Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

Jak dla mnie Felcia jest rezolutniejsza a obie bez obrazy wygladaja jak szczurki :evil_lol:
One sa wielkosci naszych dzialkowach szczorkow :cool1: chyba ze juz ich tam niema :eviltong:

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Mela tylko dzisiaj znalazła domek na tej "paradzie".
Co prawda była jeszcze pani zainteresowana Dinusiem , ale jeszcze muszę sprawdzić to miejsce, no i Dinuś dzisiaj znowu kiepsko jadł, więc mogę go oddać , jak będzie w pełni formy.

A wogóle , to Dinuś wzbudzał ogólny zachwyt, podobał sie bardzo:loveu:.

Posted

Fago wczoraj pojechała do nowego domku !:multi::multi::multi:
W tym zamieszaniu z paradą wogóle zapomniałam podzielić się tą radosną wiadomością:oops:.

A zawiozła ją do Warszawy Misiek2003, która jak zwykle jest niezawodna. Bardzo pięknie dziękujemy!!!:Rose::modla::buzi::buzi:

Czy mag.do , bardzo proszę zdejmij ja z pierwszego, no i trzeba ja tez pozdejmowac z ogłoszeń:lol:.

Jest też szansa ,że Rita pojedzie do Krakowa w czwartek. Przyszli właściciele maja przyjechac po nią, ale dopiero jak to się stanie faktem, to będziemy ją zdejmowac.;)

Posted

Dostałam zapytanie o szczeniaczki o imionach Pręgusek i Leonek. Nie wiecie skąd one są , bo to nie nasze psiaki. Czy może Starachowice?

Guest Kassie
Posted

Podnoszę psiaczki :loveu:

Chciałabym Wam pomóż,ale nie mam za bardzo jak,bo mam tylko 14 lat... :-(

Ale zrobiłam alias do wątku :cool3: Teraz na ten wątek można wchodzić wpisując http://www.szczeniaczki.go.pl :cool3: Może do ogłoszeń się przyda,albo coś...

Posted

Dzięki Kassie, oczywiście sie przyda:loveu:. A co do wieku, to jesteś rówieśniczką Dudziaczka;) i jak najbardziej możesz pomóc, podnosząc czsami nasze kieleckie wątki:lol:.
Jakbyś też wiedziała o jakimś dobrym domu dla psiaka lub kotka, to tez daj znać.:razz:

Posted

Nie mam niestety zdjęć na stojąco, a szkoda, przeciez można było zrobic na paradzie:shake:. I nie wiem, kiedy mi sie uda zrobic, chyba ,że ewelinka_m by mogła:roll:.

Posted

[quote name='erka']Nie mam niestety zdjęć na stojąco, a szkoda, przeciez można było zrobic na paradzie:shake:. I nie wiem, kiedy mi sie uda zrobic, chyba ,że ewelinka_m by mogła:roll:.
maluszka mam samą główkę :shake: zrobiłam na paradzie jakoś przypadkiem
na telefonie mam też jak Patrycja trzyma malucha zaraz zgram, a narazie jestem bez aparatu :shake: siostra na wycieczkę wzięła ale nie długo powróci ;) (chyba jutro nie jestem pewna:oops:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...