Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy mogę umieścić kilka fotek na stronie z ogłoszeniami - link strony poniżej ( pupil) Tych pięknych piesków by dać im możliwość znalezienia domu? Może Mad.da chcesz samodzielnie to zrobić, bezpłatnie się logujemy, a szansy rosną.
???

Posted

ok, super, czy mogę dostać kilka fotek na emaila :) innych psów i garstkę informacji?
chyba, że moge skorzystać z już istniejących...???

Posted

Sawa zrobiła ogromne postępy. To już nie jest dziki pies - owszem, jest jeszcze trochę nieufna, ale widać, że bardzo garnie się do człowieka i potrzebuje duuuuużo głaskania :)

Posted

Tak , trochę za daleko. Mam nadzieje,że znajdzie się cos bliżej. Tym bardziej,że szczeniorki istne cuda:lol: .
Zobaczcie sami. Dzisiaj szczeniorki Czarnej, one są starsze od dzieci Rudej i już za tydzień można je będzie wydać. Sa tak piekne,że boję się,że może je ktos z tej hurtowni ukraść.

Posted

saga_86 napisał(a):
Mam zapytanko o szczeniaka z Bydgoszczy, ale to chyba za daleko prawda?
A nikt nie dzwoni o te śliczne maluchy?

Saga, mialam tez zapytanie z Bydgoszczy o naszego mieleckiego Gacka? Oczywiscie wersja z dostawa psa pod drzwi. Lepiej sprawdz dobrze ten domek :roll:

Posted

Dzisiaj zmuszona byłam przyjąć do kojca 2, ok. 2 mies. szczeniaki. Oto suczki - Kufa i Mufa.

Kufa:

Mufa:

Suczki sa identyczne, tylko Mufa jest trochę spokojniejsza i bardziej przymulona.
Zostały wyrzucone z samochodu w piątek, 25 maja, na przejeździe kolejowym w Piekoszowie. Jest jednak szansa na zidentyfikowanie delikwentki, która to zrobiła, bo ktoś sfotografował nr rej. samochodu. Obecnie jestem na etapie zbierania materiału dowodowego, a następnie wystosuję doniesienie o popełnieniu przestępstwa.

Sprawa trafiła do gminy, ta powiadomiła schron w Dyminach, który oczywiście chętnie zgodził się zabrać szczeniaki. Tam by jednak pożyły jeszcze góra 2 tygodnie, a nam dla postępowania karnego potrzebne są żywe, tak więc, chcąć nie chcąc, musiałam je wziąć do siebie. Pomimo, że teoretycznie w ogóle nie mam już wolnych miejsc (wczoraj do przytuliska przyjechało 9 nowych psów, jutro jeszcze 8!). Zgroza...

Siostry są poważnie zarobaczone, więc na razie odrobaczenie, szczepienie najwcześniej za tydzień. Mam nadzieję, że w międzyczasie nie przypląta się jakieś choróbsko wirusowe, a przy tylu psach... Jednak nie mam gdzie ich odosobnić. Tak więc sprawa domów bardzo pilna.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...