saga_86 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Erka odpisałam pani na email, a dziś olę coś naszło i wyczyściła całą skrzynkę włącznie z tym mailem:roll: A i ten pani chodziło o szczeniczka....
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Saguś a jak sprawdasz poczte?? bo jak przez outlooka to możesz jeszcze te maile mieć sprawdzajac poczte bezpośrednio na serwerze. onecie, wp czy gdziekolwiek. odwrotnie to też działa;)
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 przepraszam strasznie się dziś kręce :roll: ale to ważne! jeżeli Trini będzie jechała jutro rano to najlepiej byłoby dzis odebrać Pixi od Ewelinki, bo wyjeżdża chwile po 6 z Kielc. dlatego prosze Ewelinke na pw o przesłanie jakiegoś kontaktu do siebie;) I potwierdzenia czy domek rano w czwartek wyjdzie po pieska w umówione miesjce w Tychach. i jak sprawa z transorterem (od tgo zależy wyjazd). (pisze teraz bo będę dopiero popołudniem późnym chyba na dogo) edit: TRINI NA PEWNO NIE JEDZIE JUTRO . na 95% w ŚRODE.więc Pixi odebrałaby we wtorek od Ewlinki ( która ma pw :-) )
ewelinka_m Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ci państwo z kielc, się na nią zdecydowali :multi: jutro mają po nią przyjść, także chyba transport do tych już nie potrzebny, ale serdecznie dziękuje za pomoc
Fiona.22 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Jeśli Pixi ma już zaklepany domek, to może Ci ludzie z Tych wzieliby tego maluszka o którym pisała Erka. Cały tramsport z takim zapałem zorganizowany przez Od-Nowa nie poszedłby na marne. A dwa psiaczki miałyby domek :cool3:
erka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Zaraz prześlę tym ludziom z Tych zdjęcie tej małej nowej suni.
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 albo tych dwóch cudnych suniek z hurtowni;) na razie "akcja" nieodwołana ;) wszyscy poinformowani o zmianach.i gotowi dalej do pomocy.a który piesek skorzysta ...:eviltong: to już mniej ważne byleby skorzystał:diabloti: powodzenia dla Pixi w nowym domu:multi:
Fiona.22 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 erka napisał(a):Wysłałam zdjęcia i czekam na odpowiedź:roll: . Trzymamy kciuki :cool3: Dobrze jakby się zdecydowli na innego psiaczka
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 wiadomość z ostatniej chwili.wiec: Trinity na 100% jedzie jednak w czwartek. to już pewne i ostateczne!!!! ;) więc jest troche więcej czasu na decyzje domków. w każdym razie gdyby mial któryś jechać to najlepiej gdyby w środe wieczoram,został przekazany Trini. edit: jest jeszcze jedna możliwość transportu do Tychów. to znaczy odbioru w Krakowie i transportu do Tychów. zaproponowała ją Sitek czyli pomocna dusza która pokierowała Fione z kociakiem do nowego domu :-) domki domki kusić się i decydować!!
erka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 No cóż, wysłałam zdjęcia , później sms z pytaniem i żadnej odpowiedzi z tych Tych /Tychów?:cool3: /.
erka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Niestety wysłałam jeszcze jednego sms i odpowiedź ,że jednak bardziej podobała się pixie.
Od-Nowa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 o nie.. szkoda :-( tyle piękknych szczeniaków i nic się nic:-( a czy szansa tego drugiego pieska jest jeszcze? co może też miał jechać do Krakowa?
saga_86 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 0 696 097 583, 0 609 627 906 Erka ludzie próbują się dodzwonić w sprawie Białka i nie mogą, spróbuj ty może dryndnąć;) Na pw odpowiem za chwilę..
erka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Tak Saga_86, ta pani dodzwoniła się. Chce Białka, ale wczesniej był jeden facet, zobaczymy. Wydaje się,że Białek będzie miał dom , ale reszta czeka! Nikt nawet nie pyta o moje milutkie sunieczki z hurtowni. Musze je wykąpać i zrobic jakies nowe fotki, ale treaz się ochłodziło... Są naprawdę milutkie i bardzo potrzebują kontaktu z człowiekiem. W tym kojcu są samiutkie i dlatego uciekaja na ten plac, bo tam krecą sie ludzie i chociaż nawet nie zwracają na nie uwagi, to jednak sunie sa wtedy bliżej człowieka...:-(
Potter Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 natalia8310 napisał(a):czesc? czy Kufa albo Mufa maja juz domki? jakiej pieski beda lub sa wielkości? sa może w typie owczarka? Kufę i Mufę można posądzić o każdą proweniencją, tylko nie o przodków owczarków :roll: . Zresztą to widać na ich zdjęciach, których wkleiłam na Dogo chyba 5 tys. Bedą średniej wielkości, do kolana.
erka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Naprawde można się :flaming: . Jak jest dom, to nie ma transportu, jak jest transport, to nie ma kogo wysłać:diabloti: .
Od-Nowa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 no nie może być za łatwo!moze trzeba transporty trzymac w tajemnicy :diabloti: bo inaczej adopcje stop nagle... ALE TO TYLKO WTOREK....jutro będzie lepiej
Fiona.22 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ja to nie rozumiem tych ludzi :zly7: Co za różnica czy ten szczeniaczek czy inny. Ale ludziom to się nigdy nie dogodzi. Tym bardziej jeśli sami może nie wiedzą czego chcą. Wszystko tak super zorganizowane, miało być tak pięknie a wyszło...
Od-Nowa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 tu też zapraszam na wątek Chawy (w podpisie) ;) no szkoda wielka ... zwłaszcza w przypadku np Białasa który znalazł dom. byli zainteresowani ludzie z Legnicy .. teraz są 2 podobne do Białasa szczeniaki i nic... a do wyboru sunia i piesek, szczeniaki. a czy Mufo-Kufowe siostry mają szanse na domek?? pomimo wybitnej nieowczarkowatości? :cool3:
erka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Mag.do prosze zdejm z pierwszego postu Pixie i Miśka bo one już mają domy i Białka, który jedzie do nowego domku do Jarosławia prawdopodobnie w poniedziałek :multi: .
Fiona.22 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='erka']Mag.do prosze zdejm z pierwszego postu Pixie i Miśka bo one już mają domy i Białka, który jedzie do nowego domku do Jarosławia prawdopodobnie w poniedziałek :multi: . Erko, czy to ten Misiu którego ta dziewczyna wykupiła ze schronu znalazł swój domek ?
erka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Tak , ta dziewczyna go bardzo szybko wydała na parking, powiedziała,że są tam ludzie, którzy będa się nim dobrze zajmowac. Nie miałam na to wpływu, ja bym w takie miejsce raczej psa nie wydała.
saga_86 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Białek w expresowym tempie znalazł domek a reszta czeka. już tak długo..............
saga_86 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Erka czy ta pani co chce Białka to może kasia.glinka@wp.pl ? Mam kilka fajnych zdjęć malucha może by jej wysłać?;)
Recommended Posts