Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
no to dzięki Bogu! jest bezpieczny! a domek na pewno się znajdzie dla takiej ślicznoty... sama już chciałąm deklarować dom tymczasowy... :lol:

Kieleckie kociaki bardzo potrzebują domków tymczasowych :) Tu jest wątek ogólny: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=61412&highlight=, a tu chyba najbardziej potrzebująca pomocy Igraszka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66045&highlight=
Jeśli możesz pomóc, to będziemy bardzo wdzięczni.

Może któryś z tych?

Posted

halbina napisał(a):
niestety, nie w tej chwili... jutro przyjadą do mnie kociaki z Bielska Białej... :roll:

Szkoda :( Niemniej jednak pamiętaj o nas :cool3:

Posted

Skoro jest domek dla Mini, to może mógłbym przywieźć Dudzię z Korzecka? Ona jest w fatalnej sytuacji, koczuje przy ruchliwej drodze! Poza tym to młoda suczka, zapewne niedługo dostanie cieczki i będziemy mieć znacznie większy problem.

Posted

Bardzo się cieszę! Widzę, że małą woli grzać doopkę w swoim domku, a nie u mnie na tymczasie... :lol: nie dziwię się... :evil_lol:
Kociaki z Bielska przyjadą do mnie za tydzień... Są w lecznicy, chore... nie mogę więc ryzykować, że i Wasze kociaki mogłyby coś złapać... Takie z nich pięknotki!
Dumam nad tym przystojniakiem po supertacie... :roll:

Posted

Halbina nie masz juz co dumać:razz:, bo syneczki Dingusiowe mają już domki, jeden na 100%/ jedzie w niedzielę do Lublina/ , a drugi na 90%.:multi::multi::multi:.

Posted

erka napisał(a):
Halbina nie masz juz co dumać:razz:, bo syneczki Dingusiowe mają już domki, jeden na 100%/ jedzie w niedzielę do Lublina/ , a drugi na 90%.:multi::multi::multi:.

no tak... co zaczynam deklarować pomoc, to znajduje się domek... :evil_lol:

Posted

halbina napisał(a):
no tak... co zaczynam deklarować pomoc, to znajduje się domek... :evil_lol:

Halbina to może weź pod swoje skrzydła Ingrid z mojego podpisu. Ona już bardzo długo czeka na domek...

Posted

niestety, deklarować na poważnie mogę tylko tymczas dla szczeniaków... mój pies jest zbyt nieobliczalny, kiedy czuje się zazdrosny lub zagrożony w swojej dominacji... a mam jeszcze sukę, więc... tylko szczeniaki...

Posted

:-( Szkoda.... hm... nie wiem co erka o tym mysli ale moze moglaby byc to Fago nasz kochana w sumie ona na dzialce juz sporo siedzi i jakos domku nie widac :angryy:
Albo sawcia lub poki ale to juz raczej mlode suczki wiec tylko fago wchodzi w gre :roll:

Posted

halbina napisał(a):
niestety, deklarować na poważnie mogę tylko tymczas dla szczeniaków... mój pies jest zbyt nieobliczalny, kiedy czuje się zazdrosny lub zagrożony w swojej dominacji... a mam jeszcze sukę, więc... tylko szczeniaki...

...raczej mi chodziło o to że kiedy deklarujesz chęc pomocy domek się znajduje...może tak bez zobiowiązań sie zadeklarujesz tylko po to, zeby domek na drugi dzień się odezwał...:cool3:

Posted

Dzisiaj przeżyłam chwile grozy, kiedy poszłam o 15 na działkę ,a szczeniaczków nie było:crazyeye:. NIgdy do tej pory nie oddalały się tak daleko od budy:shake:. Biegałam w panice dookoło , nawoływałam, pojawiła się suka, ale szczeniorów nie było. Już czarne myśli mi się kłębiły,że z pewnością ktoś je ukradł i akurat wtedy, kiedy mają miec domki:mad:. Ale pobiegłam jeszcze w inną stronę działki i wyłoniły się skądś zaspane :eviltong:, małpiszony wędrują już dosyć daleko. Boję się tylko,żeby nie poszły nad ten basen, bo tam są betonowe , pochyłe brzegi, po których mogły by się zsunąć.
Ale mam nadzieję,że nic im się nie stanie i dotrwają do soboty, wtedy je zabiorę:lol:.

Reszta szczeniorków troszkę podrośniętych jeszcze czeka.:roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...