Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

Erka odpisałam pani na email, a dziś olę coś naszło i wyczyściła całą skrzynkę włącznie z tym mailem:roll: A i ten pani chodziło o szczeniczka....

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saguś a jak sprawdasz poczte?? bo jak przez outlooka to możesz jeszcze te maile mieć sprawdzajac poczte bezpośrednio na serwerze. onecie, wp czy gdziekolwiek. odwrotnie to też działa;)

Posted

przepraszam strasznie się dziś kręce :roll:
ale to ważne! jeżeli Trini będzie jechała jutro rano to najlepiej byłoby dzis odebrać Pixi od Ewelinki, bo wyjeżdża chwile po 6 z Kielc.
dlatego prosze Ewelinke na pw o przesłanie jakiegoś kontaktu do siebie;)

I potwierdzenia czy domek rano w czwartek wyjdzie po pieska w umówione miesjce w Tychach. i jak sprawa z transorterem (od tgo zależy wyjazd).

(pisze teraz bo będę dopiero popołudniem późnym chyba na dogo)

edit:
TRINI NA PEWNO NIE JEDZIE JUTRO . na 95% w ŚRODE.więc Pixi odebrałaby we wtorek od Ewlinki ( która ma pw :-) )

Posted

Jeśli Pixi ma już zaklepany domek, to może Ci ludzie z Tych wzieliby tego maluszka o którym pisała Erka. Cały tramsport z takim zapałem zorganizowany przez Od-Nowa nie poszedłby na marne. A dwa psiaczki miałyby domek :cool3:

Posted

albo tych dwóch cudnych suniek z hurtowni;)

na razie "akcja" nieodwołana ;) wszyscy poinformowani o zmianach.i gotowi dalej do pomocy.a który piesek skorzysta ...:eviltong: to już mniej ważne byleby skorzystał:diabloti:

powodzenia dla Pixi w nowym domu:multi:

Posted

wiadomość z ostatniej chwili.wiec: Trinity na 100% jedzie jednak w czwartek. to już pewne i ostateczne!!!! ;) więc jest troche więcej czasu na decyzje domków. w każdym razie gdyby mial któryś jechać to najlepiej gdyby w środe wieczoram,został przekazany Trini.

edit:
jest jeszcze jedna możliwość transportu do Tychów. to znaczy odbioru w Krakowie i transportu do Tychów. zaproponowała ją Sitek czyli pomocna dusza która pokierowała Fione z kociakiem do nowego domu :-)
domki domki kusić się i decydować!!

Posted

o nie.. szkoda :-( tyle piękknych szczeniaków i nic się nic:-(

a czy szansa tego drugiego pieska jest jeszcze? co może też miał jechać do Krakowa?

Posted

0 696 097 583, 0 609 627 906
Erka ludzie próbują się dodzwonić w sprawie Białka i nie mogą, spróbuj ty może dryndnąć;)
Na pw odpowiem za chwilę..

Posted

Tak Saga_86, ta pani dodzwoniła się. Chce Białka, ale wczesniej był jeden facet, zobaczymy.
Wydaje się,że Białek będzie miał dom , ale reszta czeka!

Nikt nawet nie pyta o moje milutkie sunieczki z hurtowni. Musze je wykąpać i zrobic jakies nowe fotki, ale treaz się ochłodziło...

Są naprawdę milutkie i bardzo potrzebują kontaktu z człowiekiem. W tym kojcu są samiutkie i dlatego uciekaja na ten plac, bo tam krecą sie ludzie i chociaż nawet nie zwracają na nie uwagi, to jednak sunie sa wtedy bliżej człowieka...:-(

Posted

natalia8310 napisał(a):
czesc? czy Kufa albo Mufa maja juz domki? jakiej pieski beda lub sa wielkości? sa może w typie owczarka?

Kufę i Mufę można posądzić o każdą proweniencją, tylko nie o przodków owczarków :roll: . Zresztą to widać na ich zdjęciach, których wkleiłam na Dogo chyba 5 tys.
Bedą średniej wielkości, do kolana.

Posted

Naprawde można się :flaming: . Jak jest dom, to nie ma transportu, jak jest transport, to nie ma kogo wysłać:diabloti: .

Posted

no nie może być za łatwo!moze trzeba transporty trzymac w tajemnicy :diabloti: bo inaczej adopcje stop nagle... ALE TO TYLKO WTOREK....jutro będzie lepiej

Posted

Ja to nie rozumiem tych ludzi :zly7: Co za różnica czy ten szczeniaczek czy inny. Ale ludziom to się nigdy nie dogodzi. Tym bardziej jeśli sami może nie wiedzą czego chcą.
Wszystko tak super zorganizowane, miało być tak pięknie a wyszło...

Posted

tu też zapraszam na wątek Chawy (w podpisie) ;)

no szkoda wielka ... zwłaszcza w przypadku np Białasa który znalazł dom. byli zainteresowani ludzie z Legnicy .. teraz są 2 podobne do Białasa szczeniaki i nic... a do wyboru sunia i piesek, szczeniaki.

a czy Mufo-Kufowe siostry mają szanse na domek?? pomimo wybitnej nieowczarkowatości? :cool3:

Posted

Mag.do prosze zdejm z pierwszego postu Pixie i Miśka bo one już mają domy i Białka, który jedzie do nowego domku do Jarosławia prawdopodobnie w poniedziałek :multi: .

Posted

[quote name='erka']Mag.do prosze zdejm z pierwszego postu Pixie i Miśka bo one już mają domy i Białka, który jedzie do nowego domku do Jarosławia prawdopodobnie w poniedziałek :multi: .

Erko, czy to ten Misiu którego ta dziewczyna wykupiła ze schronu znalazł swój domek ?

Posted

Tak , ta dziewczyna go bardzo szybko wydała na parking, powiedziała,że są tam ludzie, którzy będa się nim dobrze zajmowac. Nie miałam na to wpływu, ja bym w takie miejsce raczej psa nie wydała.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...