eliza_sk Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Magdo, jak znajdzie się miejsce wstaw Bąbla (drugiego syna zagłodzonej bokserki) na pierwszą. Jego zdjęcia są w moim poście #2287.
erka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Cieszę się andziu69, ze chociaż ten ratlerkowaty psiaczek ma dom i nie biega już po ulicy:lol:. Mag.do proszę zdejm z pierwszego córeczkę Pini ,Zuzię, bo ona w piątek jedzie do domu i te szczeniaczki gładkowłose z Morawicy, bo ich też już nie ma. A przybył drugi szczeniaczek tej zagłodzonej bokserki z Jędrzejowa, Potter wstawiła jego zdjęcia.
erka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Eliza sk, podobno masz jakieś nowe zdjęcia tych wilczkowatych sunieczek, możesz wstawić? Chciałam wysłać komuś.
Kar0la Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Czy Violinek tez mieszka w budzie na działkach?
Potter Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 erka napisał(a):Eliza sk, podobno masz jakieś nowe zdjęcia tych wilczkowatych sunieczek, możesz wstawić? Chciałam wysłać komuś. Ewa, nie mamy na obecną chwilę żadnych nowych zdjęć szczeniąt Donki - wszystko co miałam wkleiłam już jakiś czas temu. Ale one caly czas wyglądają tak samo. Wczoraj mówiłam Ci o zdjęciach dzieci Beni.
erka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 KarOla, niestety Violinek jest w budzie na działce:-(. W dodatku odkąd jego braciszek pojechał do DT do Krakowa, jest prawie cały czas sam, bo mama nie chce go karmić i ucieka od niego:shake:. One są na innej działce, niz reszta naszych psiaków, sa tam zupełnie same. P.Ania karmi je tylko dwa razy dziennie, to jest troche za mało dla takiego malucha, więcej razy nie da rady tam chodzić, bo ma masę psów w domu. A przecież Violinek to golutki jamnisiowaty szczeniak:placz:
andzia69 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 erka - a co z domkiem dla Tinki??? wtedy można by go przeniesć na drugą działkę i mógłby się bawić z reszta maluszków - na pewno byłoby mu raźniej...
beka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 A czy macie może więcej zdjęć Larki ??? jest prośba od pani...
erka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Beka, zadzwonię do jej opiekunki i poproszę o nowe fotki, na razie mam tylko takie. Beka , nie masz chętnego na piękną młodą złotą sukę z ciemną maską, troszke mniejszą od bernardyna. Pojawiła sie dzisiaj koło mojej pracy z cieczką :placz:. Psy jej nie daja spokoju.:placz:
mag.da Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Dziewczyny, przepraszam, że z opóźnieniem aktualizuję, ale nie mam już nerwów do tego muła :angryy: Bąbla próbowałam wstawić chyba z 10 razy i ciągle albo serwer jest too busy, albo w ogóle mi się nic nie otwiera :placz: Dzisiaj w końcu się udało, zdążyłam jeszcze przenieść Kajo do dorosłego wątku i znowu mi się wszystko zwiesiło :placz:
DuDziaczek Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Och to dogo :mad: A szczeniaczki te z Morawicy nareszcie spia w budach :multi: Chociaz i tak pod paletami siedza :shake: czasami... Ale coz to za kulki piekne!! :loveu::loveu::loveu:
ewelinka_m Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 cieszę się z nowości u Bilbo :multi: na początku na działce też tak sie zachowywał, czyli podgryzanie powarkiwanie a na następny dzień w stosunku do człowieka wspaniały pies.
erka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Nie wiecie, czy sa jakieś szanse na normalnie działające dogo? Bo przecież można zwariować:mad:.
Dee23 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Jutro Bemolek jedzie do nowego domku, do Wolbromia :) Mam nadzieję że dobrze wybrałam i będzie mu tam dobrze.. A druga pani dostała linka na forum, ma się zastanowić nad Violinem lub innym psiakiem..Bardzo bym cieszyła jakby ktoregoś adoptowała bo to świetna kobieta i pieskowi niczego by nie brakowało.. a tym bardziej miłości bo tego miałby aż nad to :D
andzia69 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Super, że Bemolek jedzie do domku...szkoda, że Violinek siedzi i marznie w budzie:-( i nikt do wątku o jamnisi i maluszkach nie zagląda:shake: Erka - a co z Tinką???? bo byli chętni i co??? Dee - a nie przywieźć ci Violinka???;)
Dee23 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Mam głupie pytanie :) : Na umowie mam się podpisać ja, prawda? :)
Guest Kassie Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 To świetnie,że Bemolek do domku nowego jedzie :) Oby mu tam dobrze było,a będzie na pewno :-(:-(
beka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 erka napisał(a):Beka, zadzwonię do jej opiekunki i poproszę o nowe fotki, na razie mam tylko takie. Beka , nie masz chętnego na piękną młodą złotą sukę z ciemną maską, troszke mniejszą od bernardyna. Pojawiła sie dzisiaj koło mojej pracy z cieczką :placz:. Psy jej nie daja spokoju.:placz: O kurcze Erka , na razie nie mam .. to sterylka bedzie konieczna. Jak ona taka duża i złota z czarną maską to może być leonberger. Koniecznie zrób zdjecia. Ostatnio sunie taka zbrała hodowczyni leosiów do Krakowa.. (sunia była odłowiona , po sterylce i kobieat zabrała ja i szuka jej domu na własną reke).
erka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Beka wstawiam jej zdjęcia na wątek dorosły. Maluszki kieleckie czekają na domki.
Dee23 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Jeszcze jedno głupie pytanie.. czy tych umów mam wydrukować 2 czy jedna połowa jest dla mnie połowa dla adoptującej?
erka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Tak połowa dla właściela psa, połowa dla Ciebie, a właściwie dla nas, bo prosilibyśmy o zwrot:razz:. Oczywiście możesz skserować jeżeli chcesz dla siebie i prosze podpisz w naszym imieniu:lol:.
DuDziaczek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Ech nasze kuleczki kieleckie hop do gory ;)
Recommended Posts