DuDziaczek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Potter to napisz do jednego z domkow tzn wyslij im zdjecia kaja i powiedz ze to nowe zdjecia koralka :cool3:
Gem Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 halbina napisał(a):no to dzięki Bogu! jest bezpieczny! a domek na pewno się znajdzie dla takiej ślicznoty... sama już chciałąm deklarować dom tymczasowy... :lol: Kieleckie kociaki bardzo potrzebują domków tymczasowych :) Tu jest wątek ogólny: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=61412&highlight=, a tu chyba najbardziej potrzebująca pomocy Igraszka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66045&highlight= Jeśli możesz pomóc, to będziemy bardzo wdzięczni. Może któryś z tych?
halbina Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 niestety, nie w tej chwili... jutro przyjadą do mnie kociaki z Bielska Białej... :roll:
Gem Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 halbina napisał(a):niestety, nie w tej chwili... jutro przyjadą do mnie kociaki z Bielska Białej... :roll: Szkoda :( Niemniej jednak pamiętaj o nas :cool3:
erka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Jest dom dla Mini w Warszawie:loveu:! SZUKAMY TRANSPORTU!!!
weszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 No przynajmniej widzę dobre wieści!!! Właśnie czytałam na transportowym że jayo wraca w sobotę z Krakowa do W-wy to może by zabrała Mini?
Gem Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Skoro jest domek dla Mini, to może mógłbym przywieźć Dudzię z Korzecka? Ona jest w fatalnej sytuacji, koczuje przy ruchliwej drodze! Poza tym to młoda suczka, zapewne niedługo dostanie cieczki i będziemy mieć znacznie większy problem.
halbina Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Bardzo się cieszę! Widzę, że małą woli grzać doopkę w swoim domku, a nie u mnie na tymczasie... :lol: nie dziwię się... :evil_lol: Kociaki z Bielska przyjadą do mnie za tydzień... Są w lecznicy, chore... nie mogę więc ryzykować, że i Wasze kociaki mogłyby coś złapać... Takie z nich pięknotki! Dumam nad tym przystojniakiem po supertacie... :roll:
Rudzia-Bianca Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 no domki szybciutko zgłaszać się po śliczności .
erka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Halbina nie masz juz co dumać:razz:, bo syneczki Dingusiowe mają już domki, jeden na 100%/ jedzie w niedzielę do Lublina/ , a drugi na 90%.:multi::multi::multi:.
DuDziaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Wspaniale!! Wiesci sa super... Erko a co z Dudzia.., :roll: Miejsce suczki szczeniaka nie jest na wsi prz ruchliwej drodze :placz:
halbina Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 erka napisał(a):Halbina nie masz juz co dumać:razz:, bo syneczki Dingusiowe mają już domki, jeden na 100%/ jedzie w niedzielę do Lublina/ , a drugi na 90%.:multi::multi::multi:. no tak... co zaczynam deklarować pomoc, to znajduje się domek... :evil_lol:
Fiona.22 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 halbina napisał(a):no tak... co zaczynam deklarować pomoc, to znajduje się domek... :evil_lol: Halbina to może weź pod swoje skrzydła Ingrid z mojego podpisu. Ona już bardzo długo czeka na domek...
halbina Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 niestety, deklarować na poważnie mogę tylko tymczas dla szczeniaków... mój pies jest zbyt nieobliczalny, kiedy czuje się zazdrosny lub zagrożony w swojej dominacji... a mam jeszcze sukę, więc... tylko szczeniaki...
DuDziaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 :-( Szkoda.... hm... nie wiem co erka o tym mysli ale moze moglaby byc to Fago nasz kochana w sumie ona na dzialce juz sporo siedzi i jakos domku nie widac :angryy: Albo sawcia lub poki ale to juz raczej mlode suczki wiec tylko fago wchodzi w gre :roll:
Fiona.22 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 halbina napisał(a):niestety, deklarować na poważnie mogę tylko tymczas dla szczeniaków... mój pies jest zbyt nieobliczalny, kiedy czuje się zazdrosny lub zagrożony w swojej dominacji... a mam jeszcze sukę, więc... tylko szczeniaki... ...raczej mi chodziło o to że kiedy deklarujesz chęc pomocy domek się znajduje...może tak bez zobiowiązań sie zadeklarujesz tylko po to, zeby domek na drugi dzień się odezwał...:cool3:
halbina Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Tak to mogę... :evil_lol: bardzo poważnie rozważam domek tymczasowy dla Twojej psinki z podpisu... :loveu:
andzia69 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 halbina napisał(a):Tak to mogę... :evil_lol: bardzo poważnie rozważam domek tymczasowy dla Twojej psinki z podpisu... :loveu: a której psinki - bo som 2?
halbina Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 a tej, która bardziej potrzebuje miłości... a teraz kombinuj... :evil_lol:
andzia69 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 halbina napisał(a):a tej, która bardziej potrzebuje miłości... a teraz kombinuj... :evil_lol: aaaa:hmmmm::hmmmm::hmmmm:
halbina Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84826 a tego malucha biorę na prawdziwy tymczas... :roll:
erka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Dzisiaj przeżyłam chwile grozy, kiedy poszłam o 15 na działkę ,a szczeniaczków nie było:crazyeye:. NIgdy do tej pory nie oddalały się tak daleko od budy:shake:. Biegałam w panice dookoło , nawoływałam, pojawiła się suka, ale szczeniorów nie było. Już czarne myśli mi się kłębiły,że z pewnością ktoś je ukradł i akurat wtedy, kiedy mają miec domki:mad:. Ale pobiegłam jeszcze w inną stronę działki i wyłoniły się skądś zaspane :eviltong:, małpiszony wędrują już dosyć daleko. Boję się tylko,żeby nie poszły nad ten basen, bo tam są betonowe , pochyłe brzegi, po których mogły by się zsunąć. Ale mam nadzieję,że nic im się nie stanie i dotrwają do soboty, wtedy je zabiorę:lol:. Reszta szczeniorków troszkę podrośniętych jeszcze czeka.:roll:
weszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Jutro już całe szczęście piątek i do soboty coraz bliżej!
Rudzia-Bianca Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 no nareszcie jakieś maluchy idą do domku :multi:, ale wcale się nie dziwie bo są przepiękne :) trzymamy z Bianką za pozostałe śliczności .
Recommended Posts