Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

Kufa i Mufa już dodane na 1 str.

Mam pytanie, czy widzicie zdjęcia szczeniąt z Marzysza w 1 poście?
Bo ja ich nie widzę od kilku dni i nie wiem czy to tylko u mnie coś się dzieje?

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to dla poprawienia humorków:lol: . Pamiętacie tego dżentelmena?

Oczywiście Fafik, teraz Bruno w nowym domku.:loveu:

Krakusek ma się świetnie. Skóra juz zdrowa, został zaszczepiony.

Państwo przysłali do p.Ani, która opiekowała się Fafikiem długi list z dokładnym opisem, co robi, co je, a wybredny okrutnie, itp......

A tu ze swoim panem:lol:

Posted

I jeszcze na dobranoc panienka.:loveu:

Bianeczka jeszcze wystraszona, ale pomalutku, mam nadzieję,że będzie coraz lepiej.:lol: Było troszke problemów zdrowotnych, miala zapalenie gardła, ale juz minęło.

Posted

Dzwoniła jakas pani spod Miechowa, pytała o tego złotego szczeniaczka Czarnej, ale chciała go do budy. :mad: A takiego piękniocha do budy nie wydam za nic.:shake:
Inna pani z Kielc jest umówiona ze mna na środę na oglądanie szczeniorków, zobaczymy.

Posted

Oj to nie to na pewno, bo w emailu pisało marcin :razz: Tyle ogłoszeń porobiłam, że mam nadzieję telefony się rozdzwonią i nie będziesz mogła się opędzić;)
Erka na ciebie dają praktycznie wszytkie ogłoszenia, bo masz taki łątwy do zapamiętania numier telefonu i go już nam na pamięć o każdej porze dnia i nocy go potrafię powiedzieć;) Elwira i pani Ani ma trochę w anonsach

Posted

Saga_86, dzisiaj maja przyjść ludzie oglądac właśnie szczeniorka żółtego Czarnej, w środę tego czarnego. Czy wezmą jeszcze nie wiem. Czy będą na pewno malutkie nie wiem, bo mama jest nieduża , ale nie wiadomo kto był ojcem:cool3: .

Posted

erka - jest osoba chętna do adopcji małego :

podaję nr tel. do tej pani 516107899 - mieszka w Warszawie i jest na niego zdecydowana - tylko co z transportem.. Ja chyba będę musiała jutro wyjechać na parę dni i moze mnie nie byc na necie

Posted

Dzięki andzia69, przekażę tel dziewczynie opiekującej sie szczeniakiem.

A ja wydałam przed chwilą złotego szczeniorka Czarnej, do b.miłej dziewczyny, domek z ogródkiem.:multi: :multi:
Prosze zdejmijcie go z ogłoszeń.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...