Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

Boże, dziewczyny wymyślcie coś, ja wam mogę teraz przesłać 60 zł, może sie przyda na coś, nie pozwólcie im umrzeć, przecież małą Sarę ( tak jej dałam na imię), chcę zabrać za 11 dni......proszę zróbcie coś.....bo ja tu poza granicami dostanę świra....

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z sieci

Przyjmę kundelka
Kontakt:
koszalin woj. zachodnio-pomorskie
tel: 886467898
email: lunka30@wp.pl

Wałbrzych i okolice
witam z miłą chęcią przyjmę pieska małej rasy lub kundelka po maleńkich rodzicach, Jestem w stanie zapłacić nawet do 50 złoty za koszta odchowania . proszę o pilny kontakt jna meila i przesłanie zdięć szczeniąt . Mogą być też do 1 roku
Kontakt:
wałbrzych woj. lubuskie
email: czarnula@o2.pl

Przyjmę lub kupię szczeniaczka (pieska) po niedużych rodzicach.
Kontakt:
olsztyn woj. warmińsko-mazurskie
email: d.kundo@wp.pl

Miejscowość: radom Województwo: Mazowieckie

Jeśli ktoś ma malutkiego kundelka,podobnego do tego na zdjęciu przyjmiemy go w dobre ręce-czekamy,smutni po stracie małej MIki-Michał,Szymon,Martyna z rodzicami

Posted

Czarna_zaba, przywieźć jutro rano te szczeniorki, jesli możesz. Weźmiemy je na działkę, skontaktuj się z Elwirą, wyśle Ci namiary na pw.

Posted

Boże...tyle maluszkow...az sie serce kraje ;(
Są urocze wiec napewno znajda nowe kochajace rodziny :)
Razem z Barym trzymamy kciuki!
Jemu tez sie udalo!

Posted

Czy ktoś możę się z nimi skontaktować, bo ja nie mam gg.
Tylko , jak oni stracili szczeniaczka, to byc może na chorobę zakaźną i wtedy musi być kwarantanna. trzeba zapytać kiedy to było.

Mam chętną w Warszawie na drugiego szczeniaczka Pini:loveu:, czyli dwa prawdopodobnie pojadą we wtorek do Warszawy razem z Bilbo:lol:.

Posted

erka napisał(a):

Mam chętną w Warszawie na drugiego szczeniaczka Pini:loveu:, czyli dwa prawdopodobnie pojadą we wtorek do Warszawy razem z Bilbo:lol:.

super!!!!:multi::multi::multi:

Posted

"Borsuki" z nory w Morawicy juz przewiezione na działkę. Nie obyło sie bez komplikacji, mianowicie, w trakcie bestialskiego wyławiania psików z nory, przyplątał sie maluszek (maluszka - sunia) - najodważniejsze szczenie z sąsiedniego miotu (tak, my tam mamy dwie szczenne suki obok siebie). No i ją z rozpędu zabrałam, na co Elwira przyparta do muru sie zgodziła.Ta decyzja spowodowała blisko 2 godzinny poślizg całej akcji...Otóż na miejscu okazało sie, że sunia ta jest kompletnie umazana w sluziastej wydzielinie, co gorsza w momencie oględzin puściła serię baniek nosem. Werdykt - kontrola weterynaryjna i w razie wątpliwości uśpienie. W poczekalni przeżyłyśmy koszmar, uświadomiłyśmy sobie, ze jeśli maleńka jest chora to jej rodzeństwo pozostawione w Morawicy również - 6 szczeniaków do uśpienia :placz: Na szczęście okazało sie, że Niunia (nowe imię) zwyczajnie ma chorobę lokomocyjną i sie, za przeproszeniem, porzygała. Czyli nie ma zagrożenia dla gromadki na działce i rodzeństwa Niuni pozostawionego w Morawicy.
Cała 4 czyli trzy "borsuki" i Niunia są już na działce, szukają dobrych domków.
ERKA,ELWIRA dzięki za ich przygarnięcie!!!!!!!

