Od-Nowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 a przepraszam!! przez ten zepsuty monitor nic nie widze na zdjeciu nad Dingusiem! czarny prostokąt :cool3:
ewelinka_m Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 DuDziaczek napisał(a):Ewelinka fago ma tylko tyle tych zdjec :crazyeye: :roll: też się zdziwiłam troszkę mało, ale się dorobi więcej :razz: Od-Nowa mama to ta przy miseczce, maluchy są śliczne, przypominają mi tollerki zobaczcie: Tollerki małe: tylko tamte ciemniejsze z umaszczenia trochę :evil_lol:
erka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Mam zapytanie od pani z Warszwy o Fago, jaki stosunek ma do kotów i dzieci. Trzeba by sprawdzić , macie tam jakiegos kota? Dziecko jest juz spore, 10 letni chłopiec, to chyba nie byłoby problemu.
DuDziaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ciezko by bylosprawdzic ale z tego co zauwarzylam to nie reaguje na spacerach jakos specjalnie na koty.
weszka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Śliczne te nowe szczeniory - mam nadzieję że szybko znajdą domki. A mamusia bidulka :( kolejny skrzywdzony pies. A tak na marginesie - jak byłam kiedyś u Erki po tą sunię z którą Dingo jest na zdjęciu to też mnie urzekł, jest piękny ale... czy nie można by go wykastrować ;) żeby jednak swojej urody nie przekazywał dalej?
DuDziaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 weszka dobry pomysl ale cos mi sie wydaje ze jak nie dingus to jakis inny stwor dobierze sie do suczki...
Od-Nowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Erka - "macie tam jakiegoś kota" :lol::lol::lol: oj to zaciskam kciuki!! mam wreszcie dobry monitor - szczeniaki po-Dingowe wspaniałeeeeee :loveu: na pewno szybko znajdą się domy!
Rudzia-Bianca Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Domniemany tatuś jest przepiękny, maleństwa również, takie śliczne mordeczki . Hoops do góry może ktoś je wypatrzy - że też ja wcześniej nie wpadłam na to że mogę też maluszki do góry podbijać :)
DuDziaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Mluchy sa slicyne ale jakas tu cisza....
erka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Cześć Rudzia-Bianka, pewnie ,ze możesz podbijać, nasze psiurki, każda pomoc sie liczy. :loveu:
erka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Weszko, Dinguś nie za bardzo ma okazję przekazywac swoje geny, bo Bera, z która przebywa jest wysterylizowana, a Rudka, która jest dzika i nie mogę jej wysterylizować, dostaje hormony. On nigdzie nie chodzi, a ta sunia z cieczką niestety przybłąkała się i napastowało ja stado okolicznych psów, więc, jak nie on, to kto inny.:shake: Co do mamy szczeniaków, to nie mam pojęcia co z nią będzie . Na razie tak się boi,że jest agresywna, jak chodzę do szczeniorów, to musze uważać, bo rzuca się do mnie .
DuDziaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 :shake::shake::shake: To już przechodzi ludzkie pojecie co tu się dzieje Najbardziej boje się zepewnego dnia ludzie będą mieli już tylke psiakow ze innych nie będą chciali i adopcje ustana, albo ze zapragna mieć tylko rasowe jako dowody ich zamożności.. A inni kretyni będą je rozmnażać a potem wyrzucac :placz:
saga_86 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 A co z tym zapytaniem o FAgo? Wykluje sie z tego domek czy raczej nie?
Rudzia-Bianca Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 no to wio maluchy niech Was jakiś domek znajdzie , ja gwarantuję że same cuda z Kielc przyjeżdżają :) np moja Bianeczka :loveu:
saga_86 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Taki zastój u szczeniorków jest nie do pomyślenia:shake:
DuDziaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ..... no kiedy ktos sie odezwie nikt nie chce malej puchatej kuleczki :cool3:
Potter Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Oto nowe zdjęcia Nuki: niestety okazało się, że ma jakieś zmiany krzywiczne w łapach :shake: i dzisiaj dostałą serię zastrzyków z witaminami na tym zdjęciu widać to dziwne wygięcie łapy
DuDziaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jakie biedactwo... ale miejmy nadzeje ze to nic strasznego :cool3:
erka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Niestety , pani, kóra pytała o Fago wzięła już inną sunię.:shake: Biedna Fago, taka śliczna sunia nie ma szczęścia:-(.
Rudzia-Bianca Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 to jeszcze na dobranoc - w górę pieski - może ktoś właśnie szuka przyjaciela :loveu:
Od-Nowa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 szczeniaki do góry!! Faguchowy domek na pewno się gdzieś kluje,, tylko mógłby się pospieszyć!:eviltong:
Guest Kassie Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Podnoszę szczeniorki !! :painting::Dog_run:
Recommended Posts