Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super wiadomość. Adopcja Kluska odbyła się w ekspresowym tempie. Oby więcej było takich adopcji. Saga_86 może tym ludziom, których adres podałaś na wątku suni i Kluska zaproponować innego szczeniorka ?

Posted

Erko, właśnie rozmawiałam z Trinity36 ;) być może będzie jechała z Kielc do Krakowa we wtorek lub srode.
Jutro bedzie wiadomo na 100%;)

i tu pytania:
-Czy domek mógłby wyjechać do Krakowa?
-jak nie to trzeba szukać transportu z Krakowa do Tych
-czy ktoś może wyjść i odebrać w Krakowie szczeniaka i ewentualnie go przechować? - bo Trinity jedzie z szefem i mają mało czasu ;)
- potrzebny transporterek

Posted

kasować takie ładne podpisy :roll: ;) no jeszcze musze pomniejszyć Chawowy ale to już jutro ;)
no to jak tam z odpowiedziami na pytania? zna ktoś odpowiedź na jakieś?
może być dowolnie wybrane;)

Posted

Jeżeli chodzi o Śląsk, to czekam na telefon pani właśnie z tego rejonu, która była zainteresowana Bianką, miała wrócic z urlopu 31 lipca. Jeżeli będzie to aktualne, to wtedy byłyby dwie sunie na Śąsk, Bianka i Pixie, może udałoby się połaczyc ten transport.

Jeżeli chodzi o zawiezienie tylko do Krakowa, to nie mam tam nikogo, kto by przechował i zorganizował transport dalej.:shake:

Dwie sunieczki z hurtowni dalej czekają, teraz widzę ,że one będą raczej małe , z pewnościa przed kolano, są drobniutkie. Zupełnie nie będzie co z nimi zrobic , jak wyjade. Proszę o pomoc!

Jeszcze przybył do nas na działkę nowy szczeniaczek, 3-mies. Białek, jest na wątku ogólnym, nie zobaczyłam, czy mag.da juz tu też go umieściła. Śliczny posiurek:lol: .

Posted

erka napisał(a):

Jeżeli chodzi o zawiezienie tylko do Krakowa, to nie mam tam nikogo, kto by przechował i zorganizował transport dalej.:shake:

Jeśli szukacie kogoś w Krakowie kto mógłby przechować malca, może spróbujcie napisać na transportowym apel o pomoc. Ja tak zrobiłam kiedy jechałam z moją kicią. Nie znam Krakowa. Poprosiłam o pomoc w sensie, kto mógłby mnie pilotować. Jeszcze tego samego dnia odezwała się Smitek0, która bardzo mi pomogła i zawiozła na miejsce. Może w ten sposób coś da się zorganizować...

Posted

a czy domek dla Pixi pewny? bo jeśli tak to można pisać i umawiać się. nie mam jeszcze potwierdzenia od Trinity ,którego dnia jedzie. trzeba się jeszcze chyba wstrzymać chwile

Posted

wczoraj była u mnie jeszcze znajoma sąsiadki, oglądać Pixi, mają dać dziś znać czy ją chcą, pani, która pytała jak zachowuje się w obecnności kota dziś wypytywała jaka będzie :cool3: także Pixi ma wielu chętnych, ale oby znalazł się ten właściwy..

Posted

Saguś, może polecić te maluchy z hurtowni? bo one najpilniej potrzebują. zostaną same tydzień bez niczego.......:-(

a Kufa i Mufa to perełki Potter.na pewno dużo o nich powie. Obie są do adopcji. bardzo mądre szczeniaki. mają raszej krótszą sięrść porównując do owczarka...;)

Posted

natalia8310 napisał(a):
czesc? czy Kufa albo Mufa maja juz domki? jakiej pieski beda lub sa wielkości? sa może w typie owczarka?

Potter pilnie potrzebna. Już wysyłam jej PW.

Posted

Średnie i boskie zupełnie!! wyglądają tak jak moja dawna sunia!! zakochałam się w nich od pierwszego wejzenia :cool3:
ale u nas za wcześnie na drugiego psa :diabloti:

Posted

Wiadomość od Weszki z ostatniej chwili :cool3:
może odebrać i przechować Pixi u siebie w Krakowie :multi: :multi:
jeszcze tylko brak potwierdzenia od Trinity (ale właśnie pisze,ze ok 14 będzie wiedziała;) ) no i prosze mi sie zastanawiać szybko czy to ten jedyny domek:cool3:

p.s. Weszka ma chwilowo problem ze swoim kontem. nie może napisać tego sama tutaj. moze odbierać i wysyłać pw w razie czego;)

przypominam ,że potrzebny transporter do transportu. czy ktoś mógłby pożyczyć na czas podróży??

Posted

Jeżeli chodzi o Pixie, to nie tylko kwestia przetrzymania jej w Krakowie, ale zawiezienia do Tych. Nie moge tego zwalać weszce na głowę, bo jak nie będzie dalej transportu, to co?
Może zaczekajmy do decyzji tej osoby, która w Kielcach jest zainteresowana Pixie.

Saga_86 daj mi te telefony jakie jeszcze masz o małe suczki, bo jest do wydania znaleziona wczoraj, wyrzucona z samochodu maleńka suczynka, wielkości jamnika miniaturki.

Posted

Ok, to w takim razie ewelinko_m niech ci chętni z Kielc decyduja się szybko, bo jak nie , to sunia jedzie we wtorek lub środę.

Saga_86 szybko daj ten tel. na mała suczkę do Krakowa, to może jeszcze ta wczorajsza malutka by pojechała.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...