieciaki-sunia o której pisała erka
Jest sześć piesków. Czterech chłopców różnej maści ale kazdy ma jakieś prążki na sobie, jest jeden czarny z prążkowanymi łapkami i dwie sunie czarne podpalane.

Posted

Gem napisał(a):
dorrick, a co ze szczeniakiem, którego znalazła Twoja koleżanka? Masz jakieś wieści?

najwazniejsze ze zyje i ma sie dobrze ale strasznie jest silna :mdrmed: mama mojej kolezanki ja karmi i moge nawet powiedziec ze obchodzi sie z nia jak z 2 coreczka...:lol:
ale jeszcze nie wiadomo jakie to urosnie i czy bedzie mogla zostac u niech w mieszkaniu "podobno" wet. powiedzial ze to mieszanka owczarka niemieckiego i husky`ego no to zycze powodzenia:mdrmed:

Posted

Tak, ma na imię Polot:loveu:
.
A Kudłaczek bardzo się Elwirze nie podobał:cool3: i nazwała tego małego kudłatego rudaska Bonus:lol:.
Myślę,że imię adekwatne do jego pojawienia się na działce, w sposób do dzisiaj niewyjaśniony:razz:.

Posted

dorrick napisał(a):
najwazniejsze ze zyje i ma sie dobrze ale strasznie jest silna :mdrmed: mama mojej kolezanki ja karmi i moge nawet powiedziec ze obchodzi sie z nia jak z 2 coreczka...:lol:
ale jeszcze nie wiadomo jakie to urosnie i czy bedzie mogla zostac u niech w mieszkaniu "podobno" wet. powiedzial ze to mieszanka owczarka niemieckiego i husky`ego no to zycze powodzenia:mdrmed:

Nic nie pisałeś, więc nie wiedziałem nawet, czy przeżył. Bardzo się cieszę :)

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Wujcio :razz:
Nic nie pisalas :cool3:
Dorric to nasza kolezanka heh :evil_lol:

A to bardzo przepraszam, ale płci nie sposób było rozpoznać ;)

Posted

erka napisał(a):

A Kudłaczek bardzo się Elwirze nie podobał:cool3: i nazwała tego małego kudłatego rudaska Bonus:lol:.

a ja rudzielca ochrzciłam Gratis :oops:
Wszystko pokręciłam...:oops:
Ale Gratis i bonus to w sumie to samo :cool3:

Posted

Mag.do wstaw do pierwszego zdjęcia nowych szczeniaków i może też ładniejsze zdjęcia Dudzi, które dziewczyny kilka postów wcześniej wstawiły.:lol:

Posted

a ja spytalam dzisiaj kilka osob o imiona dla psiakow mam tyle:
meskie: simba max fenek chypo(czipo) clio reksio
zenskie: pertita dori
:mdrmed:
jak bede miec cos wiecej to sie odezwe

Posted

No no.. jutro do niego jedziemy.. :) :) :) Pan jest już nastawiony i przygotowany.. :) Oj bardzo bym chciała żeby został i już miał domek.. bo mały rośnie jak na drożdżach i zaczyna sie przyzwyczajać.. Nooo i zdecydowanie potrzebuje RUCHU.. tęskni mu się za dworkiem, chciałby wyjść pobiegać ! :)

Posted

erka napisał(a):
Myślę,że imię adekwatne do jego pojawienia się na działce, w sposób do dzisiaj niewyjaśniony:razz:.

Eee tam .. Mówiła, że się podobał, tylko inną koncepcję na imię miała :cool3:
sąsiedzi hopamy na górę !

Posted

Oczywiście Maju, piesek śliczny, Elwirze nie podobało sie tylko to imię:razz:.

Bonusik cały czas czeka na domek, ta samo , jak pozostałe psiaki!

Posted

No Bemolek już jest w nowym domku. Myślę że będzie mu tak dobrze, bo to naprawdę dobrzy ludzie kochający psiaki :) Baardzo się cieszę :) :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...