Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

Ale jak widze te niektóre jak widza sasiadketo leca na zlamanie karku xD
To moglyby z psiakiem biegac na polankach ;]
Nom wiem wiem...
Akle jak niektóre maja sile do mnie podleciec z 2 konca podworka ze moj pieso nie ma kaganca...:cool3:
Ale wiesz niektóre nie wychodza z domu bo poprostu nie maja po co moja sasiadka prawie nioe wychodzila z domu a teraz jak ma psiaka to 4 razy na dworek minimum 45 min. i zdrowko sie jej podobno nawet poprawilo ;)

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakby taki zaufany lekarz takiej babci to polecil to ona juz by sasiadeczkom rozpowiedziala... i nie byloby bezdomnych piesow ;)
Od-nowa, jestem tu nowa jakiego masz piesia i gdzie mieszkasz?? ;):eviltong:
Czy to zbyt osobistepytanie? :diabloti::evil_lol:

Posted

moje 2 stworki sa w podpisie :loveu: Lira- córka Misi z Kielc a kotka Inka z Krakowa. zapraszam na nasz wątek... co prawda ostatnio zaniedbany bo nuda (cieczka) i dużo pracy...;) ale za 4+ok. 9 dni będzie normalne ganianie i wariowanie więc sie zapełni

już nie zaśmiecam !! Kieleckie psiaki do góry !!

Posted

Mam dwa zapytania poważne o szczeniaki Koksy, tyle,że z Opola I Poznania. A wydaje mi się,że dla nich to szybciutko domki znajdą się tu w Kielcach i bliższych okolicach......Chyba,że ktoś będzie wiedział za 2 tyg o jakimś trnasporcie;)

Posted

Na działce jest juztylk ojedna hurtownianka, przypuszczam,że większa Fago, ale nei jestem pewna bo ich nigdy nie widziałam.

A t ozdjecia kilku szczeniakó z schroniska w KIelcach:cool1:
Same sunie ,małe lub średnie, fajne charakterki. Szczeniaki latały sobie luzem....
Czarna tererkowata to prawdziwa iskra, kochana:loveu: A ta ruda docelowo średnio-mała jest taka raczej spokojna, może nawet apatyczna, bo jużcoś ja złapało:shake:

Posted

Oj sagusia widze ze nikt tu nie zaglada :(
A szkoda bo szczeniaczki sa urocze :(
tak jak Ci mowilam moja mama yaurocyona spanielkiem :loveu::cool3:
Ale niema mowz yebz go wyiasc Ł)
W jakich on warunkach musialbyc trzymany biedactwo poczatkowy stan zacmy...
Oj dzis o 15 wzrok smierci sie zapewneodbyl... :placz::-(
Ech ale ani coli ani jamnika nie bylo przynajmniej tyle uf... :evil_lol:
A kanary cie nie zlapaly:razz::eviltong:
Nieladnie jezdzc bez biletow, nieladnie.... :diabloti:

Posted

uwaga wiadomości z nowego domku Pixie:
" Witam:)! Pixie bardzo szybko przyzwyczaiła się do nowego domku, w domu mamy też trzyletnią kotkę, na szczęście znalazły wspólny język :). Pixie rzeczywiście jest małą rozrabiarą, ale jeszcze nie zjadła żadnych butów :), wszystko chowamy, więc wyżywa się głównie na swoich zabawkach :), ale poza tym jest bardzo grzeczna, wszyscy się nią zachwycają. niektórzy nawet pytają jaka to rasa :). Pixie ma ogromny apetyt, na szczęście lubi wszystko, nawet winogrona :). Ostatnio Pixie spędziła weekend poza miastem, u moich rodziców, szalała po ogrodzie, zaczęłam sie nawet zastanawiać czy nie ma w niej genów psa gończego, bo tak szybko biega :). Wszyscy ją uwielbiają, mam nadzieję, ze będzie z nami szczęśliwa :). Pozdrawiam serdecznie!!! Magda"
i zdjęcia:

a to jeszcze jak była u mnie:
tak spała :lol:

trafiła do wspaniałego domu :loveu:
trzymam kciuki oby i innym psiakom się tak poszczęściło

Posted

Ewelinka zaproś panią na dogo:loveu: Zrobimy Pixie( została w ogóle Pixie?) wątek w już w nowy domku i na bieżąco będzie pisała co u suni. :razz:

Posted

saga_86 napisał(a):
Ewelinka zaproś panią na dogo:loveu: Zrobimy Pixie( została w ogóle Pixie?) wątek w już w nowy domku i na bieżąco będzie pisała co u suni. :razz:

tak została Pixie :p zaraz ją zaprosimy :cool1:

szczeniory wychylać się po nowe domki
hm a ja mam jeszcze kartę adopcyjną Pixie nie wiesz Sago kiedy wraca P.Elwira bądź Erka?

Posted

Dziewczyny , własnie wyadoptowałam Tofika , który wygląda tak :

Dziś dzwoniła do mnie w jego sprawie pani , wiem o tym domku tyle : domek z ogrodem , bez innych zwierząt , jest dziecko , zauroczył ich Tofik .
Przeglądając "Zwierzaki w Krakowie" znalazłam takiego psiaka z Kielc :

5 mies. szczeniak, pies, odrobaczony, odpchlony, wesoły, delikatny, grzeczny, nauczony czystości, idealny do bloku.

Czy on szuka jeszcze domku ?
Czy będzie duży ?
Chciałabym zareklamować go tej pani jeśli pozwolicie , mam do niej dzwonić wieczorem.

Posted

Pewnie,że pozwolimy;)Psiak jest w przytlisku Potter w Jędrzejowie, docelowo średni, myślę że coś w typie Tofika:razz: A i Potter ma u siebie jego prawie brata bliźniaka, charakterkami na pewno sie różnią i będzie można wybrać, który bardziej pasuje:cool3: Jeszcze szuka domku, ale Potter będzie nieosiągalna do niedzieli( nawet komórkę wyłączyła). Z transpoirtem do Krakowa nie byłoby problemu, Potter już nie raz woziła psiaki tam.

Dzięki Patia za pamięć:loveu:

Posted

Cieszę się, że Pixie już szczęśliwa ale napisz proszę Ewelinko Państwu żeby nie dawali winogron. Są silnie trujące dla psów.

Posted

Niestety, wczorajsze oględziny Mufy nie doszły do skutku :( Z powodu awarii auta Państwo nie dojechali do Jędrzejowa. Jak naprawią pojazd to mają się odezwać.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...