Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
Mini pojechala i...nie ma jej kto odebrać w Warszawie - ponoć dopiero jutro:placz::placz::placz::placz::placz: co robić?????!!!!!!

Spokojnie, Mini jest u mnie, dojechała spokojnie z Kielc. Teraz już jest po spacerze, wystraszona jak nieboskie stworzenie, ale zaopiekowana. U mnie poczeka na swoją nową panią, jak długo trzeba będzie. Jest taka słodka i kiedy zapomina, że należy się bać, widać, że to baaardzo rezolutny piesek :)

Posted

Perfetia napisał(a):
Spokojnie, Mini jest u mnie, dojechała spokojnie z Kielc. Teraz już jest po spacerze, wystraszona jak nieboskie stworzenie, ale zaopiekowana. U mnie poczeka na swoją nową panią, jak długo trzeba będzie. Jest taka słodka i kiedy zapomina, że należy się bać, widać, że to baaardzo rezolutny piesek :)

Super ,że Mini trafiła w tej trudnej sutuacji w dobre ręce, miejmy nadzieję,że wszystko skończy się pomyślnie:buzi:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Perfirtia mini to niesamowicie kochany piesek ale dosc nieufny...
a jak sie zachowywala na spcerze :cool3:

Jak prawdzwie nieufny pies- na początku stanowczo odmówiła jakiegokolwiek chodzenia :) Potem wykombinowała, że skoro moje psisko się rusza, a tłuste jest i wygląda na zadowolone, to może odbycie spaceru okaże się być dobrym biznesem. Spryciara :) ale utrzymuje dystans cały czas. Teraz na wszelki wypadek schowała się w łazience, ma tam wodę, jedzonko, posłanko, a ja w związku z tym dzisiaj mam dzień dziecka - nie można przecież psa stresować prysznicem :) :) :)

Posted

HiHi oj ja pamietam jak jej obrozke z ewelinkom i sagom zakladalysmy prawdziwa maakra :-o
Widac teraz w mieszkanku inaczej sie zachowuje :roll:
Ale ona jest naprawde sliczne hehe pomyslec ze jeszcze dzis ja widzialam a ona juz tak daleko :cool3:
Bardzio dziekujemy za wziecie jeje do czasu odebrania przez pania :loveu::loveu:
gdyby nie Ty to niewiem co by z nia bylo :loveu::loveu:

Posted

całe szczęście...Mini jest faktycznie wystraszonym dzieciakiem - chcialam ją wysikac przed podroza, ale nie bylo mowy - schowala sie pod auto i tylko się modlilam coby obroza nie byla za lekko zapieta, zeby mi się nie wykmyknela

Posted

mocno zapięta obroża to niestety u niej obecnie podstawa.. A ja optymistycznie po przyjściu do domu ze spaceru zdjęłam, żeby piesek miał wygodnie.. jeżeli zakładanie obroży to taki hardcore to jutro będzie ciekawy dzień :)

Posted

:oops: troszke zle to napisalam :eviltong::oops:
w sumie zakladanieobrozy to nie az taki harcore mialam na myli to co bylo potem jak ja na ziemie kladlam no naprawde jak dzicz :shake:
hehe jutrzejszego dnia z gory gratuluje :evil_lol:

Posted

Nie rozumiem tych ludzi chcą psa? Załatwia się im transport, a oni nie mogą odebrac psa! Ja rozumiem, że coś może wypaść, ale.....
Nie dość, że za darmo to jescze najlepiej z wyprawką!

Posted

trzeba koniecznie zrobić zdjęcia jamnisi...maluszkom pewnie się nie zrobi:-( trzeba już zacząć szukać jej domu bo ją zima zastanie z malymi w tej budzie:shake::shake::shake:

Posted

Mialam telefon w sprawei psiakow od Erki :cool3:
Ze skarzyska kamiennej ci ludzie niedowidza jak sie podaje erki numer!!!! :angryy:
i szperaja w ustawieniach i znajduja moj... :shake:

Posted

Koral od niedzieli w nowym domu, w Krakowie :multi:.
Wspaniały dom, takich w swojej karierze znalazłam tylko 3. Odpowiedzialni, doświadczeni ludzie, wielki ogród, 4 dzieci (grzeczne, nie męczą zwierząt). Niedługo mają przysłać zdjęcia.

Życzę wszystkim bezdomnym psom tylko takich domów :p.

Posted

[quote name='Potter']Koral od niedzieli w nowym domu, w Krakowie :multi:.
Wspaniały dom, takich w swojej karierze znalazłam tylko 3. Odpowiedzialni, doświadczeni ludzie, wielki ogród, 4 dzieci (grzeczne, nie męczą zwierząt). Niedługo mają przysłać zdjęcia.

Życzę wszystkim bezdomnym psom tylko takich domów :p.[/quote]
:multi::multi: bardzo się cieszę, że aż tak mu się poszczęściło :loveu:
więcej więcej takich domków!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...