Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

Daj mi adres tej dziewczyny na pw.
A ten facet nie:shake:, po co mu taki szczeniak , jak ma hodowlę.

Musi się coś lepszego znaleźć dla Bemolka.
Kto robił mu Allegro, to proszę wstawcie jakieś nowe fotki:lol:.

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bemolek taki śliczny,a nikt się nim nie interesuje na poważnie :-(:shake:

Posted

Z tym facetem chodziło mi o to że bierze szczeniaki na wystawy itp i pomaga znaleźć dom.. tam może się komuś spodobać, ponoć wziął cały miot suki mojej znajomej i rozdał.. do tego kotki innej znajomej :)

Posted

No to co innego, ale trzeba by i tak podpisać umowę i pogadać z przyszłymi właścicielami.
Wysyłam zdjęcie Bemolka do rodziny z Końskich, zobaczymy. Ale boje się ,że będzie ze duży, bo chcieli małego pieska.

Niedawno wyjechał Violinek do Łodzi!:lol:
Zabrała go czarna_zaba, której bardzo dziękuję za pomoc w transporcie:loveu:.
A przede wszystkim dziękuję dziewczynom z Łodzi, które biorą Violinka na DT:iloveyou::modla:.
Mam nadzieję,że domek znajdzie się dla niego szybciutko:lol:.

Posted

Dzisiaj przybył do nas na działkę nowy szczeniak, z większych psów, podobno bardzo łądny.
Trzeba będzie zrobić mu zdjęcia:razz:.

Szukają jeszcze domów Bemolek /w Krakowie/ , Violinek/ w Łodzi/, Bąbel, Bulina, dwie sunieczki ON-kowate, Pestka.
I trochę starsze ok.6-7 mies. Dudzia i Wiolka.

Posted

Violinek w czasie kilkugodzinnego postoju (miał transport łączony) wykończył psa mojej mamy, bawił sie z nim dwie godziny bez przerwy spał półgodziny i zaczął od nowa:crazyeye: teraz powinien już być DT w Łodzi. Czekamy na wieści z Łodzi:)

Posted

Nie dziwię się :cool3:, Violinek ma energię niespożytą:lol:.
Moja Gabi też go miała czasami dość, ale teraz go jej brakuje i próbuje nakłaniać do zabawy kota, który ja olewa:eviltong:.

Nowy szczeniak na działce ma 2 mies. i jest pokaźnych gabarytów.:lol:

Posted

Dee23 napisał(a):
Z tym facetem chodziło mi o to że bierze szczeniaki na wystawy itp i pomaga znaleźć dom.. tam może się komuś spodobać, ponoć wziął cały miot suki mojej znajomej i rozdał.. do tego kotki innej znajomej :)

Dee23, przy całej sympatii, ale wybacz..... to co piszesz..... brzmi, delikatnie rzecz mówiąc....... źle
Rozdać miot szczeniąt, stojąc na targowicy, nawet w tym zapyziałym miasteczku, to ja mogę w parenaście minut, ale to nie o to chodzi .... :shake:

Posted

erka napisał(a):
Szukają jeszcze domów Bemolek /w Krakowie/ , Violinek/ w Łodzi/, Bąbel, Bulina, dwie sunieczki ON-kowate, Pestka.
I trochę starsze ok.6-7 mies. Dudzia i Wiolka.

A Frytka ?
Toż to przecież podrośnięte szczenię ... tylko do zacałowania!

Posted

Ponieważ Fryteczka już po sterylce, jest w wątku dorosłym;).
A jest rzeczywiście cudowna, ale jakoś nikt tego nie chce zauważyć.
Wczoraj wysłałam jej zdjecie zainteresowanej rodzinie , zobaczymy....

Posted

Witam wczoraj wieczorem Violinek dotrał do łodzi, całą noc przespał, wkurza małą shitzu;) jest pełen energii i gryzie koleżanki dziecko, które jest w wieku 3 lat, więc mają z nim wesoło :) niedługo podeślemy nowe zdjęcia, a dziś już robimy mu allegro :) pozdrawiamy

Posted

Magdo801, bardzo dziękujemy Tobie i koleżance! :calus:
Mam tylko nadzieję,że ten rozrabiaka znajdzie szybko domek zanim zamęczy domowników:evil_lol:.

Przypominam,ze jego braciszek, Bemolek czeka na dom w Krakowie!!!

Posted

Frytka może na zdjęciach nie wygląda zbyt efektownie, ale niesamowicie zyskuje przy bliższym poznaniu:lol:.
Wszyscy sie w niej zako****ą od pierwszego wejrzenia, a ona zacałowałaby każdego na śmierć:loveu:.
Wczoraj wysyłałam jej zdjęcia, ale zero odzewu.:shake:
Jej zdjęcia są na wątku dorosłych psiaków, bo panienka ma już 8 mies. i jest juz po sterylce.

Posted

Maja przecież to oczywiste że ja bym dom sprawdziła, chodziło tylko o to że może komuś by sie spodobał! Nie oddał by go tylko go wziął na wystawę..! Przecież bym Bemola nie oddała byle komu, byle gdzie, nie sprawdzając nic.. Jakbym tak miała to zrobić to oddała bym go już 2 tyg temu!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...