Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj p.Ania wydała następnego szczeniaczka od pijaka,czarna sunieczkę.:loveu: :loveu:
Czyli został jeszcze z tego miotu beżowy piesek. Biodulek został na działce w towarzystwie większych psiaków, a on taki spokojniutki i nieśmiały. Boję się ,że te 5-miesięczne suczki ze wsi będą go maltretować, bo one urządzaja takie dzikie zabawy.

Posted

Andiu69, a jak z Bernisiem, czy jeszcze jest?
O Fafika były telefony, ale on ma dzisiaj wizyte u weta, bo dalej sie drapie, choc nie ma pchełek.

Posted

erka - ta dziewczyna ma przyjsć jutro - więc jak na razie mały szuka domku - dam znać w razie co i jak - jutro wyjeżdżam na długi weekend z całym zwierzyncem plus dziećmi więc będę dostepna tylko na telefon.

Posted

To mam nadzieję, że się zdecyduje na Bernisia. A jak nie, to daj znać, to będziemy go dalej ogłaszać.
Dzisiaj było kilka telefonów o Fafika, ale Fafik był dzisiaj jeszcze raz u weta, dostał jakiś zastrzyk i ma jeszcze iść po niedzieli na kontrolę. Pewnie jest to alergia po pchłach, ale jeszcze trzeba sprawdzić.

A teraz przypominam moją Rudzię, panna nieco wyrosła i trochę wypłowiała na słońcu, więc teraz jest beżowo-morelowa.:lol:

Posted

Ten ostatni beżowy szczeniaczek od pijaka coś źle się czuje. Nie wiemy, czy to reakcja po szczepieniu, czy inna przyczyna, ale ostatnio nic nie chce jeść, schudł bidulek. Dzisiaj idziemy z nim do weta.

Natomiast Fafik dalej ma powodzenie. Znowu były telefony. Ale dzisiaj idziemy z nim do innego weta, bo tamten podszedł do sprawy nieco olewająco i dalej nie wiemy skąd ten świąd.

Posted

mam chetny doemk w Poznaniu...szczegolnie spodobal im sie bernis:) mieli dostac imbirka, konkurowaly dwa domki-ciezko bylo wybrac ale padlo na domek w Poznaniu-lepszego nie mozna bylo znalezc-ogromna posiadlosc, corka weterynarza itp...;) ale panstwo z Kurnika sa bardzo ciepla rodzina mila cierpliwa i sympatyczna...tez maja dom z ogrodem:) maja juz jednego pieska-suczke:) mam na nich wszystkie namiary:) wiem ze odleglosc spora ale jak nic sie nie znajdzie-uwazam ze warto:)

Posted

KaLOlina dzieki, że o nas pamiętasz:loveu: .
Berniś jest u teściowej andzi69, a ona wyjechała na kilka dni. Jutro spróbuję sie z nia skontaktować telefonicznie, bo nie wiem czy Bernis jeszcze jest, miała go oglądac jakas dziewczyna.

Beżowy szczeniorek dzisiaj trochę lepiej, zaczął jeść, ale musiał dostać wcześniej kroplówkę. Mam nadzieję,że szybko dojdzie do zdrowia i będzie mógł iśc do adopcji.

Natomiast niestety pogorszył sie stan skóry Fafika. Pierwszy wet, u którego była z nim znajoma zlekceważył sprawę, nie wziął zeskrobin do badania i przez to opóźnienie tygodniowe w leczeniu :mad: .
I mimo tego ,że było wielu chętnych na to maleńkie cudo, musimy na razie wstrzymać się z wydaniem. Czekamy na wyniki badania.

A na dwie czarne siostrzyczki nie ma dalej chętnych. Suńki byłyby doskonałe do pilnowania podwórka, sa bardzo czujne i szczekliwe. I najlepiej by było, gdyby trafiły gdzies razem, bo ta większa dzikuska bardzo rozpacza, gdy siostrzyczka zniknie jej z horyzontu.

Posted

erka
nie zapominam...
jesli znajduje domek serio warty uwagi-to pieska znajde dla nich nawet na koncu Polski:)
a odleglosc-hehe juz jedna suczka ja pokonala i chyba niezle na tym wyszla prawda?? ;)

Posted

Mam masę zapytań o Fafika min takie:
Witam.
Właśnie pytaliśmy o tego pieska. Nasz numer telefonu to 662 167 334 lub 501 040 338 [ten drugi numer jest czynny praktycznie zawsze]. W miarę możliwości prosimy o wiadomość po leczeniu.
Z góry dziękuję.
Marcin

Posted

Tak Saga_86 , oni są ze mną w kontakcie, ale musimy się chyba jeszcze trochę wstrzymać z wydaniem Fafika, aż bedą wyniki badań.
Jego stan się polepszył, jest codziennie spryskiwany i świąd jest zdecydowanie mniejszy.

Dziewczyna, która miała przyjść obejrzeć Bernisia nie pojawiła się, więc Berniś dalej szuka domu.
KaLOlina, czy ten Twój domek dalej aktualny?
Ale jak tu nawet szukać transportu, jak dogo tak działa?:mad:

Posted

tak tak u mnie aktualne!!!!!
znaczy sie ci ludzie czekala na taka wiadomosc:)
podam ich namairy na pw...:)
tylko komu??? tobie erka???? mam twoj nr-mam im przeslac???????:)

Posted

KaLOlina nie ma tu Twojego postu, nawet nie widać go , jak sie kliknie odpowiedź, ale dostałam go w powiadomieniach. Myslę,że najlepiej będzie jak podasz nr tel. andzi69, bo to u jej teściowej jest Berniś , ja nic nie wiem na jego temat.
To tel. andzi69 604 275 553, jej teraz nie ma w Kielcach , ale z pewnością będzie cos wiedziała na temat Bernisia.
Można chyba zacząć szukać transportu, ale jak to zrobić przy tak działającym dogo?:cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...