erka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Mag.do, proszę umieść te najnowsze zdjęcia szczeniorków w pierwszym poście. :lol: Betel, może też zmienić ten banerek z nimi, bo tu sa ładniejsze:lol:.
erka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Podnoszę szceniorki na dobranoc i przypominam ,że śliczny kocurek też jeszcze nie ma domku:shake:.
erka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Weszko, co z tego,że obłędne, jak chętnych nie widać:placz:.
erka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Szczeniaczki Dzikiej z dnia na dzień coraz bardziej rezolutne, rozrabiaja juz jak pijane zające.:evil_lol: Boję się o nie, bo juz nie chcą usiedzieć na miejscu, tylko lecą za suką do lasu, przedzierają sie przez chaszcze. Na mój widok radość ogromna, szarpią za rękawy, spodnie, nie mogę się opędzić, bo chcą biec za mną. Są prześliczne i przekochane. Ząbki jak igiełeczki, więc suka juz wogóle z nimi nie siedzi. W tygodniu karmię je co najmniej dwa razy, chciaż przydałałoby się częściej, ale w weekend jestem w stanie tylko raz dać im jeść. Nie można im nic zostawić, bo suka natychmiast zjada. Chciałabym już w tym tygodniu je wydać. Nad tym czekoladowym ktoś juz się zastanawia, zostaje więc wierna kopia Dingusia- biało-rudy.:loveu:
halbina Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Obłędne!... Kocurek też ślicznota! ma przedłużony włos? macie inne zdjęcia, gdzie widać całego?
erka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Tak, kocurek z dłuższym włosem , nie mogę na niego patrzeć, bo najchętniej bym go zabrała, ale jeszcze resztki rozumu się tlą...:cool3:
halbina Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 a gdzież on jest? na działakach? w schronie?
manforte Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Prześliczne szczeniaczki i kocurek czekają na swoje domki.
erka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Halbina , kocurek jest w DT, ja nie mogę patrzeć na niego, nie dlatego,że jest mu źle, tylko dlatego,że jest taki piękny:razz::diabloti:. Przepiękne kieleckie szczeniaczki dalej czekają!!!
halbina Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 no to dzięki Bogu! jest bezpieczny! a domek na pewno się znajdzie dla takiej ślicznoty... sama już chciałąm deklarować dom tymczasowy... :lol:
betel Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Dodałam tą ostatnia fotkę małych dzikusków do ich Allegro. Cudo!!!! A potem zerknęłam jeszczy dwie strony wstecz i musiałam wkleić kolejne :evil_lol:
betel Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 bannerek do szczeniorków z hiperłączem:lol:
erka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Dzięki betel za banerki :loveu:. Mam nadzieję,że te wszystkie wysiłki nie pójdą na marne i szczeniorki znajdą domki!
DuDziaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Erko a mi zaden banerek nie chce wejsc i to jest jeszcze gorsze... :placz:
betel Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Nie rozumiem co się dzieje , skąd ten zastój, tylu obserwujacych i zero telefonów:mad:
Potter Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 U mnie coś ruszyło, ale wolę się zanadto nie cieszyć, bo to i tak zbyt piękne, żeby miało być stałą tendencją. Nuka wczoraj pojechała do domu pod Małogoszczem, a Koral na pewno jedzie ... tylko jeszcze nie wiem gdzie, czy do Krakowa, czy do Bielska... Oba domy sprawdzone i oba uparte, że tylko Koral :roll:. Nie da się im wcisnąć żadnego innego psa. Szkoda, bo tu tyle potrzeb, a na jednego psa milion chętnych. Bez sensu...
kika22 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Potter napisał(a):Koral na pewno jedzie ... tylko jeszcze nie wiem gdzie, czy do Krakowa, czy do Bielska... Oba domy sprawdzone i oba uparte, że tylko Koral Może zrób jaką mała podmianę;)! Albo trzeba poszukać klonu!:razz:
Potter Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Najśmieszniejsze jet właśnie to, że mam klona Korala i jest nim Kajo. Są do siebie tak podobni, że czasami sama na wybiegu ich nie rozróżniam. Wysłałam zdjęcia, ale oni uparcie Koral i kwita :razz:...
Recommended Posts