saga_86 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Erka jest zainteresowana Hurtownianką! 0515554785
erka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Dzwoniłam do pani, mieszka pod Miechowem , jest chętna, ale trzeba by jej zawieźc sunię, bo nie ma jak przyjechać. Jest tylko jedno małe ale... trójka dzieci. No i po ostatnim doświadczeniu Potter mam obawy, chociaz pani twierdzi,że jej dzieci nie męczą piesków:roll:
saga_86 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 To ta pani co była chętna na Kluska ,ale napisałam o wyjątkowej potrzebie tych szczeniaków;) Podejmiesz słuszną decyzją na pewno w sprawie sunieczki:cool1: A i mam następnego chętnego na Kluska z Częstochowy:roll:
Fiona.22 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Saga to może zaproponować tej pani drugą sunię od Erki...:evil_lol:
saga_86 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 To są zdjęcia przesłane przez Patrycję nowej szczeniaczki z działki, szkoda,że tylko takie, ale dobre i to. Docelowo malutka suczka podobno mix jamnika, chyba została przeniesiona do p Ani bo wyła na działce
erka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Tej sunieczce postaram sie jutro zrobic lepsze zdjęcia. Mag.do, czy masz jeszcze zdjęcia Pixie, bo niestety wróciła z adopcji:shake: , podobno okazało się, że pani ma alergię. Czyli zamiast ubywac, to jeszcze szczeniorki wracają:shake: . Ja wyjeżdżam , nie wiem co będzie z Fago i Tessi z hurtowni:-( . Miałam je zabrać na działkę, ale nie wiem jak to będzie, bo dzisiaj zawiozłam tam młodego pieska , którego znalazłam wyrzuconego w lesie:angryy: . A Elwira też wyjeżdża, nie można na działkę wprowadzić za dużo psów, bo jej córka, która ma sie nimi opiekowac, nie da sobie rady.
Od-Nowa Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 a czy jest jakakolwiek szansa,że jednak ludzie z Tych chcieliby ponownie Pixi?? psiaki na dobranoc do góry!
saga_86 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Pokasowałam te wszystkie kontakty na Pixie, a szkoda, bo jej aukcja miała z 6 obserwatoów i jak nigdy co chwilę zgłaszały się nowe osoby:roll:
ewelinka_m Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 napisałam meila do pani, która pytała o pixie o to jaką odpowiedż dostałam: "Pani Ewelinko!!! Jestem BARDZO zainteresowana adopcja Pixie, nie mogłam odżałować tego, ze ktoś inny ja przygarnął. Czy mogłybyśmy sie umówić np. na jutro na godzinę 16.30 - 17.00 bo dziś niestety nie dam rady? Bardzo proszę ewentualnie o jakiś nr tel lub adres. Mój nr to 602-514-744. Pozdrawiam serdecznie, Magda" :cool3: może wreszcie się uda, oby, dziś się z nią umówię, i zobaczymy co z tego wyjdzie
erka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Za chwilę mnie tu rozerwie z nerwów:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: . Na każde otwarcie strony czekam 10 min.:mad: :mad: :mad: . Nie mam na to czasu, a tu tyle spraw do załatwienia przed wyjazdem. Ewelinko_m oby tym razem się udało z Pixie.:lol: Natomiast nie jest dobrze z suniami z hurtowni, mówiłam ,że to jest niebezpieczne miejsce , szczególnie dla szczeniaków. :shake: Przed chwila tam byłam. Jak zawsze były poza kojcem. Wczoraj tam nie byłam, ale zostawiłam dużo suchej karmy w kojcu, nie była zjedzona. Tessi coś się stało z łapką , ma spuchniętą i nie chodzi na nią. Nie wiem, czy znowu jakiś samochód, czy przy wydostwaaniu sie z tego kojca, bo musiały się napracować, wszystkie dziury były zabezpieczone. A Fago bardzo markotna i nie chce jeść. Nie wiem, czy złapała gdzies jakies świństwo i zatruła się:shake: . Nawet nie ma śladu po piątkowej kąpieli, obie zakurzone i brudne. Za dwa dni wyjeżdżam, nie wiem co będzie:placz: :placz: :placz:
mag.da Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Przywróciłam Pixi do 1 postu, ale mam nadzieję, że wyjdzie z tym domkiem od Ewelinki. :kciuki:
erka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Ja dzisiaj miałam dwa tel. w sprawie maleńkich suczek, to pewnie z Pixie nie będzie problemu, gorzej z tymi średniaczkami z hurtowni, o nie się martwię.:-(
Gem Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 erka napisał(a):Ja dzisiaj miałam dwa tel. w sprawie maleńkich suczek, to pewnie z Pixie nie będzie problemu, gorzej z tymi średniaczkami z hurtowni, o nie się martwię.:-( A to przecież takie śliczne sunie :loveu: Domki pilnie potrzebne!
