weszka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Wkleję za Sugarr - może Wam się przyda Napisał sugarr https://www.mh-uni-ssl.pl/MF/webform1.aspx# Mozna tu dostać jakieś bezpłatne: Są tam przede wszystkim : opakowanie suchej karmy Pedigree® Junior 500g cztery saszetki mokrej karmy Pedigree® Junior 100g Pedigree® DentaStix™ książeczka "Wszystko, co powinieneś wiedzieć o swoim piesku"Dostałam właśnie tą paczkę, naprawdę myślę, że warto to zamówić. Gdyby tak z 10 osób to dostało, to zabaweczki można sprzedać na bazarku a karmę przeznaczyć na jakieś najbiedniejsze szczeniory, może kieleckie? Pedigree czy nie, zawsze to jedzenie i zawsze jakieś pieniądze, zabaweczka urocza, ale jako że mam teraz tymczasowicza, to będzie dla niego.
saga_86 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 niestety ankietę wypełniłam, ale ten prezencik jest tylko dla psów poniżej 9 mies:razz: Jakbym wiedziała to bym zmyśliła wiek Sagi.
weszka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 A gdzie jest napisane że dla psów ponizej??? Ja wypełniłam, a Dirki ma 10 mies...
saga_86 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 napisali,że Saga jest za stara buu ale dopiero po wypełnieniu ankiety mi to wyskoczyło, ale itak mam szansę na wygranie karmy:razz:
Od-Nowa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 a gdzie jest ogłaszane kto wygrał i co?? wypełniłam.mała na szczęście knyp a na dodatek mają chyba coś nie tak z licznikiem... wpisałam 11,2007 i podali ,ze mała ma 5 miesiecy... a ja myślałam,że już prawie 7:lol:
kaLOlina Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 wklejam foteczki Brenisi i przypominam-do dzis nie znam adresu na jaki mam wyslac umowe...
Od-Nowa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 to już z nowego domku?? ale ona będzie piękna jak wyrosnie:loveu: bo teraz to najpiękniejszy na świecie niedźwiedź:lol:
kaLOlina Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 to jeszcze z mojego...z nowego trzeba poprosic...ale ekhm nie zapytalam czy ci panstwo maja aparat... wiem ze mala ma sie swietnie kot wychodzi z szoku...rozrabia i lobuzuje:)
saga_86 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 śliczne zdjęcia Bernisi:loveu: A Sadze jako,że lat ma 5 do juniora niestety daleko;)
weszka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Piękna Bernisia! Żeby wszystkim bidusiom się tak poszczęściło!
erka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 A to szczeniaczki z Marzysza, trzy sunieczki. Będą małe, bo matka jest niewielka, wysokości jamnika. Jedna jest zupełnie maciupeńka, duzo mniejsza od siostrzyczek. Sunieczki urodziły sie lesie,ale zostały juz zabrane przez moją znajomą. Mama ich jest dziką sunią i poprzedni jej miot niestety tez zdziczał. Te zabrane w miarę wcześniej sa juz bardzo przytulaśnymi misiaczkami. Mamę będziemy próbowały złapac do sterylizacji, chociaz nie wiadomo czy to sie uda.
saga_86 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 szczeniaki mają już allegro;) od nowa zrobisz banerek z tym zdjęciem, pliz
Od-Nowa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 moze być?? mam ciągle problem z napisem, bo nie wiem co wpisać. żeby krótkie było a z sensem. no i samo pismo też nie jest do końca czytelne. ale dopiero się ucze robić wiec o łaskawość się uprasza szczeniakolubców ;-)
Gem Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Od-Nowa napisał(a):jak sie czuje czarnulka dzikuska Sawa?? Dobrze. Poza tym zaczyna się oswajać. Widziałem ją dziś około 20. Siedziała w budzie, ale pozwoliła się pogłaskać, a to w jej przypadku naprawdę duży postęp.
Recommended Posts