Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeden z moich uczniów zaczął wypracowanie od słów: "Witam moich fanów!"... Po przeczytaniu całego wypracowania musiałąm napisać: "Do grona Twoich fanów długo jeszcze należeć nie będę..." Ale do fanó kieleckich szczeniaków należę!
Wszystkiego wymarzonego, czyli znalezienia domków i swego ludzkiego stadka życzę najserdeczniej każdemu kundelkowi z Kielc i całej Polski!!!

Posted

Halbina, myślę,że kibicowanie z pewnościa pomaga:loveu:, bo dzisiaj poszła do nowego domku Czika, a też zamówiony został Bilbo.:lol:

Bilbo chce adoptować rodzina z Warszawy, odeszła im niedawno suczka, którą wzięli 11 lat temu w Celestynowie. Tylko,że woleliby ,żeby psiak przybył do nich po 1 listopada, bo w tym dniu będa wyjeżdżać.

Czyli szukamy transportu dla Bilbo do Warszawy po 1 listopada.

Posted

erka napisał(a):
Tylko,że woleliby ,żeby psiak przybył do nich po 1 listopada, bo w tym dniu będa wyjeżdżać.

To może mógłby się zabrać z Okruszkiem?

Posted

[quote name='erka']Halbina, myślę,że kibicowanie z pewnościa pomaga:loveu:, bo dzisiaj poszła do nowego domku Czika, a też zamówiony został Bilbo.:lol:

Bilbo chce adoptować rodzina z Warszawy, odeszła im niedawno suczka, którą wzięli 11 lat temu w Celestynowie. Tylko,że woleliby ,żeby psiak przybył do nich po 1 listopada, bo w tym dniu będa wyjeżdżać.

Czyli szukamy transportu dla Bilbo do Warszawy po 1 listopada.

no to nareszcie dobra wiadomość:multi: , trzymam kciuki żeby się domki nie rozmyśliły i żeby pieski były w nich szczęśliwe :)

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Biblo kochany bedzie milal domek :loveu:

Akurat kochany :cool3: Elwira mówi, że podobno dokucza Dudzi:mad:

Posted

Mi tez dokuczal i zostalal przez niego ze tak powiem delikatnie "napoczeta" i to z jakim piskiem wokolo :cool3: I jakei zebicha mi pokazal :loveu:
Ale i tak kochany! :evil_lol:
Taa Kaprysek to co niby wyczania co... :cool3:

Posted

Dajcie znać czy macie ten transport do Warszawy.
BozenaG jeździ często, ale do Nadarzyna , więc jeśli ktoś mógłby go odebrać w Nadarzynie to napewno nie odmówi (ja ostatnio rzeczniczka Bozeny jestem, bo Ona nie ma dostępu do netu:evil_lol:) Mnie się także szykuje wyjazd do Wa-wy
Pisałam na wątku transportowym jadę najprawdopodobniej 9.11 do Poznania Więc jeśli po drodze macie jakąś bidulkę do zabrania to się polecam! W sumie 4 czy 5 czy 6 psów w samochodzie to żadna różnica:cool3:
A na przyszłość - wszelkie transporty do Poznania i po drodze, gdzie będzie pewny odbiór psa na trasie najprawdopodobniej możemy zapewnić, a konkretnie TZ mrs.ka. Regularnie jeżdzi raz w tygodniu na tej trasie!

Posted

Dzwoniła do mnie opiekunka Oliwki. Sunia czuje się zdecydowanie lepiej, zniknęły tiki nerwowe.
Docelowe będzie malutka. Jest miłą i przyjacielską suczką :)

Oliwka szuka domu na stałe.

Posted

Dzięki Maju:loveu:, transport Bilbo do Warszawy będzie potrzebny po 1 listopada, bedę sie z Toba kontaktować.

Dzisiaj byłam na działce u Tiny i jej maluszków. Szczeniorki we wtorek skończą 5 tygodni i trzeba juz im szukać domku, bo buda to nie jest miejsce dla takich maluchów, jeszcze o tej porze roku.:shake:

Niestety wysiadła mi bateria w aparacie i tylko takie zdązyłam zrobić.

Posted

Mam jeszcze fotki Dudzi, jest naprawdę prześliczna, ciekawie umaszczona, no i bardzo milutka.

Bilbo:nono:

I jeszcze Miodzia

Mag.do, proszę , wstaw te nowe zdjęcia Dudzi i może Miodzi też.:lol:

Posted

Szukamy b.pilnie domków dla trzech maleńkich 3 -tyg. szczeniaczków po maluteńkiej sunieczce.
Gem zrobił im zdjęcia, ale jeszcze ich nie widzę:roll:.
To jest mamuśka:lol:

Sunieczka nie może karmić szczeniaczków, musiały zostac oddzielone. Wet powiedział,że gdyby nie nasza interwencja, to mogłaby nie przeżyć.
Jest teraz pod naszą opieką, ale niestety będzie musiała wrócić do tej kobiety. Ona twierdzi,że dbała o sunię , ale ma ją dopiero 1,5 mies. , a sunia trafiła do niej w bardzo złym stanie.
U tej kobiety zostały szczeniaki, my kupiliśmy karmę dla nich, szczeniaczki bardzo ładnie już samodzielnie jedzą.
Trzeba je jak najszybciej stamtąd zabrać, bo ona ma zamiar wydać je na wieś. A to są maciupeńkie,śliczne pieseczki i szkoda je na wieś do budy!:placz:
Gem bardzo prosimy o fotki maluchów!:razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...