Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

Od-Nowa napisał(a):
ale słodki kruszek....:loveu:

chwilowo nie mogę robić banerów (bo mam ten monitor zepsuty i wszystko jest różowe!! każdy kolor jest pochodną rózu!!) ale w poniedziałek powinnam mieć inny monitor i wtedy ponadrabiam zaległości ;)

Od_Nowa tylko pozazdrościć wszystko w różowych barwach...oby ten róż stał się rzeczywistoscią, bo juz dość tych szarych odcieni...

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eliza_sk']Niestety nie doszło do wizyty tych państwa od Mufy :(
Od czasu zepsutego auta nie dawali znaku.

Po powrocie kilka razy dzwoniłam do tych państwa, niestety bez skutki. Ale teraz to chyba bez znaczenia, bo wczoraj Mufie znalazłam nowy dom. Zaraz ją tam zawożę.

Oczywiście sprawdzony, super, itd., ale jakoś mnie to nie cieszy, po tym co się przytrafiło Kufie. Dom sprawdzę, sąsiadów na przestrzenie kilku kilometrów już nie...
Obawiam się że teraz, przez długi czas, będę miała lęki, że wydaję psy na pewną śmierć :shake: ...

Jeszcze kilka wczorajszych zdjęć Mufy:

Posted

Mufa już (znów) w nowym domu.
Wypytałam się o wszystko pod kątem otruć psów, ale okolica wydaje się bezpieczna.
Ma tam kolegę, psa, tak samo skorego do zabawy jak i ona, tak że od razu zaczęły się gonitwy :lol: .
Mam nadzieję, że tym razem w końcu będzie dobrze :roll: ...

Posted

Potter wspaniale że Mufcia w nowym domku :multi: ile dziś rano dobrych wiadomości :loveu:
a ja mam nowe zdjęcia z dzisiejszego poranka ;)
Koksowe maleństwa:

wystarczyło, że wyciągnęłam rękę żeby pogłaskać Kokse a zleciały się wszystkie :loveu:

i mamusia :loveu:
pieski hopać po domki na górę !

Posted

Cieszę sie bardzo,że Mufa w nowym domu:loveu: , chociaż tak żal siostrzyczki:-( .
A Kajo i Koral rzeczywiście wyglądają jak z jednego miotu:lol: ,śliczne psiaki.

Ewelinko_m, to miałaś więcej szzcęścia, bo jak ja byłam później na działce, to maluchy nie chciały wyjść spod palet, myślałam ,że to Oktawia je tak stresuje.
Byłam tam o 11-tej, bo umówiłam się z panią na oglądanie szczeniaków i była ta pręgowana w budzie z mamą, a ta ciemniejsza nie chciała wyjść spod palet. Ale kiedy ta pani z córką weszła na działkę, to i ona zwiała pod palety.
Dziewczynie bardzo podobała się Fago, ale chciała też zobaczyć Koksowe dzieci. Pręguska wyszła gdzieś po pół godzinie, a ta druga dopiero , jak one wyszły z działki.
Dobrze ewelinko_m, że zrobiłaś zdjęcia, to jej wyślę.
One na razie maja malowanie w domu i umówiły się na wtorek, wtedy wybiorą między Fago i Koksowym dzieckiem.

A swoja drogą , to Oktawia rzeczywiście stresuje inne psiaki, żaden nie może się zbliżyć do miski, bo od razu się rzuca:mad: .
Ale tylko przy misce jest taka, bo tak wogóle, to bawi się z innymi psiakami, a do ludzi jest bardzo przyjazna.

Jakbyście jeszcze były na działce, to proszę spróbujcie wziąć na smyczkę Koksę, bo jest szansa wydania jej dla starszej pani. Dobrze by było, gdyby umiała już chodzić na smyczy.

Posted

erka napisał(a):

Ewelinko_m, to miałaś więcej szzcęścia, bo jak ja byłam później na działce, to maluchy nie chciały wyjść spod palet, myślałam ,że to Oktawia je tak stresuje.
Byłam tam o 11-tej, bo umówiłam się z panią na oglądanie szczeniaków i była ta pręgowana w budzie z mamą, a ta ciemniejsza nie chciała wyjść spod palet. Ale kiedy ta pani z córką weszła na działkę, to i ona zwiała pod palety.
Dziewczynie bardzo podobała się Fago, ale chciała też zobaczyć Koksowe dzieci. Pręguska wyszła gdzieś po pół godzinie, a ta druga dopiero , jak one wyszły z działki.
Dobrze ewelinko_m, że zrobiłaś zdjęcia, to jej wyślę.
One na razie maja malowanie w domu i umówiły się na wtorek, wtedy wybiorą między Fago i Koksowym dzieckiem.

A swoja drogą , to Oktawia rzeczywiście stresuje inne psiaki, żaden nie może się zbliżyć do miski, bo od razu się rzuca:mad: .
Ale tylko przy misce jest taka, bo tak wogóle, to bawi się z innymi psiakami, a do ludzi jest bardzo przyjazna.

Jakbyście jeszcze były na działce, to proszę spróbujcie wziąć na smyczkę Koksę, bo jest szansa wydania jej dla starszej pani. Dobrze by było, gdyby umiała już chodzić na smyczy.

kciuki za domek zaciśnięte
a szczeniaki wymęczyła bodajże Fago, z która cały czas szalały :p
co do zdjęć niemogłam się oprzeć takim pięknym mordkom :evil_lol:
jutro postaram się przyjść i wezmę Koksę na spacerek, zobaczymy jak się będzie zachowywała

Posted

Ta ciemniejsza sunieczka Koksy jest już zamówiona. :lol:
Zabiorą ja w poniedziałek.

Zostaje jej siostrzyczka , śliczna i milutka Fago , no i reszta szczeniaków.

Posted

My tu Kielach mamy wyjatkowo piękne szczeniaki i az dziw bierze, że nikt nie chec takich orginalnych maluchów! :cool3:
Rasowca może mieć każdy, a nie każdy moze poszczycić się psiakiem innym niż wszyscy!!!!:crazyeye:
Chętnych zapraszamy!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...