Magdo 801 może wzięła byś Niunię? Ona jest najmłodsza (6 tygodni), najmniejsza (niecałe 3 kg) i jest zmniejszoną wersja Pestki z mojego tymczasu.

Posted

Oczywiście mogę zabrać niunię, nie ma żadnego problemu, jak jest mała i biedna, to jeszcze lepiej...będzie miała ciepły dom i starszą koleżankę czyli moją sunię. Cieszę się, że udało się Wam uratować maluchy, ale rozumiem, że na terenie tego szpitala zostały jeszcze jakieś szczeniaki??

Posted

Sytuacja jest nie do opanowania:angryy::angryy:.
Znowu dzisiaj dostałam telefon z prośba o pomoc. Pani z Malikowa przygarnęła sunię ze szczeniakami, które koczowały w opuszczonej ruderze.
Sama ma już 6 psów, jej mama też tyle i nie mogą tych psiaków zostawić:shake:. Nie udaje jej się również znaleźc domów, więc prosi o pomoc w adopcji.
Sunia średniej wielkości/do kolana/ jest bardzo przymilna, tuli się do człowieka, szczeniaczki, piesek i suczka ok. 3 mies. , na razie troszeńkę nieufne, ale szybko się oswajają.
Pani po wydaniu szczeniaków może przetrzymać sunię , wysterylizować i będzie u niej aż do znalezienia domku.

To cała trójka

Czarny , to piesek

A jasna z ciemna mordką sunieczka

Posted

Erko skad Ci ludzie biora tel do Ciebie... :-o

To jest juz nie do wytrzymania!:-(

Nie wiem moze w tytule dopisac ze nie jestesmy juz w stanie pomagac...
Bo w sumie gdzie my mozemy brac te psiaki :placz:

Posted

DuDziaczku, na szczęście ta pani jest ok, nie chce nam zwalić psiaków na głowę, tylko prosi o pomoc w ogłaszaniu;).

Mag.do, jak by się dało je umieścić w naszych wątkach. Mama ma na imię Gaja, córeczka- Lara, synek-Milan.:lol:

Posted

erka napisał(a):
DuDziaczku, na szczęście ta pani jest ok, nie chce nam zwalić psiaków na głowę, tylko prosi o pomoc w ogłaszaniu;).

Mag.do, jak by się dało je umieścić w naszych wątkach. Mama ma na imię Gaja, córeczka- Lara, synek-Milan.:lol:

Cale szczescie ze pozadna Pani.
Tylko o te inne telefony nawet skad biora ten numer :cool3:

Ladne imionka ;)

Posted

Jest chętna na szczenię średno duże do domu do towarzystwa dla 4 letniej suni.
Szcenię musi być żeby pani mogła wychować po swojemu.
Wwa Żoliborz . Nie działa mi email to jej wyśle link do wątku i porozmawia??
Może mógłby przyjechać z transportem we wtorek???

Posted

[quote name='DuDziaczek']Tylko o te inne telefony nawet skad biora ten numer :cool3:

To mnie też stale zastanawia ....
Nasz "psi" numer rozchodzi się lotem błyskawicy (mam tylko jeden wniosek, niestety: ludzie gadajo, gadajo, gadajo, zamiast ruszyć 4 litery i pomóc) , ale tylko wtedy kiedy trwoga, bo jeśli chodzi o adopcje to neistety zdecydowanie rzadziej. :placz:
Nie zdejmuję świadomie z allegro (do końca aukcji) naszej Myszki, która jest już w nowym domku ! Wzbudziła tak duże zainteresowanie, że dziennie odbieram kilka maili w jej sprawie - wszystkich odsyłam do Erki, bo w Kielcach są szczeniaki, które będą małe docelowo i na stronkę www.swietokrzyskie.schronisko.net ale łatwiej by było gdyby aktualna (tak w Waszym i naszym przypadku) Zwłaszcza teraz jeśli chodzi o właśnie docelowo małe psiaki, kiedy u nas się telefonów i maili w sprawie tej malutkiej odbiera dziennie kilka!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...