Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki DuDziaczek za wątek maluszków:lol:.

Może ktoś je w końcu dojrzy.:p

Inne szczeniorki też czekają. Nie mogę się nadziwić ,że na tak piękne suczki jak Rita i Fago też nie ma chętnych:shake:.

Posted

Wklejam dzisiejsze zdjęcia Kaja - bidula już tyle u mnie siedzi :shake:, a ostatnio terrorysta Koral zaczął go tak skutecznie podgryzać, że musiałam przenieść Kaja do innego kojca.

Na tym zdjęciu jeszcze widać blizny koło oka:

Posted

Kajo i inne psiaki śliczne.! Aż dziwne:crazyeye:,że nikt nie chce pięknego i wiernego psiego przyjaciela. Podnoszę psiaki .!:dog: Maluszki hopsiać do domków !!

Posted

Rzeczywiście Fago jakoś nie ma szczęścia:-(, jej siostrzyczka, Tessi od razu znalazła dom. A przecież Fago jest jeszcze ładniejsza.

Inne piękne szczeniorki również czekają .

Posted

Niestety, dzwoniłam przed chwilą , facet powiedział, że juz nieaktualne.:shake:

Dzwoniła kobieta z Tarnowa o Fago, ale do budy i w dodatku nie maja całkowicie ogrodzonego terenu, czyli nic z tego.

Posted

Fago będzie w piątek w anonsach na Elwirę ze zdjeciem:roll:Może i cioteczki od czasu do czasu puściłyby takie ogłoszenie - koszt 3,66zł na jakiegoś psiaczka? Zdjecie psiaka jednak bardzo pomaga! Pamietam,ze właśnie dzięki takiemu ogłsozeniu dom znalazła Giza i Nigrą:cool3:

Posted

Dzisiaj zabrałam do pracy z działki szczeniorki dzikiej suni, żeby je zważyć i odrobaczyć. Były troszkę wystraszone, bo to ich pierwsza taka wyprawa.
Ale jak później odniosłam je na działkę i przyszła ich mama, to wcale nie chciały do niej iść, tylko biegły z powrotem za mną, musiałam mocno na nie nakrzyczeć i postraszyć,żeby się wróciły.
Boję się ,żeby ich ktoś z tej działki nie ukradł, bo już byli chętni, ale na wieś do budy:mad:.

A to dzisiejsze fotki piękniochów.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...