DuDziaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Moze jeszcze zaproponuje szczeniaki Majii??
Potter Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Jutro Nuka będzie zaprezentowana ze zdjęć w programie "Kundel bury..." o 18.40 na TVP Kraków. Pilnie poszukuję transportu dla Korala na trasie Jędrzejów - Kraków w niedzielę 16 września. MOŻLIWY ZWROT KOSZTÓW.
saga_86 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 To super:multi:Wreszcie zaczynają się znajdować domki dla psiaków Potter: Bazyl, Koral, Misia najprawdopodobniej Nuka oj pusto sie chyba zrobi:cool3:
Fiona.22 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Potter napisał(a):Jutro Nuka będzie zaprezentowana ze zdjęć w programie "Kundel bury..." o 18.40 na TVP Kraków. Pilnie poszukuję transportu dla Korala na trasie Jędrzejów - Kraków w niedzielę 16 września. MOŻLIWY ZWROT KOSZTÓW. Triniry z miau jeździ na trasie Kielce-Kraków, zapytam jej kiedy będzie jechała? Potter czy to musi być niedziela i czy Może być z Kielc?
saga_86 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Pani z bielska napisała mi,ze ze względu na wynikłe ostatnio problemy osobiste musi odłozyć w czasie adopcję psa:shake:
Potter Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Czy ta pani z Bielska, to osoba od Korala? Dziwne, że nie zadzwoniła bezpośrednio do mnie - przecież ma nr telefonu.
erka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 No to wszystkie plany biorą w łeb:mad:. Miałysmy zawozić w niedzielę dwa psiaki do Krakowa, Korala i Miśkę, a dlatego w niedzielę,że własnie wtedy był transport dalej dla Korala do Bielska -Białej. A MIśkę miała z Krakowa zawieżć smitek0 do Nowego Sącza, ale okazuje się,że ona w piątek wyjeżdża na tydzień i nie może . Gdyby nie ta kobita z Bielska, która zawracała głowę, to Misia mogłaby sama wcześniej pojechac, a tak to dopiero za tydzień, chyba ,że znajdzie się inny transport.
Potter Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 :mad::mad::mad: No tak, upewniłam się, ża adopcja Korala jest w tej chwili nieaktualna. Szkoda tylko, że ci ludzie nie powiadomili mnie osobiście, a o odwołaniu całej akcji dowiaduję się z forum. Tak więc zostaje tylko Miśka do Nowego Sącza (w każdej chwili).
saga_86 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Potter ja myślałam, że ty już wiedziałaś:shake: Mag.da mogłabyś wkleic to zdjecie Fago na pierwszą stronę:razz: Jedyne takie udane:loveu:
Od-Nowa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 czy coś moge pomóc z ustaleniem transportu??
saga_86 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Erka ludzi którzy będą chcieli szczeniaka, ale kieleckie im sie nie spodobają odsyłaj do Mai, ona ma teraz ponad 20 u siebie:crazyeye:
andzia69 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 a co z maluszkami od Diany, ktore byly u Maji??? bo nie moge znaleźć wątku...
erka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Może Dudziaczek cos wie na ten temat. O ile wiem , to pani chyba sie obraziła, nie wiem o co, pewnie o to,że Maja odciążyła ja w opiece nad maluchami na ponad tydzień.:cool3: A wogóle , to jeden szczeniak miał zostać u niej, dla drugiego miał mieć miejsce jakiś wet, zostałby jeden do wydania, to pewnie sobie sama poradzi. Sago_86 nie mam kogo odsyłac do Maji, bo nikt do mnie nie dzwoni o szczeniory:shake:.
DuDziaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ja sie nie odwzylam przyjsc do amtej Pani ;D Ale moimi wtykami sie udalo i wiem co nieco :razz: podobno pani narzeka zejest niesamowicie prezmeczona itp. i wszystkieszczeniory maja domki :-o:crazyeye: Moze znalazla kogos wsrod znajomych... A z ta suczk(matka tej co odeszla za TM) Pani zaczela na spacerki chodzic ;D Erko a moze ta Luiza?! Czy inna ziewczyna co sie tym interesowala ie cos wiecej?
Potter Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Hm... jest takie poetyckie określenie "odeszła za TM"..., albo wystarczy "odeszła"... Chyba lepiej brzmi...
DuDziaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Sorla Potter... Ech zawsze tak pisze nawet na ich watku niewiem czemu tu tak napisalam... :crazyeye: :grab: Ostatnio za duzotyvh psich smierci jak na mnie :-( jeszcze dzis sie wybam z Saga i nie wiem czy nie zastane szczeniaczka coz juz za TM
ewelinka_m Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Fago: szalała również na boisku, jest bardzo grzeczna i usłuchana gdy ją wołałyśmy przychodziła a bynajmniej się starała zawsze przyjść ;)
DuDziaczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Moja Faguska koffana :) Diabelek maly z niej ale domekpilnyu bu sunnka coraz bardziejd zika sie robi :(
DuDziaczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ewelinka fago ma tylko tyle tych zdjec :crazyeye:
erka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Wklejam zdjęcia szczeniorków tej dzikiej suni, która jest u mnie na działce za pracą. Już trzeba im szukać domków, mają w tej chwili 4 tygodnie, zaczynają jeść samodzielnie. Myślę,że trzeba je będzie jak najszybciej wydać, jak sunia przestanie je karmic, ja nie będę w stanie chodzic karmić je tak często, jak potrzebuja, a jedzenia im sie nie zostawi, bo suka wszystko zjada . No i boję się,żeby przy niej nie zdziczały, ona cały czas przerażona, rzuca się w moim kierunku, warczy i szczeka, jak idę do niej z jedzeniem. Psiaki są prześliczne, nic nie podobne do mamy, wykapane tatuśki, bo o ojcostwo podejrzewamy naszego wyżłowatego Dingusia. A to mamusia, zobaczcie to przerażenie w oczach:-( A to domniemany tatuś;)
DuDziaczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ten rudzielec z bialym jest sliczny... :) No a coz trzebaprzyznac ze to tatuski :evil_lol: Ale sliczne Erko bo ja sie nie orientuje Dingusiowi domku sie nie szuka on jest przy tej Twojej pracy juz takim psiakiem ktory zostaje?
Od-Nowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 o matko kochana jakie piękne kuleczki!!!!!!! :loveu: Dinguś piękny jest co juz kiedyś zresztą mówiłam obśliniając pół minitora :evil_lol: a jak wyglada ich mama?? podrzucamy do góry bo domy bardzo potrzebne!!
Recommended Posts