Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydrukowalam zdjecie " szczeniat dzikiej suni " i zawiozlam ( z kilkoma innymi ) pani, ktora potrzebuje mlodego pieska.
Psiak bylby w gospodarstwie, ale nie na lancuchu.
Pani ma juz jedna stara bardzo sunie.
To szanujaca zwierzeta rodzina, dbajaca o nie.
Psiak mialby tam luz, ciepla budke i naprawde troskliwa opieke.
Ale musze poczekac, na ktorego szczeniorka sie zdecyduje.

Posted

ZuziaM, bardzo Ci dziekuję, ale jeśli chodzi o szczeniorki dzikiej, to jeden juz ma dom, drugiego będa oglądac dzisiaj i zdecydują, natomiast ja nie chciałabym go wydać do budy, tym bardziej,że idzie zima , a to przecież straszny maluszek jeszcze.
Ale może ta pani wzięłaby juz większego psa, po co jej szczeniak?:roll: Przeciez żaden szczeniak nie nadaje sie od razu do budy, powinien byc przy człowieku.

Posted

erka napisał(a):
natomiast ja nie chciałabym go wydać do budy, tym bardziej,że idzie zima , a to przecież straszny maluszek jeszcze.

Piszac o cieplej budce nie mialam na mysli juz natychmiast, ze trafi do budy.
Brat tej pani ma wlasnie w tej chwili tez szczeniaczka i drugiego doroslego psa mieszkajacego w budzie. ale maluch mieszka na razie w domu, a w ciagu dnia swobodnie wychodzi na dwor.

Posted

Niestety z czekoladowego szczeniaczka zrezygnowali, fatalnie:angryy:. Musze je treaz oba zabrać do domu, nawet nie mam jak, bo nie zabiorę sie z nimi autobusem, może DuDziaczek mi pomoże.
Na działce nie moga zosatć, bo suka ucieka przed nimi do lasu, a one za nią, już dwa razy dzisiaj je musiałam szukać.

Jak wyląduje z nimi na wycieraczce, to przyjmie mnie ktoś na nocleg?:cool3:

Posted

erko hehe i pojechalam :cool3:
Ale slodziutkie te malenstwa :loveu: ciekawe czy cos wyniknie z aptekowego domku... :roll: a dla nie wtajemniczonych napisze erka bo mi paluchy odpadaja a jutro do szkoly :angryy:

Posted

Erka nie mogę sie napatrzeć na zdjęcia czekoladowych maluszków:lol:Tęsknię juz troche do atomstery fartuszków;)Szkoda,że my nie możemy mieć zajęć z takimi czekoladkami:p

Posted

Maluchy już u mnie , jakoś burza na razie zażegnana:cool3:.
DuDziaczek przyjechała do mnie do pracy i pomogła mi je zabrać:loveu:, nie dałabym rady sama, bo strasznie ciężkie kluchy:p.
Już w autobusie wzbudzały zachwyt, a później musiałam po drodze wejśc do apteki. I tu wszystkie panie zza lady wybiegły żeby podziwiać piękności:loveu:. I może zaowocuje to domkiem dla czekoladkowego, pani mgr była już prawie zdecydowana, ale musi to omówić z mężem i jutro da odpowiedź. Na razie się nie ciesze, bo wiadomo, jak to bywa z tymi mężami, ale zobaczymy.
W każdym razie sa tak piekne,że bez trudu znajdzie się domek.
A ten drugi, mój ulubieniec, biało-brązowy, jedzie w niedzielę z Sagą_86.
:loveu:
Moje sunie przyjęły szczeniorki bardzo dobrze, Tunia troszeńkę na początku powarkiwała, ale teraz już się z nimi bawi, a one szukaja u niej cyca:lol:.
Odrobaczyłam je jeszcze raz, bo co prawda robiłam to kilka dni temu, ale zauważyłam,że jeden pokasłuje tak trochę , jak przy robalach.

Posted

Ciocia supergoga obiecuje,że będzie pamiętać o Fago:razz:
Namierzyłam,ze ma kilku chętnych na suczki szczeniaki a u sieie samych facetów;) A ja wierzę mocno w skutecznosć supergogi:cool3:

Posted

Erka jest w rozpaczy- z obu domków dla szczeniaków chyba nici:shake:
Farmaceutka jednak odmówiła, a domek w Lublinie coś kręci:roll:
Erka ma teraz swoją Gabi i na tymczasie Tunię i dwa szczeniaKI:shake:
A miało byc tak pięknie:placz:

Posted

saga_86 napisał(a):
Erka jest w rozpaczy- z obu domków dla szczeniaków chyba nici:shake:
Farmaceutka jednak odmówiła, a domek w Lublinie coś kręci:roll:
Erka ma teraz swoją Gabi i na tymczasie Tunię i dwa szczeniaKI:shake:
A miało byc tak pięknie:placz:

szlag by to:angryy:

a one mają swoj wątek????? moze łatwiej by było?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...