DuDziaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Jak dla mnie Felcia jest rezolutniejsza a obie bez obrazy wygladaja jak szczurki :evil_lol: One sa wielkosci naszych dzialkowach szczorkow :cool1: chyba ze juz ich tam niema :eviltong:
erka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Chyba nikt nie wie, że u nas takie piękne szczeniorki:-(
Rudzia-Bianca Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ops hops hops do góry , nie ma to jak szczeniak z Kielc :) najlepsze szczeniaki z dowozem i gwarncją :) :loveu: domki znajdować się szybciutko
DuDziaczek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 DZIS NA PARADZIE DO NOWEGO DOMKU POSZLA MELA :loveu: A na szczenoirka ktory ma Dt u Erki sa 2 namiary :lol:
erka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Tak Mela tylko dzisiaj znalazła domek na tej "paradzie". Co prawda była jeszcze pani zainteresowana Dinusiem , ale jeszcze muszę sprawdzić to miejsce, no i Dinuś dzisiaj znowu kiepsko jadł, więc mogę go oddać , jak będzie w pełni formy. A wogóle , to Dinuś wzbudzał ogólny zachwyt, podobał sie bardzo:loveu:.
DuDziaczek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 A Pani ania bardzo sie do neigo przywiazala.... :loveu:
andzia69 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 co ze zdjęciami jamniczki????? byl ktoś u niej????
DuDziaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cholerka nie mama na nic czasu nie wiem jak to bedzie :shake: Mialam ic w tenweek ale ta nieudana parada... :shake:
mag.da Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Dobrze, że chociaż Meli się udało :multi:
erka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Fago wczoraj pojechała do nowego domku !:multi::multi::multi: W tym zamieszaniu z paradą wogóle zapomniałam podzielić się tą radosną wiadomością:oops:. A zawiozła ją do Warszawy Misiek2003, która jak zwykle jest niezawodna. Bardzo pięknie dziękujemy!!!:Rose::modla::buzi::buzi: Czy mag.do , bardzo proszę zdejmij ja z pierwszego, no i trzeba ja tez pozdejmowac z ogłoszeń:lol:. Jest też szansa ,że Rita pojedzie do Krakowa w czwartek. Przyszli właściciele maja przyjechac po nią, ale dopiero jak to się stanie faktem, to będziemy ją zdejmowac.;)
DuDziaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 O..... to dobrz domek ze sie po sunie wzbiera sam :lol:
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 same dobre wiadomości :) super ze Fago ma domek, bidulka długo na niego czekała :multi::multi:
weszka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cioteczki nie wiem czy o tym wiecie. Pod adresem http://www.eukanuba-eu.com/DNA/pl/pl/ można zamówić bezpłatną wyprawkę dla szczeniaka. Może się przydać!
erka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Dzięki weszko , wysłałam, ale nie dostałam potwierdzenia, więc nie wiem, czy coś z tego będzie:roll:.
erka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Dostałam zapytanie o szczeniaczki o imionach Pręgusek i Leonek. Nie wiecie skąd one są , bo to nie nasze psiaki. Czy może Starachowice?
DuDziaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ostatnio chyba Leonek byl w starachowicach :eviltong: Erko nie przejmuj sie ja dostalam z sagi ogloszenia zapytanie o Pixie!!!! Niewiem jak Ci ludzie to robia :crazyeye:
Guest Kassie Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Podnoszę psiaczki :loveu: Chciałabym Wam pomóż,ale nie mam za bardzo jak,bo mam tylko 14 lat... :-( Ale zrobiłam alias do wątku :cool3: Teraz na ten wątek można wchodzić wpisując http://www.szczeniaczki.go.pl :cool3: Może do ogłoszeń się przyda,albo coś...
erka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Dzięki Kassie, oczywiście sie przyda:loveu:. A co do wieku, to jesteś rówieśniczką Dudziaczka;) i jak najbardziej możesz pomóc, podnosząc czsami nasze kieleckie wątki:lol:. Jakbyś też wiedziała o jakimś dobrym domu dla psiaka lub kotka, to tez daj znać.:razz:
mag.da Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Asiuniap szuka suni ratlerki do dobrego domu w Warszawie. Wstawiłam tam Felę, ale potrzebne lepsze zdjęcia - na stojąco. Pani chce sunię jak najmniejszą, najlepiej do 3 kg. Wiadomo, jak zapowiada się Fela? Erko, jeśli jesteś w stanie coś więcej powiedzieć, to tu jest wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7701646#post7701646
erka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Nie mam niestety zdjęć na stojąco, a szkoda, przeciez można było zrobic na paradzie:shake:. I nie wiem, kiedy mi sie uda zrobic, chyba ,że ewelinka_m by mogła:roll:.
DuDziaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Gdzie tam ja na stojaco miezyc ona jak stanie to jest moze jak moja dlon na dlugosc :evil_lol:
ewelinka_m Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='erka']Nie mam niestety zdjęć na stojąco, a szkoda, przeciez można było zrobic na paradzie:shake:. I nie wiem, kiedy mi sie uda zrobic, chyba ,że ewelinka_m by mogła:roll:. maluszka mam samą główkę :shake: zrobiłam na paradzie jakoś przypadkiem na telefonie mam też jak Patrycja trzyma malucha zaraz zgram, a narazie jestem bez aparatu :shake: siostra na wycieczkę wzięła ale nie długo powróci ;) (chyba jutro nie jestem pewna:oops:)
Recommended Posts