saga_86 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 W jakim wieku jest sunia? kiki3337@wp.pl kolejne zapytanie o Pixie, Ewenika odpiszesz?;) A dobrze,że maluch już w nowym domku:cool3:
Fiona.22 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Super wiadomość. Adopcja Kluska odbyła się w ekspresowym tempie. Oby więcej było takich adopcji. Saga_86 może tym ludziom, których adres podałaś na wątku suni i Kluska zaproponować innego szczeniorka ?
mag.da Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 ewelinka_m napisał(a): p.s Klusek już w nowym domu :multi: :thumbs::thumbs::thumbs:
erka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Są ludzie chętni na Pixie z Tych. Ale jak zwykle problem transportu. Czy ktoś nie wybiera się w tamtą stronę?
Od-Nowa Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Erko, właśnie rozmawiałam z Trinity36 ;) być może będzie jechała z Kielc do Krakowa we wtorek lub srode. Jutro bedzie wiadomo na 100%;) i tu pytania: -Czy domek mógłby wyjechać do Krakowa? -jak nie to trzeba szukać transportu z Krakowa do Tych -czy ktoś może wyjść i odebrać w Krakowie szczeniaka i ewentualnie go przechować? - bo Trinity jedzie z szefem i mają mało czasu ;) - potrzebny transporterek
Od-Nowa Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 czy widac ten post mój wyżej? coś mi dogo szwankuje :roll:
erka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Od-Nowa , post widać, ale gdzieś zniknał piękny banerek:cool3: .
Od-Nowa Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 kasować takie ładne podpisy :roll: ;) no jeszcze musze pomniejszyć Chawowy ale to już jutro ;) no to jak tam z odpowiedziami na pytania? zna ktoś odpowiedź na jakieś? może być dowolnie wybrane;)
erka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Jeżeli chodzi o Śląsk, to czekam na telefon pani właśnie z tego rejonu, która była zainteresowana Bianką, miała wrócic z urlopu 31 lipca. Jeżeli będzie to aktualne, to wtedy byłyby dwie sunie na Śąsk, Bianka i Pixie, może udałoby się połaczyc ten transport. Jeżeli chodzi o zawiezienie tylko do Krakowa, to nie mam tam nikogo, kto by przechował i zorganizował transport dalej.:shake: Dwie sunieczki z hurtowni dalej czekają, teraz widzę ,że one będą raczej małe , z pewnościa przed kolano, są drobniutkie. Zupełnie nie będzie co z nimi zrobic , jak wyjade. Proszę o pomoc! Jeszcze przybył do nas na działkę nowy szczeniaczek, 3-mies. Białek, jest na wątku ogólnym, nie zobaczyłam, czy mag.da juz tu też go umieściła. Śliczny posiurek:lol: .
Fiona.22 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 erka napisał(a): Jeżeli chodzi o zawiezienie tylko do Krakowa, to nie mam tam nikogo, kto by przechował i zorganizował transport dalej.:shake: Jeśli szukacie kogoś w Krakowie kto mógłby przechować malca, może spróbujcie napisać na transportowym apel o pomoc. Ja tak zrobiłam kiedy jechałam z moją kicią. Nie znam Krakowa. Poprosiłam o pomoc w sensie, kto mógłby mnie pilotować. Jeszcze tego samego dnia odezwała się Smitek0, która bardzo mi pomogła i zawiozła na miejsce. Może w ten sposób coś da się zorganizować...
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 a czy domek dla Pixi pewny? bo jeśli tak to można pisać i umawiać się. nie mam jeszcze potwierdzenia od Trinity ,którego dnia jedzie. trzeba się jeszcze chyba wstrzymać chwile
ewelinka_m Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 wczoraj była u mnie jeszcze znajoma sąsiadki, oglądać Pixi, mają dać dziś znać czy ją chcą, pani, która pytała jak zachowuje się w obecnności kota dziś wypytywała jaka będzie :cool3: także Pixi ma wielu chętnych, ale oby znalazł się ten właściwy..
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 napisałam na wszelki wypadek na transportowym ,,, ;) fajnie,że można tak w domkach wybierać. oby innym też tak się udało :p
saga_86 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 No ja też dostałam 2 zapytania o małe szczeniaczki, w tym jedno z Krakwoa, oby coś się wykluło z tego;)
natalia8310 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 czesc? czy Kufa albo Mufa maja juz domki? jakiej pieski beda lub sa wielkości? sa może w typie owczarka?
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Saguś, może polecić te maluchy z hurtowni? bo one najpilniej potrzebują. zostaną same tydzień bez niczego.......:-( a Kufa i Mufa to perełki Potter.na pewno dużo o nich powie. Obie są do adopcji. bardzo mądre szczeniaki. mają raszej krótszą sięrść porównując do owczarka...;)
Fiona.22 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 natalia8310 napisał(a):czesc? czy Kufa albo Mufa maja juz domki? jakiej pieski beda lub sa wielkości? sa może w typie owczarka? Potter pilnie potrzebna. Już wysyłam jej PW.
saga_86 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Potter mi pisała kiedyś na pw, że one będą raczej średnie........ A te z hurtowni też zaproponowałam tej pani z Krakowa.
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Średnie i boskie zupełnie!! wyglądają tak jak moja dawna sunia!! zakochałam się w nich od pierwszego wejzenia :cool3: ale u nas za wcześnie na drugiego psa :diabloti:
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Wiadomość od Weszki z ostatniej chwili :cool3: może odebrać i przechować Pixi u siebie w Krakowie :multi: :multi: jeszcze tylko brak potwierdzenia od Trinity (ale właśnie pisze,ze ok 14 będzie wiedziała;) ) no i prosze mi sie zastanawiać szybko czy to ten jedyny domek:cool3: p.s. Weszka ma chwilowo problem ze swoim kontem. nie może napisać tego sama tutaj. moze odbierać i wysyłać pw w razie czego;) przypominam ,że potrzebny transporter do transportu. czy ktoś mógłby pożyczyć na czas podróży??
erka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Jeżeli chodzi o Pixie, to nie tylko kwestia przetrzymania jej w Krakowie, ale zawiezienia do Tych. Nie moge tego zwalać weszce na głowę, bo jak nie będzie dalej transportu, to co? Może zaczekajmy do decyzji tej osoby, która w Kielcach jest zainteresowana Pixie. Saga_86 daj mi te telefony jakie jeszcze masz o małe suczki, bo jest do wydania znaleziona wczoraj, wyrzucona z samochodu maleńka suczynka, wielkości jamnika miniaturki.
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Erko mam już tez wiadomość od AniB która może zawieźć Pixi do Tych ;)
erka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ok, to w takim razie ewelinko_m niech ci chętni z Kielc decyduja się szybko, bo jak nie , to sunia jedzie we wtorek lub środę. Saga_86 szybko daj ten tel. na mała suczkę do Krakowa, to może jeszcze ta wczorajsza malutka by pojechała.
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 tylko w tym transporcie ważne żeby były w transporterkach
Recommended Posts