erka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ponieważ dogo wczoraj padło, nie mogłam wstawić zdjęć najnowszego nabytku, czyli Nuki , malutkiej sunieczki, która jest teraz u p.Ani. Wysłałam zdjęcia do mag.dy, pewnie wstawi , jak znajdzie chwilę. Sunieczka ok. 3 mies. cos przepięknego, od razu się zakochałam:loveu: . jak mix jamniczka ze spanielkiem, czarna , podpalana, ale ma cos jeszce białego pod brzuszkiem. Typowo łóżkowa i kanapowa sunieczka. Zostawiona pół dnia na działce tak okropnie płakała, że Elwira musiała ją zanieśź do p.Ani, teraz śpi z nia w łóżku.:lol: Trzeba dla niej znaleźć jakis super domek!
Potter Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Kufa i Mufa przed chwilą wyekspediowane :multi: . Domek wspaniały i, co najważniejsze, bez dzieci :razz: . Pan dzwonił przed chwilą, że dojechały szczęśliwie i penetrują podwórko. Mam nadzieję, że będzie dobrze. No i będę za nimi tęsknić, bo takich aparatek, jak te dwie brunetki, tu jeszcze nie miałam :lol: .
saga_86 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Kufa i Mufa wreszcie w nowym domku i to jakimś porządnym:multi: :multi: Ni tylko skakać z radości:lol: ' A to szczeniaki Koksy już miesięczne:cool3: Najodważniejsza, bardzo kontaktowa jest szachownica, zaraz za nią jest pręguska. A moją ulubienicą jest ciamajdowada ciapka:loveu: Ma prawie całe ciałko w ciemnym, prawie czarnym brązie. Dziś zostały odrobaczone! Chciałam zrobić zdjęcia Nuce u p Ani, ale jej nie zastałam. Poczekamy na te zdjecia co ma erka....
erka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dzwoniłam do ewelinki_m, Pixie już ma dom :loveu: . Mam nadzieję,że tym razem juz na dobre:lol: . Cieszę sie ,że Kufa i Mufa też już w swoim domku i to razem:lol: . A jutro ma przyjśc pani zainteresowana Nuką, więc może jej na razie nigdzie nie ogłaszajcie. I też jutro ma byc pan oglądać Tessi i Fago, zobaczymy co z tego wyniknie. Nie napisałam,że wczoraj przyjechała pani po Białka , z Jarosławia/ aż spod Rzeszowa/:loveu: . Pani bardzo miła, myślimy, że dobry domek mu się trafił:lol: . Czyli trochę szzceniorków poszło:lol: . A tu jeszcze troszkę cudnych maluszków, robimy już zapisy:razz: A to piękna Nuka, ale widzę,że mag.da już wstawiła jej zdjęcia do pierwszego:lol:
kika22 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Potter napisał(a):Kufa i Mufa przed chwilą wyekspediowane :multi: . Domek wspaniały i, co najważniejsze, bez dzieci :razz: . Super wieści!!! Pomału się coś rusza, oby nie zapeszać! A maluchy łaciate są śliczne! Chętni na nie już powinni stać w kolejce i zapisywać sie:lol:
Od-Nowa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 miły to wieczór gdy same dobre wieści sie czyta!! oby tak dalej!! kciki za sunie z hurtowni zaciśnięte!!
carolinascotties Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 przepraszam, ze tak od razu pytam - ale nie mam siły przebijac się przez cały watek.. mam andzieje, że zrozumiecie :) czy szczeniorki wydawane są do domów z "nakazem" sterylki, bądź kastracji?
Potter Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 carolinascotties napisał(a):czy szczeniorki wydawane są do domów z "nakazem" sterylki, bądź kastracji? Nie wiem, o które szczeniaki chodzi. Sunie ode mnie mają bezwzględnie taki nakaz, psy niekoniecznie.
ewelinka_m Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 erka napisał(a):Dzwoniłam do ewelinki_m, Pixie już ma dom :loveu: . Mam nadzieję,że tym razem juz na dobre:lol: . również mam taką nadzieję, myśle, że to ten jedyny dom, panii ma doświadczenie obiecała zdjęcia wysyłać :cool3: nawet zaprosiła nas, żeby ją czasem odwiedzać, przyszła z całą obstawą 4 osobową ale naprawdę mili ludzie :p Pixie dobrze trafiła Koksowe szczenięta są piękne
Od-Nowa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 fajnie by było zrobić Erce dowcip i wydać wszystkie psy do jej powrotu!! oczywiście do samych dobrych domów :cool3: :diabloti:
Recommended Posts