saga_86 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 No to ładnie, jeszcze Mini:shake:No to gdzie wylądowała w końcu? http://34621.www.blox.pl/html czekoaldki są na krakowskich zwierzakach http://www.gumtree.pl/cgi-bin/add_posting.pl na gumtree i juz sie robią na hittdogu
andzia69 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 saga_86 napisał(a):No to ładnie, jeszcze Mini:shake:No to gdzie wylądowała w końcu? http://34621.www.blox.pl/html czekoaldki są na krakowskich zwierzakach http://www.gumtree.pl/cgi-bin/add_posting.pl na gumtree i juz sie robią na hittdogu nie wiem - Mini wyjechała z Kielc ok. 19...
Perfetia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 andzia69 napisał(a):Mini pojechala i...nie ma jej kto odebrać w Warszawie - ponoć dopiero jutro:placz::placz::placz::placz::placz: co robić?????!!!!!! Spokojnie, Mini jest u mnie, dojechała spokojnie z Kielc. Teraz już jest po spacerze, wystraszona jak nieboskie stworzenie, ale zaopiekowana. U mnie poczeka na swoją nową panią, jak długo trzeba będzie. Jest taka słodka i kiedy zapomina, że należy się bać, widać, że to baaardzo rezolutny piesek :)
DuDziaczek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Perfirtia mini to niesamowicie kochany piesek ale dosc nieufny... a jak sie zachowywala na spcerze :cool3:
betel Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Perfetia napisał(a):Spokojnie, Mini jest u mnie, dojechała spokojnie z Kielc. Teraz już jest po spacerze, wystraszona jak nieboskie stworzenie, ale zaopiekowana. U mnie poczeka na swoją nową panią, jak długo trzeba będzie. Jest taka słodka i kiedy zapomina, że należy się bać, widać, że to baaardzo rezolutny piesek :) Super ,że Mini trafiła w tej trudnej sutuacji w dobre ręce, miejmy nadzieję,że wszystko skończy się pomyślnie:buzi:
Perfetia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 DuDziaczek napisał(a):Perfirtia mini to niesamowicie kochany piesek ale dosc nieufny... a jak sie zachowywala na spcerze :cool3: Jak prawdzwie nieufny pies- na początku stanowczo odmówiła jakiegokolwiek chodzenia :) Potem wykombinowała, że skoro moje psisko się rusza, a tłuste jest i wygląda na zadowolone, to może odbycie spaceru okaże się być dobrym biznesem. Spryciara :) ale utrzymuje dystans cały czas. Teraz na wszelki wypadek schowała się w łazience, ma tam wodę, jedzonko, posłanko, a ja w związku z tym dzisiaj mam dzień dziecka - nie można przecież psa stresować prysznicem :) :) :)
DuDziaczek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 HiHi oj ja pamietam jak jej obrozke z ewelinkom i sagom zakladalysmy prawdziwa maakra :-o Widac teraz w mieszkanku inaczej sie zachowuje :roll: Ale ona jest naprawde sliczne hehe pomyslec ze jeszcze dzis ja widzialam a ona juz tak daleko :cool3: Bardzio dziekujemy za wziecie jeje do czasu odebrania przez pania :loveu::loveu: gdyby nie Ty to niewiem co by z nia bylo :loveu::loveu:
andzia69 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 całe szczęście...Mini jest faktycznie wystraszonym dzieciakiem - chcialam ją wysikac przed podroza, ale nie bylo mowy - schowala sie pod auto i tylko się modlilam coby obroza nie byla za lekko zapieta, zeby mi się nie wykmyknela
Perfetia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 mocno zapięta obroża to niestety u niej obecnie podstawa.. A ja optymistycznie po przyjściu do domu ze spaceru zdjęłam, żeby piesek miał wygodnie.. jeżeli zakładanie obroży to taki hardcore to jutro będzie ciekawy dzień :)
DuDziaczek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 :oops: troszke zle to napisalam :eviltong::oops: w sumie zakladanieobrozy to nie az taki harcore mialam na myli to co bylo potem jak ja na ziemie kladlam no naprawde jak dzicz :shake: hehe jutrzejszego dnia z gory gratuluje :evil_lol:
DuDziaczek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Dla tej nieufnej naszej mini to chyba najlepsze szelki by byly :roll:
andzia69 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 i co teraz z Mini będzie....szukamy transportu z powrotem????:shake:
kika22 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Nie rozumiem tych ludzi chcą psa? Załatwia się im transport, a oni nie mogą odebrac psa! Ja rozumiem, że coś może wypaść, ale..... Nie dość, że za darmo to jescze najlepiej z wyprawką!
DuDziaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 dlatego betel dobrzemowi... bo sa ludzie ktorzy naprade niemoga po psa przyjechac a sa tacy ktorym sie dupska nie chjce ruszyc :shake:
andzia69 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 trzeba koniecznie zrobić zdjęcia jamnisi...maluszkom pewnie się nie zrobi:-( trzeba już zacząć szukać jej domu bo ją zima zastanie z malymi w tej budzie:shake::shake::shake:
DuDziaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 najpozniej w sobote jeje zrobie :roll:
Rudzia-Bianca Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 hops do góry, domki szybko znajdować się , maluszki czekają .
DuDziaczek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Mialam telefon w sprawei psiakow od Erki :cool3: Ze skarzyska kamiennej ci ludzie niedowidza jak sie podaje erki numer!!!! :angryy: i szperaja w ustawieniach i znajduja moj... :shake:
Potter Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Koral od niedzieli w nowym domu, w Krakowie :multi:. Wspaniały dom, takich w swojej karierze znalazłam tylko 3. Odpowiedzialni, doświadczeni ludzie, wielki ogród, 4 dzieci (grzeczne, nie męczą zwierząt). Niedługo mają przysłać zdjęcia. Życzę wszystkim bezdomnym psom tylko takich domów :p.
DuDziaczek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 !!!! :multi: !!!! udalo sie psiakowi :cool3:
ewelinka_m Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Potter']Koral od niedzieli w nowym domu, w Krakowie :multi:. Wspaniały dom, takich w swojej karierze znalazłam tylko 3. Odpowiedzialni, doświadczeni ludzie, wielki ogród, 4 dzieci (grzeczne, nie męczą zwierząt). Niedługo mają przysłać zdjęcia. Życzę wszystkim bezdomnym psom tylko takich domów :p.[/quote] :multi::multi: bardzo się cieszę, że aż tak mu się poszczęściło :loveu: więcej więcej takich domków!
DuDziaczek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 kucze ale straszny zastoj ejst...!!! Erko napisz choc jak te Twojemaluchy:roll:
Rudzia-Bianca Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 jak dobrze przeczytać że jakiś maluch znalazł kochający dom :multi::multi:
Recommended Posts